Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

2 zile nu am intrat pe net (in weekend pentru ca am fost plecata din localitate)....consecinta am inceput ieri sa citesc de unde ramasesem si am sfarsit acu.....

Iunita...am ramas cu tine in gand de vineri...esti zapacita rau, dar imi placi enorm....stii sa aduci zambetul pe buze atunci cand multe de aici suntem obosite, sfarsite, necajite....

Rianna...sarcina usoara draga mea....acum regret ca am lasat sa treaca atata timp pana sa-l fac pe al doilea...putea fi al treilea

Madybulancea, Amma....felicitari pentru dintisori...nu ma pot abtine sa nu recunosc ca sunt invidioasa...

Roxanici...vai, draga...esti o gospodina desavarsita....eu nu am facut niciodata lasagna, ce daca iesea si fum? Cat despre Raresu...in fotografii arata ca un copil linistit si cuminte care nu creeaza nici un fel de probleme parintilor! Mananca doar 5 lingurite? Buuuuun....eu m-am dus de valeanu cu diversificatu'....Nu mai voia din supa mea mea"miraculoasa"-cred ca i-a ajuns...nici banane si nici mere....nik! Asa ca am lasat-o 2 zile ca lapte si cu cate lingurite vrea ea si de ieri am luat-o de la capat (2 nectarine+2 biscuiti-intrucat sunt preferate) si astazi incerc piure cu ficatel . Vrea...vrea...nu vrea nu vrea asta e....ieri am zis ca ma internez la nebuni!

Kmi78...pe Timeea de la bun inceput am simpatizat-o
ori ca seamana cu Caterina, ori asa mi s-a pus "pata" pe ea....e atat de fina!!!!

Val_....pana sa ajung la gemul de kk de acum am avut probleme cu constipatia....Ii dadeam ceai de musetel, fructe muuuulte, in general de alea purgative :para, mar, piersica.

Coolutz... Andrei a cazut din pat?A mea a cazut din carut...(pentru ca nu i-am prins bine centurile (asa cred!)caci ametita cum sunt , impingeam de carut...cu ochii"cai verzi pe pereti" si la un momentat... nu mai puteam impinge la carut....Ma uit in carut, nu-i fata...ea era intinsa pe alee si se uita la mine. Nu avea nimic...eu cred ca s-a intors pe burta si s-a prelins in jos pe carucior....dar mie mi-am facut o caterinca de zile mari, insa pe sot la amuzat grozav!!!!! Acu ce sa zic...a nostri fiind mai usori fac mai mult pana jos....ce-o fi auzind Mickyn... cand a cazut din pat zdravanelul de aproape 10 kg?

Suzy78...eu am completat o cerere tip de la ei

Paula75...si la mine mi se par fructele cam nedigerate si parca le elimina doar dupa cateva ore...acu ..nu stiu daca e bine sau rau dar 4-5 scaune pe zi nu-i mult...ce depaseste...cred ca nu prea e bine! Cand era constipata si facea la 2-3 zile...nu era bine...acu face 3-4 pe zi cam nedigerate(zic eu)sau pastoase...nu's cum sa le zic

time out....
am o urgenta...
revin....

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra 12 ani si Caterina 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Val - ok,ti-l aduc.La Carl isi face efectul foarte bine si de-asta ti l-am recomandat,ca altfel nu ti-l aduceam tocmai de aici.Poate unde am trecut eu prin asta si sunt un pic speriata si cand aud un alt copilas cu aceeasi problema,vreau sa-l ajut.Ii dau 2ml dimineata si 2ml seara,asta pana se regleaza normal.Daca nu,continuu cu el ca nu e nici o problema dar nu mai mult de 4ml pe zi pt ca daca isi face efectul un picut mai greu cand si l-o face nu se mai opreste E dulce,Carl ma trage de mana si ii vine sa inghita toata siringa.Cand ii dai pune cate putin pe limbuta ca fiind dulceag si lipicios se poate inneca.

lilidana - pe cuvant de nu ma uimesti cu Karina,mai rar ca ea.Trebuie sa fii o mamica fericita cu asa fetita,si din ce spui tu pare e destul de independenta daca se pregateste singurica de scoala la clasa I- a.
David,mucos...multe mamici spun de asa ceva,dar daca e doar mucos si nu altele nu cred ca e ceva sa te sperie,doar ca respiratai e mai grea.Aici cand racesc copiii pana la 2ani nu dau nimik,doar daca lesina.Ei spun ca asa se formeaza sistemul imunitar,deci mi-e un pic teama daca va raci Carl sa nu-l pot ajuta cu nimic.
Pt tine ca sa-ti mai treaca din oboseala

Carl inca e constipat dar il ajut cu un siropel,mananca orice,am trecut iar la legume,cereale,..in curand ii bag si carnita

Amma - am avzut pozicile,ce comic e cum doarme.Daca nu ar avea centura ar cadea.Apropo,banuiesc ca in poze cu tine e sora,semanati foarte tare.Si ce poza super,cu peisajul in amurg

Roxanici - cand ai spus ingropat in jucarii pe bune ca nu ai mintit cu nimik,e jumate intrat in jucarii

Paula75 - eu ma plang ca nu face kk si tu te plangi ca face prea mult.Probabil ca e de la dinti si nimik altceva.Daca nu sunt alte probleme nu cred ca trebuie sa te sperii.

O zi buna - pupici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Adina, io nu dau inca iaurt, dar daca as da as alege pe alea cu grasime mai putina.

Amma, absorba da, cunoastem, avem, de bateau nu stim.
Da' Lucas saracu e cam chinuit acolo cum doarme, voi va hlizeati pe seama lui in loc sa dati o mana de ajutor.

si intrebare ptr mamele de dintosi. La cat timp dupa primul dinte a iesit si al doilea? lu raresu nu pare sa ii iasa si dintele nr 2. Primul ii creste bine.
Ah si baleste ingrozitoooooor, zici ca e robinet gura lui. Daca il las 15 min fara sa ma uit la el e uda toata fatza ca se mozoleste si bodyul pana la buric, de aia are bavetica in toate pozele :(

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

A adormit jucandu-se, iti dai seama...nu-mi venea sa cred.si in momentul in care am oprit masina sa coboram a adormit .Tot asa face, cand mai avem 30-40km pana acasa adoarme

A, a facut kk.Si ieri i azi.Din cauza ca l-am parat.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Da, Stefania e sora mea...si a plecaaaaat!!! Mi-e tare urat, ea plange acolo, io aici.Ce sa-i faci, tu stii cum e cu departarea asta. In noiembrie vine mama iar , ca ma apuc de scoliLa ocean a fost super fain.Am prin si vreme buna, aproape ca puteai sa faci baie.Daca nu eram cu copil mic sigura faceam, da' asa mi-a fost frica sa nu racesc sa nu-i dau si lui.Uite ca i-au dat altii
Fetelor , io nu stiu cit mai rezist cu nopti nedormite, sunt rupta rau.As dormi non stop
Mai ziceti cat au copiii vostri, in lungime, kile ca mie mi se pare ca-i cam slabut al meu.Sa ma mai linistesc sau sa ma alarmez pe bune.In tabel nu ati mai completat mare lucru.Hai puneti mama la treaba.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salutari!

Madmat La multi ani!Sa fii sanatoasa si voioasa.

Amma macar nu te mai lauda cu kg.Ca noi avem la 6 luni juma 7,4 kg asa ca....Bine, el a luat in greutate exact cat scrie la carte dar se putea si mai bine

Roxanici si mie mi se pare ca Daria seamana cu George al meu dar numai in unele pozitii.Ca totusi la el se vede ca-i barbat
Masliniul tau seamana cu tacsu, nu?

