Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
Rebiana27 spune:
Scuze ca nu am raspuns nimanui, desi am citit mai devreme, dar sunt extrem de obosita si tre' sa ies si cu Luca la plimbare.
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
rianna_stef spune:
Buna fetele;intru si eu putin cat doarme fiica-mea cu mamaia.
Vad ca sunt cativa bebelusi bolnaviori...sa treaca;saptamana trecuta ne-a apucat si pe noi raceala:primul a fost sotul,apoi m-a luat pe mine si pe urma pe mama;daria incepuse si ea sa sfornaie un pic si i-am dat trei zile panadol si acum nu mai are nik;
Apropo de cazaturi ,vreau sa va zic ca acum vreo doua trei saptamani am adormit-o pe daria si ca de obicei am intors-o pe burta,ca ea numai asa doarme;si cum ma scapam pe mine nu i-am mai pus perna la marginea patului si am fugit la baie;cand ies zic sa ma duc sa-i pun perna ,dar nici nu intru bine in camera ca,poooc,daria mea era jos;sincera sa fiu ma asteptam sa urle ca in gura de sarpe,dar nu,a scancit un pic si apoi cand m-a vazut a inceput sa rada,si vreau sa va zic ca distanta de la pat la parchet e de juma de metru si a cazut pe burta;oricum de atunci sunt foarte atenta;
Roxanici imi pare rau pentru ziua ta nasoala,gandeste-te ca maine va fi mai bine;
Despre noi nu prea mai am ce zice;azi eu si sotul meu implinim
ani de la casatorie;saptamana asta ma duc cu daria la control ca n-am mai fost de la vaccin si va spun atunci cum stam;trebuie sa-mi fac programare si la ginecolog sa vad ce face si bebelul care e pe drum...inca nu-mi vine sa cred;aaa...si se pare ca asta-i mai sclifosit;ieri noapte mi-a fost asa de rau,pe la trei s-a trezit daria si cand m-am aplecat la ea m-qa luat o greata si niste ameteli de nu mai puteam sta in picioare;tot zicea sotul meu la prima sarcina ca eu de ce n-am greturi,ei na ca acum am
S-a trezit mandra si mama nu-i ,v-am lasat.
comoara mea
Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
(evolutia dariei)
Amma23 spune:
Roxana, lasa-l doua trei zile si incepi iar.Asa a facut si Lucas la un moment dat si i-am dat numai fructe.Cine stie ce i-o fi parut.Lasa-l si cu cerealele sa nu dai in constipatie.I-am dat si eu cereala cu fructe intre-o zi, dar am renunta, il mai las pana vineri, sa vedem.
Lucas al meu nu e constipat, dar face kk la 3 zile, nu stiu ce are.Se mai screme el in zilele astealalte , da nu face decat parturi.Ieri a facut si a si dat sa planga un pic, i-o fi greu sa se screama.Nu inteleg, ca nu e tare, e normal.Azi a facut muci si i-am luat temperatura....mi-a facut kk pe termometru.O tona, asta dupa ce ieri facuse doua tone.Tre sa fac ceva sa faca zilnic ca nu-i bine asa.Nu e bine sa pastreze in organism toate toxinele atata timp.Ce sa fac?
Inca o chestie.Ai vostrii dau din cap cand sunt obositi, in special.Adica stanga dreapta, scutura capul? Ca ma apuca frica cand al vad.
2. Cum ii bag lapte praf ca-mi refuza biberonul? E a doua cutie pe care o fac ciocolata.Ce suparare sa-i mai iau, ca mi-e ca le fac si pe alea.
Martuta, sanatate la Victor, orice ai crede tu sa nu fie nimic
Eu mi-am fandosit copilu'. Sta numa in bratze, doarme cu mine in pat, peste zi daca nu suntem afara, adoarme la tzatza...nu stiu cum fac sa-l refac, dar trebuie ca altfel am incurcat-o
Nu mai pot sa lipsesc 5 minute ca ma urla.
Aa, avem si noi muci, aseara a iesit cu tata in parc si azi noapte mi-a facut muci de s-a innecat cu ei.?Ce sperietura am tras!!!
Magdutah, eu am pitic sa-l spal cu sapun( gel de dus) ca ma senzatia ca altfel nu se duce murdaria, adica pudra
Ama si Lucas 12 Martie 2007
phili spune:
AMMA23si al meu scutura caputul cand cateodata...asa ca si un catelus care se puneau la masinile vechi ,nu?si eu am zis ca intreb doctorita despre asta..
ROXANICIsi eu de 2 zile ma chinui asa cu bogdan,ia cateva lingurite si apoi incepe sa planga...eu continui sa-i mai dau si el sfarseste urland...sunt disperata si eu dar imi face asa si la masa de fructe,desi sunt f dulci,ca-i dau fructe bine coapte...asa ca de 2 zile mancam numai lapte si cereale...pe alea le mananca de le dor.
ARISSA vazut filmulet cu Maya e super tare de abia astept si eu faza asta.
MARTUTZAsanatate la Victoras!!
va pupam pe toate!!
bogdan(11.04.2007)
Amma23 spune:
Am dat send ca s-a trezit tusind, si a inceput sa planga.Sper sa faca ceva mai grav.Ce m-am saturat de virozele astea si-i numa inceputul...iar noapte iepureasca.
Multa sanatate mucosilor nostri.
Pupe
Ama si Lucas 12 Martie 2007
RaisaFudulu spune:
Amma si noi flencanim capul mai ales la oboseala precum catelusul de masina de pa vremea raposatului
Maya de Arissa super tare ...bravo mai frumusico si acum la pasit
Roxanici noi suntem la fel dupa vaccin...mancam totul f prost dar la noi este un obicei..dupa celelalte 2 ne-a tinut lipsa poftei de mancare cam 2-3 sapt....sper ca acum sa tina mai putin.....da-ne si noua vesti de Mihaelaaa si de puiutul ei ca nu am mai auzit de multicel de ei....si nici de Katink nu se mai stie nimic
Suntem inca mucioase....se ineaca cu ei si ma enerveaza de mor.....ce e mai grav ca ma paste pe mine o ditamai raceala...ma dor toate alea, ma racaie pe gat, am nas cat borcanul, sunt obosita ca aseara baila baila la o nunta, si mai am si ciclu...sunt terminata
Karla pupam ca sa treaca supararea
Cam atat ca sunt franta...ma duc sa ma intind putin...buburuza mea doarme
O intrebare: Cand puneti copii pe jos intindeti ceva sau direct pe covor?
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
stefaniya spune:
Val - vad ca te ajuta si Ioana.Daca vrei in continuare sa-ti aduc si Medilax-ul sa-mi spui.Nu e un medicament,ci doar inmoaie kk.Mie mi l-au recomandat 2 medici,deci daca il vrei sa nu te sperii ca are efecte secundare ca nu.
Mie mi s-a spus ca unii copii se constipa de la lapte praf si cand incepi diversificarea isi revin sau sunt copii care vor fi constipati de la orice.Carl face parte din acei copii constipati din orice.Uneori face daca ii dau fructe,alteori ii dau fructe si tot degeaba.Deci nu e o regula ca daca se constipa de la laptic sa o faca si de la altceva.
Pt ca am oprit o vreme diversificarea mi s-a zis sa-i dau vitamine dar nu am vrut asa ca mergem cu legume dar folosim medilax-ul cam la doua zile daca nu face singurel.
Aici de la 6 luni incepi cu carnea,la 7-8 luni recomanda sa-i dai painea in bucatele taiate cuburi,legumele nepisate,ci doar fierte si nu vreau s-o lalai cu el doar cu laptele sui supe pana prea tarziu.
Lasagna - eu pregatesc carnea si sosul la fel ca la pastele bologneze si cu foile pasta.Dar de regula recunosc ca noi cumparam de gata,vorba lui Ddana.
Va citesc uneori si vad ce gospodine sunteti,eu departe de asa ceva Pe cuvant de nu gateste Klaus mai mult decat mine,sarmanul ce sotie si-a luat...
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
cria_bv spune:
Amma si noi am avut o perioada cand faceam doar la 2-3 zile, la inceput ziceam si eu ca e constipat dar cand facea nu era tare, era moale si deci nu era constipat dar asimila el bine laptele. De cand mancam fructe face cam 1-2 ori pe zi.
Dani7asi mai da o veste ce face Ramonita ca era bolnava.
karla32 spune:
Intru rapid sa va spun continuarea...gaurii din perete!
Sunt surprinsa si eu de cat m-am schimbat totusi de cand il am pe Luca. Sunt mult mai calma! Bineinteles ca am venit acasa tzafnoasa dupa ce am stat prin statiile de autobuz bombanindu-l pe desteptul ala care m-a lasat cu fundu-n balta... de nici nu stiu cum sa-i mai zic!
Pe holul blocului, pana in usa mea, alta gaura. Haiti, astia darama blocul!Intru.Gaura in holul meu, cam la 30 cm de podea, diametru cam de 20 cm! Tencuiala cazuta mai mult! M-a umflat rasu'! Gandesc - bine ca nu mi-au gaurit pantofarul!Ma las in genunchi si ma uit la vecini! Mirosea a tutun dar nu era nimeni. Au sfintit locul imediat dupa ce au facut tampenia. M-am gandit ca oricum n-am ce vorbi cu muncitorii si normal este sa am o discutie cu proprietarul. Dar cine e proprietar ca parca statea o baba acum un an? In sfarsit, il culc pe Luca si pe la 5 cioc, cioc, la usa.Imi dreg glasul gata de cearta. Deschid. Un domn imbracat in costum, imi zice un sarut mana foarte placut, isi cere scuze peste scuze, ca o sa-mi repare, o sa zugraveasca etc.Imi intinde o carte de vizita sa il sun daca sunt probleme. Imi arunc un ochi pe ea, vad sigla unei telefonii mobile si functia - vicepresedinte. Ca a auzit ca am copil mic, cand doarme sa ma duc la muncitori sa nu mai faca zgomot pana se trezeste, ca incearca sa termine cat mai repede... Eu imi inghitisem limba si vorbea numai el. N-aveam cum sa ma cert.As fi fost penibila (Mai bine era o femeie...)Am baiguit si eu ceva, dar slabuuuuuuuutz! mda. Cam asta a fost. Acum am o gaura in plus in casa, umpluta cu un prosop si...o carte de vizita!
Va pup!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
ioanaradu spune:
Raluca si domnu' vaisprezident era dragut? insurat? ca daca era dragut si neinsurat io as zice sa nu te grabesti sa astupi gaura!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei