Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
ioanaradu spune:
Val eu nu pot sa trimit/primesc PM. deci ca sa stabilim cum facem sa-ti dau deconstipacioasele putem vb pe mes ioanaaradu@yahoo.com. nr de tel il gasesti in agenda comuna.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
karla32 spune:
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, ca mi-am adus aminte. Intrebarea mea, idioata dealtfel, a fost: si va mutati aici? Asta inainte sa-mi dea cartea de vizita! normal ca nu-i mai puneam intrebarea asta... Dar eu am intrebat cu gandul ca m-am saturat de chiriasi care imi busesc masina cu picioarele si pe care nu-i intereseaza nimic chiar daca pica blocul pe noi si ne stau hoiturile pe la geamuri...NTZ! Il inchiriaza, bineinteles!
E insurat! Ca avea verigheta. si parca a zis ca are si copil. Eeeeeeee, asta e, oricum n-aveam de gand sa ma marit!(ca acrii mai sunt strugurii de la o vreme ptr mine!)
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
Val_ spune:
Sanatate copilasilor bolnaviori.
LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc lunisoarele astazi. Rusine mie cu urari la sfarsitul zilei.
Ioana multumesc mult. Sa inteleg ca nici Lass Baby nu a avut nici un efect la Matei? Daca reusesc sa intru in mailul comun iti dau eu un telefon. Daca nu, vorbim pe mess.
Stefanyia ma intereseaza in continuare sa imi aduci siropul acela ca si Mariuca mea intra in categoria constipatilor din orice. Si este exact cum spui tu de Carl nici mie nu mi se pare ca ar depi8nde de formula sau de fructe, ca este totul foarte aleator. Pe Carl siropul asta il ajuta? Cam cat costa siropelul asta?
Roxanici multumesc pentru PM.
Amma si Mariuca balangane capul camd este obosita. Cel mai bine se vede cand o transporta sotul meu in marsupiu cu fata inainte. Dupa un timp incepe balanganeala si atunci o pune pe orizontala.
Rebiana vreu si eu sa ma distrez ca nici nu mai stiu sensul cuvantului. Sunt invidioasa, ce mai.
Noapte buna
madmat spune:
buna seara fetelor.
astaz mousa a facut rosu in gat si a avut temoeratura 37.5.
sper sa nu faca temperatura mai mare.
VAL incearca cu ceaiul BABY DRINK este ceai egiptian se gaseste in drogari sau farmaci. si mousa nu bea ceai dar asta i place pt ca contine glucoza.
acuma ma apuc sa va citesc un pic ca tare harnicute sunteti
phili unde esti?ce face bogdan?sunteti bine?
matilda[mama lui mousa][03.04.2007]
roxanici spune:
Dupa ce l-a obosit ta-su ingropandu-l in jucarii apoi a facut in ciuda la pisica cu un lantzic a adormit bestia dupa baie, inainte sa imi termin treaba cu el.Phiew ce zi.
Karla, mi te si inchipui ascultand scuzele lu domnu'
Madmat, 37,5 nu e febra, e stare subfebrila, dar oricum e bine sa nu mai creasca.
De Mihaelaaa nu prea stiu ce sa va spun, ne-am povestit...parca ne stiam de mici copii, asa mi s-a parut; poze cu noi 2 are ea pe camera ei, le astept si io cu mare nerabdare
Amma, si raresu da din cap stanga-dreapta cand ii vine sa se culce, arata cam nasol da asta ie. Si vreau sa mai vad poze NOI cu Lucas
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
cria_bv spune:
Ioana mi-ai furat vorba din gura, asta vream si eu sa intreb legat de vecinul Ralucai
Val_ spune:
Roxanici e mortal Raresu tau si are niste copanele... numa bune de pupat. Eu ma infig iara la incuscreala desi stiu ca are multe pretendente.
roxanici spune:
quote:
Originally posted by madmat
fetelor cine stie magazine online?adresele va rog
ce fel de magazine online? cu ce produse?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
madmat spune:
cu imbracaminte si incaltaminte si alte lucru pt copi