Stefaniaaaa ai sunat tu azi la nora pt mama???
Ca a sunat o stefanie care a zis ca are 24 de ani si un bebel de 7 luni.Daca nu erai tu....

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Amma - stiu cum e dar trecem si peste asta.Ca sa te linistesti cu kg,Carl are 72cm si 7.4kg.Deci nu Luca e slab ci Carl Dar cu mama slaba si tata slab ce sa iasa,doar nu o fi vreun grasan,dar pe cuvant de-mi fac griji.Daca e sanatos,restul nu mai conteaza.

Lumi_nag - nu,n-am fost eu.Am ceva ani de cand am trecut de 24ani,anul asta schimb prefixul Dar a sunat cineva fara sa zica mai multe?De ce ai nelamurire,a fost o gluma?

Alionushca - ai vazut cazul ala la tv cu mamica ce a nascut un bebe 7.7kg? Am vazut pe fuga dar parca din Rusia arata cazul.

Ma laud si eu ca de azi are Carl pasaport,l-a primit.Mi se pare haios la un bebe,un pasaport Are o fata de mirat,probabil ca in aeroport trebuie sa-l fac sa se mire ca sa-l recunoasca

Fetelor,eu am o dilema.Cand m-am casatorit cu Klaus doar ce-mi iesise permisul de sedere si am hotarat sa ne casatorim fiecare cu numele lui,asa sa nu schimb iar o groza de acte,asta pana imi expira.Acum eu sunt Pirlog si Carl e Nielsen,oare sa am probleme in aeroport? O sa aduc cu mine certificatul de casatorie dar eu am auzit o groaza de cazuri cu stranii povesti si parca mi-e un pic teama.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Pai acu' sa ma plang....Caterina are vreo 4 zile in care scuipa incontinuu...mananca cand vrea, ce vrea, cat vrea...adica mai nimic, in schimb laptele cu cereale nu-l refuza niciodata! Incep sa inventez noi meniuri...cred ca s-a saturat de aceeasi supa in fiecare zi si la fel si cu merele cu biscuiti sau banana cu branza!
Dau vina pe dinti, dar nici urma...e nervoasa, mofturoasa, nik nu-i convine si nu stiu ce sa-i mai fac caci se plictiseste repede de orice si incepe scancitul ala de mi se pune pe creier (daca il mai am)...si chiar daca il am ii varzaaa!!!!

De oboseala si stres mi-a scazut si laptele (sau i-o fi venind si lui de-a lasarii), caci tot ce aveam si eu mai bun...se duce...si neuroni, si par, si liniste, si rabdare, si timp liber, si somn ....

Cand era constipata si se chinuia sa faca kk, plangeam langa ea...daca face des, nedigerat, cu bulbuci, verde sau "muci" iar disper! Daca doarme prea putin nu e bine...daca doarme mult, iar imi fac griji....of, of, of....cred ca m-am ramolit sau m-am tampit de tot?!?!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra 12 ani si Caterina 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua Stup!
imi pare rau ca nu mai tin pasul cu voi...dar daca am lipsit aproape doua saptamini de la serviciu am de recuperat...de pus la punct...si tot vin si lucruri noi de facut....de numai reusesc sa ma adun, acasa ajung pe la 19.00...asa ca nici cu bebelina nu mai apuc sa stau foarte mult...si oricum sunt obosita gata....hai ca m-am vaitat destul...
cel mai mult ma oftic ca numai particip la discutiile de pe forum ca sunt pe linga subiect

Bebelina e bine, se rostogoleste numai cind vrea, aku cel mai mult vrea sa stea in fund si sa apuce totul in jur de exemplu telecomanda de pe masa sau mouse-ul de la laptop cu tot cu fir...chiar si butoanele de la laptopp sunt mult mai interesante decit jucariile chitaim si chiuim...si suntem ofticosi rau cind nu iese cum vrem de mincat nu pot sa ma pronunt ca are zile cind maninca orice, oricum (adik cu lingurita tot ce inseamna piure) si are zile cind zici ca e in greva foamei...

am si io o intrebare: ce tip de vaccin Infanrix se face la 6 luni?

La multi ani albinutelor si bondareilor! si mamicilor ce isi serbeaza ziua de nastere!

Va pupic
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salutare stup!

La multi ani tututor bebeilor si mamicilor care au sarbatorit sau urmeaza sa sarbatoreasca! Sanatate maxima si noroc!

Pupam bebeii si mamicile bolnaviori si va dorim sa va faceti bine cat mai repede. Noi inca am scapat de raceala dar sincer traoesc cu spaima in suflet. Prima intrebare cand am vizitatori si se indreapta spre bebe "sper ca nu sunteti raciti. Ca daca da, atunci va rog sa nu va apropiati deloc de Vlad si nici pe mine sa nu ma tare pupati" Probabil ca unii ma cred "dusa" dar nu ma doare de parerea nimanui. Noi sa fim sanatosi.

Val a aparut de la Nestle un nou lapte praf, se numeste Lactogen si scrie in prezentarea lui ca face ca bebelusul sa aiba scaune mai moi, asemanatoare cu cele ale bebelusilor hraniti exclusiv la san. Poate te ajuta, cine stie. Si la noi ne trece constipatia cu para (scuze dar nu mai stiu cine are aceeasi reteta ).

Va plangeti de bebelusi ca sunt slaaaaaaaabi la 7, 8, 9 kile. Pai noi la cele 6.700 g la 6 luni fara 5 zile ce sa zicem? Eu detin una bucata bebe fitzos si nemancacios (precum Raresu lui Roxanici, cu diferenta ca noi suntem mai subtirei). Cand se lumineaza de ziua ma apuca pandaliile gandindu-ma la masa de la ora 10. Noi doar o masa am inlocuit-o . Acuma imi iau inima in dinti si incerc supica, dar daca seamana cu tac'su...mai bine ma las pagubasa. Dar inca mai rezist. Sa vedem pana cand, ptr ca rabdarea nu a fost niciodata punctul meu forte.

Progrese IOC, nu stam singur in kur, nu ne dam de pe spate pe burta decat accidental, in concluzie suntem niste lenesi care preferam sa ne hlizim cand avem la cine si sa ne uitam pe pereti.

O intrebare: cam cat ar trebui sa pape un bebe diversificat la o masa? In grame. Sa nu imi spuneti ca pana nu mai vrea ca al meu, daca ar fi dupa el, nu ar mai vrea de la prima lingurita.

Rianna felicitari pentru bebe doi. Iti dorim sanatate si o sarcina fara probleme. Eu am visat intr-o noapte ca urmeaza sa nasc (bebe nr. 2), ca eram in travaliu (ce stiu eu ce-i ala ca doar nu am nascut natural). Cer e ca i se vedea capul deja...la ianterval... si sotul meu nu stia ca eu fusesem gravida ptr ca din cauza de grasime "uitata" de la prima sarcina nu s-a vazut sarcina nr. 2. Eram de-a dreptul ingrozita. Eu sincer cred ca ma opresc doar la un bebe ptr ca nu cred ca as mai rezista la inca o tura de nopti nedormite, urlete si...cel mai important...DIVERSIFICARE.. Astept rosiile direct bulion ca nu am timp de facut.

Iar am scris de am uitat de mine dar asa e cand in sfarsit reusesc sa va citesc din urma si sa ajung la zi..scriu tataaaaa.

O zi faina va dorim si sa se faca bine toata lumea.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

roxygeo, mie mi-a zis doctorul sa-l iau tot pe cel facut si la 2 luni, adica infanrix hexa. La 4 i-a facut penta si la 2 si 6 hexa.

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

Mergi la inceput