Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanici spune:
Hop si noi cafelutza cu paracetamol va rog, poate mai trec mucii.
La Multi Ani Madmat, sa fii sanatoasa si voioasa langa cei dragi
Ammo, noi suntem francofoni inraiti, numa sa venim in Franta ne lipseste. Da' tot nu m-am prins ce e aia body petit bateau.
Lucas ariciosul nu e deloc gingash, vb Criei sa nu te auda fotomodelele ca arunca cu biberoanele dupa voi.
Da oare Krissy si spiridusa ei Sofica ce mai fac?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
paula75 spune:
Buna fetele!
Ziceam ca suntem de sambata pe Humna Hn ca a fost cacacioasa dar pana sa ii introduc noul lapte Nana 2 asera iar a inceput cacariseala(scuzati expresia) dar sunt disperata..mi-e ca-i de la dinti ca vorba aia nu de la lapte......cred ca si Humana ii piia dar ea e cacaioasa....iar cu menta iar cu smecta ..io nu mai stiu ce sa mai cred. Chipurile a dormit mai bine azi nopate dar eu simt ca in curand nu mai pot..nopti nedormite si griji si taica-su plecat iar....
Va rog spuneti-mi si mie s-a mai intamplat> Ieri a vut cam 8 scaune moi ca baleguta dar cum papa cum facea kk..acum s-a potolit da eu stiu pana cand?
Sa vedem azi.....
Va pup pe toate si sanatate multa copilasilor bolnavi...numai mama sa nu fii.
Avem album
Paula mamica fericita de Eliana Ioana
http://www.flickr.com/photos/14132196@N03/
karla32 spune:
suzy78, nu cred ca este o cerere tip. Eu am facut la mine la job o cerere de mana in care am solicitat aprobarea reinceperii serviciului cu data de....
ioanaradu, pentru stimulent trebuie sa te adresezi in acelasi loc unde ai depus dosarul ptr alocatie. statul ne da banii astia! Este o adeverinta tip pe care ti-o completeaza angajatorul, copie certificat nastere copil si copie CI a ta. Eu am depus din august dar mi-a zis ca imi vin banii la sfarsitul lui octombrie. Cred ca gasesti si pe net adeverinta tip ca sa nu te mai deplasezi pana la ei. Si parca se mai completeaza ceva dar o poti face pe loc cand depui dosarul.
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
roxanici spune:
Fetili, am pus aici un tabelas cu adrese de magazine online, ptr Madmat si nu numai. Care mai stiti si altele, va rog sa completati ca io am scris numai ce mi-a trecut rapid prin minte.
Ioanaradu stiam si un site unde gasesti formulare online, stai sa vad de mi-l mai amintesc, poate gasesti ce-ti trebuie.
http://www.eformulare.ro/ asta-i
ghibuadina spune:
Neata,
Noi suntem bine, m-am luat cu treburi si de ceva zile n-am mai intrat.
Alexia mananca tare bine de vreo 5 zile.Meniul:
Prima masa 120-150 ml lapte
A doua masa fructe(mar, piersica, nectarina, para, la alegere cam 2 ) cu cereale sau biscuite
A treia masa piureul de legume(si anume, morcov, pastarnac, cartof putin si muuult dovlecel cu carnita de pui, peste, vitel sau galbenus de ou.- aprox 200 grame
A patra masa- iaurt cu biscuite , simplu sau cereale, depinde
A cincea masa 120-150 ml lapte.
Noaptea isi respenta masa de lapte.
Se culca seara ff devreme(aici trebuie sa mai lucrez), uneori chiar la 19.30...deci e si ff matinala.
Vroiam sa va intreb CE GRASIME TREBUIE SA AIBA IAURTUL PE CARE IL DAM LA BB-I?3 LA SUTA E MULR SAU E MAI INDICAT CEL CU 1, 5 SAU 1,8?????
Eu sunt in plina dieta, ca sa ma laud, am slabit 3, 5 kg in 8 zile cu dieta daneza.E greu, o termin sambata, sa vedem cat dau jos si mai vad ce fac dupa.....Acum am 63, 5 kg, la 1, 67, mai vreau macar 4 kile si un pic de mestereala...pe alocuri...
Merg s-o culc ca s-a trezit la 6 si e franta...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Amma23 spune:
Petit bateau e o firma care face haine pt copii, credeam ca bodyurile lui Rares sunt din alea.Sau absorba?
Ati vazut cum doarme Lucas in masina, noi ne-am spart de ras.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
suzy78 spune:
KARLA32, mersic mult......am facut ceva de genu./......te uiti te rog daca ar mai trebui ceva si imi scapa,.........
Subsemnata ............, angajat al ........... – Filiala Baia Mare, in functia de .........., cu domiciliul in Baia Mare, Bd. Traian, Nr. ..., Ap...., posesor CI, Seria MM, Nr......., prin prezenta solicit reinceperea activitatii, incepand cu data de 01.10.2007.
Mentionez ca in perioada 07.06.2007 – 30.09.2007 am beneficiat de concediu de ingrijire copil.
ROXANICI - SA VA FACETI BINE.....de muci am scapat cu FLUIMUCIL.....face minuci la bebe si la adulti
PAULA75 - pupam pe Eliana s ase faca bine.
Suzy78, mami de bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007
roxanici spune:
Adina, io nu dau inca iaurt, dar daca as da as alege pe alea cu grasime mai putina.
Amma, absorba da, cunoastem, avem, de bateau nu stim.
Da' Lucas saracu e cam chinuit acolo cum doarme, voi va hlizeati pe seama lui in loc sa dati o mana de ajutor.
si intrebare ptr mamele de dintosi. La cat timp dupa primul dinte a iesit si al doilea? lu raresu nu pare sa ii iasa si dintele nr 2. Primul ii creste bine.
Ah si baleste ingrozitoooooor, zici ca e robinet gura lui. Daca il las 15 min fara sa ma uit la el e uda toata fatza ca se mozoleste si bodyul pana la buric, de aia are bavetica in toate pozele :(
B_Zara spune:
[quote]Originally posted by Amma23
Roxana, lasa-l doua trei zile si incepi iar.Asa a facut si Lucas la un moment dat si i-am dat numai fructe.Cine stie ce i-o fi parut.Lasa-l si cu cerealele sa nu dai in constipatie.I-am dat si eu cereala cu fructe intre-o zi, dar am renunta, il mai las pana vineri, sa vedem.Lucas al meu nu e constipat, dar face kk la 3 zile, nu stiu ce are.Se mai screme el in zilele astealalte , da nu face decat parturi.Ieri a facut si a si dat sa planga un pic, i-o fi greu sa se screama.Nu inteleg, ca nu e tare, e normal.Azi a facut muci si i-am luat temperatura....mi-a facut kk pe termometru.O tona, asta dupa ce ieri facuse doua tone.Tre sa fac ceva sa faca zilnic ca nu-i bine asa.Nu e bine sa pastreze in organism toate toxinele atata timp.Ce sa fac? Atunci cind este constipata, eu ii dau fi-mii la masa de fructe- para sau piersica. Efect imediat si garantat :)Mami de Ilinca (15.03.2007)
karla32 spune:
suzy78, stai un pic sa ma interesez si mai citesc si putina legislatie, ca tu ai beneficiat si de concediu de ingrijire copil. Eu am venit direct din sarcina si lehuzie si am fost platita toata perioada numai de angajator, nu am luat bani de la stat. Atunci cand am facut cererea, le-am spus ca eu consider ca nu e nevoie, dar tot m-au pus sa fac. Acum am aflat ca ulterior a fost anulata. Deci satisfactia mea ca am avut dreptate!
Dar la tine e alta situatie si nu stiu care este procedura ca sa nu fii platita din doua locuri! Iti dau de veste imediat ce aflu!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI