Colectia de toamna-iarna 2005 (156)
Raspunsuri - Pagina 6
roxisialexia spune:
Desi am casa vraiste, nu pot face nimic imi este rau..si sunt necajita iar cu alexia, ce jurnal de boala la mine in curand ajunge sa se numeasca roman.Dupa cum va spuneam de cateva zile alexia schioapata, i-am dat cu ungunet cu arnica( ganda ca mi-ai adus aminte) insa in zadar si cum se la zi la zi schioapata si mai rau am mers azi la spital la GR ALexandrescu si i-au pus diagnostic " sinovita tranzitorie sold stang" ..tratament nurofen unguent si sirop.Alexia nu acuza nici o durere, m-a intrebat daca a fost racita curand, daca a cazut( apai fii-mea cade mereu), daca a facut febra...pana la urma spun ei ca ar fi ori de la raceala de acum 1 sapt sau a racit de la gresie.
Vreau sa mai merg sapt viitoare la un alt ortoped sa mai cunosc si alta opinie, imi recomandati pe cineva? -am inteles ca la jianu sunt cozi de 5-6 dimineata, exclus sa stau pe la portile policlnicii
Buzita s-a vindecat lasand un semn de toata frumusetea.
Mai nou nu mai vrea decat cu mama, toata ziua o striga si vrea numai la ea, plinge cand pleaca.....A invatat trei poezii si toata ziua ne intreaba ce facem" mami, ci faci aco..o?"
mandy, stiu ca si cristi spuneai ca schioapata, ai fost la doctor ce diagnostic i-au pus?Sanatate multa.
teo felicitari pentru micuta veronica Sa fie sanatoasa iar tie refacere usoara.
madau, deci asa..nu spui nimic de achizitie , sa il stapaniti sanatosi, fericiti si fara probleme cu vecinii.( poti sa imi spui cat ai dat pe el? )Ce i-ai luat mirunicii azi?
diana, felcitari pentru casa nou, sa dea domnul sa obtineti banii de care aveti nevoie.NU spunei tu ca era renovat acum un an, v-a lasat si mobila? cum iti merge cu sarcina?
lavi, de vis vacanta......nu am cuvinte
madutza..super veste, sa o tina tot asa micutul andreas.
cata, mie mi se pare fireasca reactia biancai....mama ta nu poate sa vina la voi, poate ca daca va fi acasa la ea ar fi mai relaxata.Incearca sa o lasi cat mai mult timp cu mama ta sapt ce urmeaza, stiu ca este greu, insa i-a exemplul celor dusi la gradi..orice inceput este greu si apoi nu o lasi cu o persoana straina.Iti tin pumnii sa fie bine, sa ne spui de cand mergi la work.
Sanatate mucosilor alex de joy, stefi si bogda de gandacel si celorlati copilasi care mai sunt bolnaviori si pe care din cauza de neuron stins nu ii mai pomenesc.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Hildegard spune:
Tania, sunt normale scaunele dese cand alaptezi exclusiv. Eu stiu ca l-am alaptta pe steff mult timp fara nimic altceva, fara alt fel de lapte si diversificarea am inceput-o la 5 luni si apoi am tot continuat cu laptele meu, c-am avut destul.
Scaunele lui sunt functie de ce mananci si tu.
Despre calciu, eu zic ca e mult 10 ml de calciu fiole....eu zic sa consulti si-un alt medic in privinta asta.
Maria, am sa incerc si reteta asta de pancakes. suna tare bine!
Despre produsele de aloe, da, sunt foarte bune dar trebuie repetate tratamentele ca altfel nu-si fac efectul.
---------------------------------------------------------------------
Noi acum luam calciu, ca se ia toamna. Luam Ca cu D, se cheama CIPCAL sirop si luam 5 ml/zi pana terminam flaconul.
-----------------------------------------------------------------
Fetili veniti cu idei de cadou pentru stefan pentru 7 noiembrie ca-s muta in privinta asat, nu stim ce sa-i cumparam.
TORTURI SI PRAJITURI
FLORI DIN FONDANT Veronica
si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 10 luni)
gabitaco spune:
Vroiam sa va intreb daca a-ti inceput sa dati copiilor Ca si vitamina D.- ce cantitati, ce siropuri... scheme de administrare....
Noua ne-a zis pediatra 10 zile pe luna- Ca gluconic si in aceste 10 zile si cate 3-4 picaturi de vigantol pe zi- numai in lunile de iarna, pana la 7 ani ( a zis ca asa se face profilaxia rahitismului).
Va multumesc mult.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
pumba spune:
tania- hilde are dreptate,sunt normale scaunele dese si apoase,eu am alaptat 1 an de zile si pana la 6 luni numai san si chiar am mers la medic pt asta cand era Claire mica si mi-au zis no problem .(arata ca semintele de mac?)
gabitaco- eu nu dau nimic la fete,asta e o mare dilema pt mine,in timp ce in Romania sunt prescrise anumite med,la noi nu se da nimic copiilor ( gen -Ca)....e bine sau nu, nu stiu.nu voi afla poate niciodata.
meems- e posibil sa fie vorba despre separation anxiety, de care se tot vorbeste ca apare in jurul varstei de 2 ani?pupici pt mica rasculata.
ma duc la.
ioana - ati ales numele? il putem afla?
catutza - testeaz-o pt cateva ore,las-o acolo,mergi la piata, si poate se va obisnui cu mama ta in cele din urma.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
catutza spune:
Buna!
V multumesc pentru sfaturi la toate , dar problema e ca cel mai bine era sa stea la mama de duminica seara si noi sa o luam vineri seara, mama nu poate veni la noi zilnic sa stea cu Bia (va animtiti poate ca mama a avut piciorul rupt rau de tot anul trecut ), acum il are umflat si merge greoi, deci nu ar putea veni zilnic din rahova pana in pantelimon, tata nu o poate aduca ca lucreaza si el, noi nu o putem duce zilnic pe Bia pentru ca ar insemna sa o trezim foarte devreme si af fi un chin si pt ea si pt noi , deci chiar nu stiu ce sa fac.
De fapt Mihai a gasit o solutie : sa bag medical cat de mult se poate la munca, apoi sa mut cartea de munca la niste prieteni care au firma, asta pana in iunie cand termina soacra mea anul scolar si sta cu ea, dar eu nu vreau ca-mi e jena si de cei de la munca, offf va stresez si pe voi cu ale mele
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
tania-z spune:
fetelor, unde ati disparut??? Sunteti la miting cu Basescu? Sau spargeti banii la BE? Asteptam rapoarte de cumparaturi.
CATUTZA, of, ce situatie grea! Cred ca trebuie incercat treptat, macar 1-2 saptamani, altfel se da Bia peste cap, daca e asa atasata de tine. Mult curaj!
GABITZA, PUMBA, multumesc de raspunsuri. O sa incerc cu ceai - sper sa-l vrea.
Cuscra Ripley !!!! mai traiesti? Mai da un semn de viata!
Tania & www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank"> Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
dordia2000 spune:
Buna fetele!!!
Inca am calculator...intr-o camera aproape goala...si astept sa vina Doru sa mai caram ultimele maruntisuri...ca maine nu stiu daca pot cara ceva ca Doru tb sa plece la Buzau.Dar...nu ne da nimeni afara asa ca....mai ramane si pe sapt viitoare. Ar mai fi doar ghivecele cu flori...pe care nu ma indur sa le arunc.
Tania...super reactia printului....e un adevarat fratior mai mare. Cat despre intrebarile tale...asa imi amintesc si eu ca la Stefan tot in jur de 7-9 scaune avea si exact asa erau...pastoase si cu seminte.
Roxi ms mult . Ap. peste renovat...nu trebuie facut mare lucru dar...nu are parchet pt ca avea un linoleu foarte ok si urma sa puna si parchet...dar nu a mai apucat. Deci noi vom pune parchet si vom schimba instalatiile de apa si vom renova baia ca nu imi place gresia si faianta.
Mobila...voia sa oa lase dar era mobila Mobexpert si voia 6000 euro pe : 2 paturi, 2 bibliotecute din alea micute, un sifonier, o bucatarie si un cuier si un raft din ala cu sertare. Mi s-a parut cam mult...asa ca...prefer sa imi fac eu la comanda...ca oricum imi va trebui un dormitor pt Stefan si...multe piese de mobilier mai practice decat cele luxoase de la Mobexpert. Si sigur ies si mai ieftin.
Dar in mare ap e ok, cu termopane ok, si zugraveala la care nu umblu din motive de Stefan desenator pe pereti...si un bb2 care probabil va picta si el...asa ca zugraveala...o voi face peste ceva ani....dupa ce le trece febra desenatului pe pereti.
Sanatate multa bbilor bolnaviori...si va poop pe toate!
Abia luni de la servici voi mai intra!
Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
lavi02 spune:
Teo banu sa-ti traiasca Veronica mica, mami de 2 fetite! Chiar ma intrebam ce mai faci!
Nati tocmai a zis primele cuvinte legate: ma legana si imi canta: Nani, nani, puiu' mamii...
Faza in parc cu Silvia:
S-a imprietenit ea cu vreo 2 baieti de 6 si 7 ani si se tot urcau pe o chestie de lemn. (Ii cam juca pe degete intre noi fie vorba) La un moment dat Silvia era in varf, un baiat urca spre ea, si Silvi s-a apucat sa-si scuture pantofii de nisip deasupra lui:
"Scuze ca ti-am dat nisip in cale dar trebuia sa-mi scutur pantofii".
Tania la multi ani de casnicie si tineti-o tot asa!!!
Am zis ceva gresit?
Nati facea cate 1 kk dupa fiecare masa, relativ moale, culoarea de la catre portocaliu pana la mustar, uneori cu bobite, uneori fara. Alaptata exclusiv pana catre 6 luni.
Ma bucur mult ca ai laptic!!!
gabitaco eu le dau doar Vigantol Nataliei si Vigantoletten Silviei, din septembrie pana la 1 mai.
madutza ma bucur ca Orlando s-a facut bine.
pumba, madutza, helep intrati pe mail in contul comun si va duceti la inbox. Unul din ultimele mesaje e cu link-ul la albumul de poze. Am forwardat mailul la (aproape) toata lumea de la contacts.
Riiipleeeeyyyyyy !!!! Ce mai faceti? Cum te mai simti cu digestia?
Dordia spor la mutat!
Ce mai fac oare Ina si bb_alinus ???? Cum de nu mai intra? Sunt plecate pe undeva?
catutza grea situatie, eu nu prea sunt pentru lasat copilul duminica seara si luat vineri seara.Ar fi bine sa gasiti alta solutue
miri__b spune:
Tania acum am vazut ca pe micuta o cheama si Sofia, ffff frumos!
raport de cumparaturi mai tarziu ca acu spal frigiderul si m-am asezat ca nu mai pot de spate.
Mirela si David - 23.12.2005
lavi02 spune:
pumba in zonele mai insorite ale planetei nu este necesara suplimentarea cu vit D. Poate asa e cazul si la voi.
mimi_dummy ma intrebai de planuri de vacanta pt la anul. Inca sunt in lucru.
Cel mai mult imi doresc sa mergem in Slovenia cu fetele. Sa stam intr-un loc, la munte si sa facem excursii de o zi prin tarisoara. Slovenia e mititica. Dar mergand cu fetele, o zi stam, o z plecam, cam asa.
Dar sa vedem cum le potrivim.