Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanici spune:
quote:
Originally posted by madmat
cu imbracaminte si incaltaminte si alte lucru pt copi
matilda[mama lui mousa][03.04.2007]
da-ne o adresa de email si iti trimitem. Io iti fac o lista si iti trimit email ptr ca aici multe vor fi considerate reclama si nu vei putea vedea adresele corecte.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
madmat spune:
roxana am trimis adresa de email la PM.
am pus si noi poze noi dar nu shtiu cum sa i pun ca sa apara la semnatura mea
madmat spune:
roxana inca ceva daca mai esti cum sa fac daca vreau sa scot de pe album vreo poza al lui mousa?
mersi pt toate
Amma23 spune:
I-ar ma tine treaza forumul asta...ca m-am si saturat de voi, va lipiti ca raia de om.
Roxana, da' te-ai frantuzit de tot..zizi, body-uri petit bateau...cand veniti in Franta?
M-am pus pe citit cum iti adormi copilul fara tzatza si am destul de citit...las' pe maine.Acum cuca ca imediat se trezeste bursucul.
Aici poze cu Lucas, la Atlantic si acasa, la Sceau in parc
Aporpos, nu vi se pare cam slab?Ae 8400, dar parca-i cam sighinash, nu?
Pupe, somn usor.
Madmat pozele pe wenshot au intrun colt un x, dai click pe el si se sterge poza. Tot de la Rox stiu, ca m-am benoclat o data de mi-a venit acru
Ama si Lucas 12 Martie 2007
cria_bv spune:
Madmat sa fii sanatoasa si Mousa sa-ti aduca numai bucurii.
Amma frumos bondarul tau si nu mi se pare sighinash deloc, la 8400 sa nu te auda clubul fotomodelelor.
lilidana spune:
Stefaniya,multumim ca-ti amintesti de noi .
Nu suntem prea grozav,adica David e mucoooos,m-a zapacit cu mucii lui,nu poate sa respire si sa manance,e agitat,probabil si de la dinti ca tare saliveaza...
Kari e singura odihnita si linistita,vesnic zambitoare,canta tot timpul,abia asteapta sa plece la scoala...ma uimeste.Se trezeste la 7,se spala si se imbraca,apoi asteapta dupa mine sa ma trezesc,eventual ma trezeste ea la 8 fix,si sta langa usa,incaltata,cu ghiozdanul in spate,gata sa iasa.Abia o conving cateodata sa-si gaseasca o ocupatie(desene) pana plecam.
Sper sa fie tot asa pana termina facultatea ,ca vrea sa se faca "doctorita de copii"
Eu sunt tot obosita,de asta nici n-am mai intrat pe forum,plus ca am mai avut cate ceva de pus la punct pentru casa.
Ce mai face Carl?Mai e constipat?Cum mananca?
Roxanici,nici David nu mai vrea legume,de mai bine de o saptamana.Momentan eu nu-l mai stresez cu ele,fac o pauza,insa ii dau piure de cartofi cu branzica,asta ca sa nu pape doar fructe si cereale.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 6 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
karla32 spune:
Buna dimineata, somnoroaselor! Haideti la cafea!
M-a zapacit luca azi noapte. Mi-e un somn...
S-a culcat la 8, s-a trezit si a mancat 200 ml lapte la 10. La 1 a inceput sa se foiasca, a baut 100 ml de ceai. S-a trezit la 2, iar a mancat 200 ml lapte. La 4 si 5 iar treziri cu baut de ceai. Si matzaiala...si plans...Iar la 6,30 se hlizea cu gura pana la urechi. Nu stiu de ce a fost asa agitat si nervos. se tot da pe burta si nu poate sa se intoarca pe spate si cred ca asta il enerveaza.Iar eu sunt intorcatorul sef dar somnul meu e duuuuuus!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
suzy78 spune:
Buna dimineata,
Eu deja sunt satula de munca pe ziua de azi.....si a inceput ff prost......mi-am incalzit cxeva s amanac si bineinteles ca am scapat cratita din mana.....toata bucataria si hainele d epe kmine erau o tocanita......m-am schimbat....si mi-a trecut poftad e mancare.....
Intrebare, intrebatoare: CELE CARE ATRI INCEPUT SERIVCIUL.....CE CERERE ATI FACUT???? ESTE UNA TIP???? DACA AVETI UN MODEL.....PUNETI UNU\A SI PT MINE.....MERSIC MULT.
Nicolas e tot mai turi noapte.....se tot foieste si vrea titi......mna dispera.....dar cand imi zambeste imi trece.
MADMAT, LA MULTI ANI!....
LA MULTE LUNISOARE, SARBATORITILOR DE AZI
[PUP] [PUP] revin mai tarziu,
Suzy78, mami de bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007
ioanaradu spune:
buna dimineata!
vin eu la cafea.
am avut si eu ieri una bucata copil urlacios, nu pot sa zic marait, ca l-as subestima. acuma "canta" de la 7.30, cand a plecat sotul la serviciu. in dimineata asta IAR are muci. cred ca o sa iau si eu fluimucil.
Raluca vroiam sa te intreb daca tie ti-au dat asa-zisul "stimulent" ca te-ai intors la munca inainte de 2 ani.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Amma23 spune:
Si eu, si eu Cafea dubla...fara cofeina.Si Lucas copil marait, cu treziri din ora in ora, tzitzi, tusa, muci.Azi tre sa ma duc cu el la dr.Are niste muci galbeni de ma sperie, sa faca alte complicatii.
Cum am scris "i-ar" in mesajul trecut...ma iertati era 12 noaptea.Daca scriu iar tampenii ma iertati, e 8 dimineatza.
Pupe fetele
Ama si Lucas 12 Martie 2007