Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
iunita spune:
neata stup si scuzati absenta...
La multi ani tutror celor ce au sarbatorit un eveniment in aceste zile! sa fiti sanatosi si fericiti!
Va multumesc tutror ca ati fost atat de dragute , pentru cuvintele frumoase si ..pt ca sunteti voi!
Eu am sotul in concediu si profit de el cat pot deci asta ar fi motivul absentei...a..si nu va faceti idei...profit de el ca sa facem treaba nu..huta-huta cu caruta.
In we am mai pus niste salata pt iarna, am mai shotruit.. ieri am fost cu gaza in parc sa o sarbatorim...si azi mergem la vaccin si seara vin cu bilantul de 6 luni.
In principiu este bine numai ca este la fel de constipata. e asa de cand am intrat pe nan2 zic eu. o perioada ii scosesem branzica, cereale, morcov din supa si tot nimic. am dat si lass baby, supozitor la 3 zile si canci. acu papa de toate face 1 data pe zi foarte tare dar nu se chinuie chiar rau... o las in pace. numai azi am pus un supozitor ca nu facuse nici ieri ca nu face in deplasare si daca mergem la cantar sa fie pe bune.
gibuadina eu ii dau iaurt cu 3% grasime. daca laptele pt branzica tre sa fie integral(3,5 %grasime)..si iaurtul il dau tot la fel. 3-4%
roxanici da-ti o pauza de la legume. si eu mi-am dat 3 zile(zic mi-am pt ca eu eram aia exasperata nu ea.. ) dupa le-a mancat bine si acu nu mai avem pb. mananca un piure gros . cam 150g
http://picasaweb.google.com/roxanici/RaresLuna7/photo#5116461903577015682]yeee-haaa!dii silver la druuum![/url]
noi in schimb avem o alta pb..vad ca e ceva ciclic. nu mai vrea lapte . dupa 150 ml stop(stiti ca ea baga cate 300.)ei nu vreau 300 da macar 230 cat ii e portia. o las in ale ei. daca ar fi dupa ea ar manca la 6 ore si ar avea 3 mse pe zi...
fetele care folositi biberoane avent 2 intrebari:
ati trcut la tetina pt 6 luni(unde e cazul)
cum fac sa nu mai baraie ala ca o cam enerveaza cand da sa adoarma si nu mai papa. cred ca il kituiesc
Amma ce dulce e buburuzu (l-am incadrat la buburuze...) si iarina tot incovrigata asa doarme.si io iii trag dovleacu sa stea si ea c aomu si ea jdup la loc...
Si eu am stricat calimera... fi-mea doarme numa hatanata. problema e ca io nu am baterii... in rest tot nu o iau pe sus da'cand e de dormit e jale...ata ete.. poate imi mai modelez si eu coapsele(ma rog... locul pt copate ca acu cred ca s epot numai crupe.)
karla32 ai o bafta.... da' stii ce? nu astupa gaura aia. poate mai vrei un ou, un orez... bagi o canuta p'acolo si"alooo veciniii!!!" cat cu montatu patutului... eu a trebuit sa ii cobor o treapta ca deja face plonjon de sus..si tot singura l-am facut ... desi cica are cine sa il faca..daaaaaaaaaaaaaa..siiiiguuur caaa daaaaaaaaaa
RaisaFudulu eu pe jos am o pilot+patura+patura+cearsaf ...si sub ele e direct parchetul.(cersaful il schim la 2 zile )
Rebiana sa va traiasca finii! si voi pe langa ei!
arissa ce dulcica e maya... am stat cuniste emotii.. acusi acusi o vedeam in nas...bravo! e maaaare! acu sa te tii dupa ea!
diana_jors si eu la fel ca tine. ieri am trecut in vizita pe la firma.. si cand m-a intrebat sefu daca nu vreau sa ma intorc..NU vroiam. sotu a zis ca sa vin cand sunt pregatota. deci astept sa isi scoata Iarina buletin.
Val hai ..ai facut testul? ti-am zis ca eu am facut 3..8 zile nu e mult.
roxygeo infarix hexa, cel pe care l-a facut si la 2 luni
tzuna hai sa iti povestesc ceva.
eu si tati facem planul de bataie. eu fac treburi el are grija de fata. trec 10 min., copilu urla. si urla ..se duce la ea. se intoarce..ea url ain continuare.
eu:- pai ce faci? nu o auzi cum plange? ce are?
el: - nimic...plange ca ASA VREA EA> o mai las putin si ma duc sa vad ce are.
sau.
eu: ce face doarme?
el: nu..se odihneste..se uita pe pereti.
eu: i-ai dat si tu suzeta?
el: nu, ca nu o vrea.
riana_stef eu zic sa te duci la medic mai repejor datorita cezarienei...stiu ca ziceai c aastept sa se faca 10 sapt...
am obosit decand tot citesc si scriu si nu gasesc si eu pozele cu Mousa de mad mat :((
va pupacim si revin cate de curand ca e greu sa recuperez atat de mult. mai bine mai des si mai putin
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
kmi78 spune:
cine vrea sa ne dea si noua un vot? http://www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=19
multumim anticipat
coolutz spune:
buuunnnn....deci cine se plangea ca are copil slab la 8 kile jumate???....sau la 7 kile si...?
eu nu ma plang...al meu are 6,1kg...sambata implineste 6 luni, nu pot sa ma plang ca nu mananca deoarece mananca undeva intre 150-200 ml de mancare la o masa ..si intre mese, sear, noaptea si dimineata primeste tzitzi, dar se pare ca asta e ritmul lui ...acum imi pare putzin rau ca am inceput diversificarea la 4 luni si o sapt fiindca am crezut ca laptele meu nu e suficient pt el
nici nu ma mira ca nu ia in greutate abia pot sa il stapanesc, nu sta locului nici cand doarme, abia reusesc sa ii schimb pampersul sau sa il imbrac deoarece se intoarce pe burta, se ridica in genunchi, se agata de tot ce exista prin jur, trage cearsaful pe el ...iar noaptea se trezeste de obicei fiindca se invarte in toate directiile, ajunge la margine si nu mai are unde inainta, se ridica in genunchi ...si incepe scandalul...am noroc ca adoarme instant daca il pun la san
,
andrea si andrei(6april2007)
Lumi_Nag spune:
Nu era o gluma Stefania.Aia a zis ca e din Bucuresti si se intelege suuuuper bine cu soacra.In general pe care aud ca are cupilu 6-7 luni intreb daca nu cumva intra pe forum DC .Apropo....multi inainte
Iunita si eu sunt una din fetele care ai distrat-o copios Numai ca io l-am pus si pe sot sa citeasca ca nu stia de ce rad pe infundate si s-a hlizit si el.Si drept completare ma intreaba la sfarsit:"Da'...pana la urma care avea nevoie de alifie mama sau fata?"
George Catalin
roxanici spune:
Iunia, Iunita, io la biberoanele avent am tetine cu 3 gaurele, astea-s de 6 luni? am si una cu flux variabil da cu aia face mustati si am luat-o ptr cereale eventual; deocamdata sta pe tusa.
Pozele cu Madmat si Mousa sunt pe webshots, in primul album cu multe albinute si bondari (pagina n-spe mii) sau mai e un album separat.
Stefanyia, nu vine si Klaus cu voi? daca nu vine, intereseaza-te cum poti iesi din tara cu Carl. La noi parca tb o hartie din partea tatalui ca e de acord sa plece copilu peste granita.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
radcarmen spune:
Salutare stup din nou!
Am vizionat bondarei si albinute si nu imi vine sa cred cat de tare s-au schimbat, cat au crescut, au evoluat si..mai ales, cat sunt de frumosi. Incredibila natura asta.
Iaurt - ne place Fulga 3%. Asta il papa si gol si nu se stramba.
asa stam noi in fundulet
Dam interviuri deja
asa aratam candva dupa baie
mancam deosebit de elegant
noul nostru look
tocmai ne-am trezit...nu radeti
Pupici.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
karra80 spune:
roxanicitetinele pt 6 luni au 4 gauri....eu i-am luat deja dar depinde bea cu ele cand nu-i f foame ca alfel trage fff repede si se ineaca.
eu mai nou am probl si cu cele cu 3 si cu astea cu 4 ca daca are spuma laptele se infunda sau daca nu e dizolvat complet la fel patim si se enerveza de numa......voi ati patit sa se infunde???
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
stefaniya spune:
Lumi_nag - multumesc la fel! Dar sa stii ca oricum m-am amuzat pe faza ca a sunat sa se laude ca se intelege cu soacra
Roxanici - nu,klaus nu poate veni cu noi.Poate reuseste sa vina in ultima saptamana cand ne intoarcem,dar daca nu poate? Am sa sun la ambasada cu toate ca e o tipa tinerica,draguta la vorba dar cam aeriana.Am mai facut niste procuri la ea si m-a cam chinuit,deci o sa sun,dar daca nu ma informeaza bine?Cred ca cel mai bine sun si in Ro la ambasada daneza.Carl e danez,deci nu stiu in ce legi se incadreaza,offf
KMI - am votat,dar poate ar fi bine sa pui link-ul zilnic,pt ca se poate vota zilnic.
Acum o saptamana ma gandeam la snurul de la suzeta ca poate fi periculos.Carl nu vrea suzeta dar se joaca cu ea uneori si eu i-am luat snur scurt care se prinde de bluzita si nu se de pe gat.
Acum avand pagina pe antena live am vazut un caz cu un copil de 1an si 4 luni cum s-a sugrumat cu snurul de la caciula.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
karra80 spune:
quote:am votat papusa....
Originally posted by kmi78
cine vrea sa ne dea si noua un vot? http://www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=19
multumim anticipat
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie