Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
radcarmen spune:
Karra eu am patit sa mi se infunde tetina cu 3 gauri de la Avent. Abi am reusit sa desfund la un canal.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
biky spune:
Kmi....nr. vot 106! Ca doar este febletea mea, nu?
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra (20.11.1995) si Caterina (22.03.2007)
magdutah spune:
buna stup!
Tot citeam zilele trecute ca bondarei si albinute racite! uite ca intram si noi in rand cu lumea !!!!
Matei aseara nu prea a vrut sa doarma. S.a trezit la fiecare 2 ore, ieri nici nu prea a vrut sa manance, dar aseara cand se trezea se punea pe tusit si se auzea ca in gatul lui nu e chiar totul in regula. Asa ca m-am dus cu el de dimineata la medic si ne-a spus ca avem un virus micut. Ne-a recomandat ceai de musetel si ulei eteric pe care sa il pun pe bluzita! Iar in camera sa incalzesc 20°C (noi avem cam 18°C) !!!
Si uite asa o sa incepem noi diversificarea cu ceai de musetel
AAA, si a spus ca s.ar putea sa facem si febra, iar daca trecem de 38.5°C sa ii pun paracetamol la 5 ore in fundulet !!!
Hai ca ma duc sa imi pup si voinicelul ca ar vrea parca sa doarma !
Pupici la toate frunticile fierbinti sau nu !!!!
Magda Matei 9.04.2007
Amma23 spune:
Stefania, neaparat sa-ti faca Klaus imputernicire ca nu te lasa sa te intorci cu el in Danemarca.Am o cunostinta care s-a dus in romania si cans sa se intoarca nu le-a mai lasat, ea si fetita.A trebuit sa se duca tatal dupa ele.Nu le-a lasat sa se urce in avion.Imputernicirea poti s-o faci la Ambasada.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
stefaniya spune:
Amma - ok,multumesc.Am sa merg la ambasada,sa vad cand are timp.Mai sunt doar cateva zile,dar bine ca mi-a dat prin cap sa va intreb.Ma enerveaza si astia la ambasada,au program de la 9-11 si doar de luni pana joi.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
B_Zara spune:
am si io o intrebare: ce tip de vaccin Infanrix se face la 6 luni? La 6 luni se face Infanrix Hexa (cel care se face si la 2 luni)Mami de Ilinca (15.03.2007)
Lumi_Nag spune:
TIMEEA LEAS
fetita, alba iulia
Currently 5.41/10 Nota: 5.4/10 (112 voturi)
Votat pititza de Kmi adica...vedeta de Kmi
George Catalin
diana_jors spune:
Salut,
intru si eu pe fuga, va pun poze cu scaunul de masa si cu Alex in el La inceput statea mai intr-o parte ca nu stransesem curelele.
A, cine se plangea de bebe slab (la 8 kg parca!): eu peste tot trebuie sa strang curelele la maxim si tot largi ii sunt O sa ii fac o poza sa vedeti si cum stau pantalonii pe el cand il scot la plimbare... noroc ca nu trebuie sa se ridice in piciaore ca ramane fara ei! Fara exagerare. Nu degeaba i-am luat bretele...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
mada_rozz spune:
Caut reteta de Tiramisu si o scriu imediat...intre timp am votat piticii nostrii pe site,desi multi pun nota 1 doar asa din rautate...
Pupici,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png
Val_ spune:
Stefanyia multumesc mult. Cum spuneai ca se numeste siropul? Si s-o gasi in Romania?
Iunita mi-e si frica sa fac vreun test. Deja sunt in ziua 8 si nimic. Dar eu cred ca mai degraba este vreo dereglare. Pe 16 ma duc la o ecografie la Herghelegiu ca mai devreme nu am gasit loc.
Radcarmen poate o sa incerc si cu Nestle desi se pare ca Mariei ii place doar Humana. Nan nu i-a placut deloc. Prefera sa stea nemancata. Acum ii dau Humana plus Similac si face mofturi, abia mananca cate 90-100 ml/masa.
Madmat ceaiul baby drink are si un pic de menta asa ca nu indraznesc.
Ghibuadina vreau si eu regim danez de slabire.
Pupici