Colectia de toamna-iarna 2005 (156)
Raspunsuri - Pagina 5
Madutza10 spune:
Hello!!
Am vesti bune ,n-a mai varsat Orlando ,e vioi ,arata super bine ,asta de ieri dimineata,nici nu zici ca a avut ceva ,chiar nu inteleg de unde varsaturile alea si agitatia noaptea ,ar putea fi o maselutza?Ca e non stop cu mine-n gura ,totusi mi se pare cam devreme pt alte masele ,are ,,gura plina'' deja ...
Madau ,felicitari pentru apartament ,ma bucur pt voi !!
Teo ,sa-ti traiasca fetita!
Noki ,La multi ani sotului ,sa fie sanatos!
Lavi ,unde gasesc si eu pozele din Spania ,abia astept sa le vad.
Poate revin mai tirziu sa citescdin urma ,acum ma apuc de curatenie ca plodu' meu e plecat cu tati la bunici pentru citeva ore
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
ioana_77 spune:
Hello si de la noi!
S-au adunat prea multe vesti bune, musai trebuie sa ne facem simtita prezenta!
Teo, sa-ti traiasca Veronica, sa fiti sanatoase si vesele!!!!
Madau, suuuuuuuuuper veste, sa fie intr-un ceas bun!!!!
Madutza, ce bine ca si-a revenit Orlando!
Cata, si eu zic sa o iei treptat cu Bianca, nu-i buna o despartire brusca. Pupam fata mamoasa.
Tania, m-ai topit cu pozele si povestea nasterii. Sa fiti cu totii sanatosi, ca frumosi tare mai sunteti
Noki, sa-ti traiasca barbatelul!
Maria(29.11.2005) si Ioana 34+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07
dordia2000 spune:
Buna fetele!!!
Eu sunt singurica..in ap golut...de mobila, au plecat baietii cu mutatul....vai de mine 2 luni ce o sa-mi caut de zor lucruri prin cutii si saci...dar...noi sa fim sanatosi.
Mai am de carat maruntisuri o tona dar....sper sa rezolv incet. Faza nasoala e ca Doru pleaca maine la Buzau...la curs si...mai vine doar on weekend-uri dar...sper sa le caram pe toate pana we viitor,
Teo...felicitari, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa iar tu sa te refaci repejor!
Madau felicitari inca odata, sa-l stapaniti sanatosi si sa va bucurati de el.
Madutza ma bucur ca sunteti ok.
Catutza....imi pare rau...dar ...tot asa zic si eu, sa incerci usurel sa o obisnuiesti fara tine...si bafta multa!!!
Eu merg sa mai adun pe ici pe colo...si poate mai intru azi...ca o sa car calc ultimul pt ca sa mai bantui pe aici!!!
Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
tania-z spune:
Bun gasit in weekend!
Eu prind mai greu cate un moment sa scriu si...atatea as vrea sa raspund, dar ma depaseste numarul paginilor scrise de voi intre timp.
Ce sa zic, nu am dat apa la soareci scriind povestea nasterii Annei, in schimb, am facut-o citind reactiile voastre . Nu pot decat sa doresc gravidutelor o nastere cel putin la fel de usoara si frumoasa!
Ioana, Alexandrina, Maria, Dordia (oare am scris in ordinea DPN? ) va doresc cele mai frumoase zile de sarcina de acum incolo si rabdare maxima cu puiutii deja in dotare. E important sa stie de acum ca noul membru al familiei este si al lor si implicati, pe urma, in ingrijirea lui. Stefan, deocamdata, se comporta foarte bine cu Anna, parca stie ca ea are oarecum prioritate si, cel mai haios, cum gaseste ceva mic prin casa (de exemplu, papuci care i-au ramas mici) vine sa i dea ei. Vrea sa fie implicat si e fericit sa aiba si el grija de bebe Anna!
Intre timp am ajuns sa le admir din suflet pe fetele cu doi copii asa mici care s-au descurcat exemplar pana acum - chiar sunteti modele pt mine: Gandacel, Corap, Ilenutza, dar si Lavi, Monet, SImina, Pumba si mai sunt...stiu ele!
Teo sa-ti traiasca mica printesa! . Poate vei avea timp sa intri sa ne-o arati si sa mai scri despre voi, ca de mult nu ne-ai mai dat vesti.
Madau super veste! Bag seama ca esti singura ne-gravidutza din colectie care se muta . Urmeaza inca o veste, ca sa nu strici modelul?
Madutza ma bucur ca Orlando e mai bine! Stiu ce sperietura ai putut sa tragi, suntem patiti si noi.
Noki sa-ti traiasca sotiorul, la cat mai multi ani fericiti!
Si noi am sarbatorit ieri 5 ani de casnicie. Oare cand au trecut? Cert e ca am fost tare prolifici!
Mihaelutza maaaaaaai, sa aflu eu asa, pe forum, ca suntem in tabere adverse? . Adik eu sunt consultant, la firma privata, insa sper ca nu intru in categoria alora batuti in cap, desi, din pacate, nu intru nici in categoria alora platiti cu bani grei!. Dah, altii sunt banii in provincie, altele si afacerile!
AM si o intrebare la voi, poate ma ajutati:
Doctorita mi-a dat pt Anna gluconolactat de Ca, fiole. Trebuie sa-i dau de 3 ori pe zi 3 ml, cu reinga in gurita. Numai ca NU MERGE! Isi face o greata si se ineaca, pana scuipa tot afara! Nici un mililitru nu am reusit sa-i dau! Cum sa fac???
A, si inca ceva: Mamicile care au alaptat exclusiv, bebeii vostri aveau scaune dese (la noi sunt 7-9 in 24 de h) si "cu seminte"? SUnt normale, asa, mai apoase? Ca eu la Stefan i-am dat si completare si nu am avut problema asta.
Va pup!
Tania &
www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
madau spune:
Tania mersi ptr urare...as vrea eu sa va dau si vestea cealalta curand, dar la anul in iulie si august suntem nasi, la 2 nunti, asa ca nu prea imi permit sa raman gravi acum. Daca as fi sigura ca n-o sa am probleme, maine as face bb2...dar asa...mai amanam un pic, asta e. Noi sa fim sanatosi. Calciul eu i-l dadeam Mirunei in putin ceai, ii dadeam direct o fiola de 10 ml odata, ca sa n-o chinui de 3 ori, tot aia e. Cu kk...din amintirile mele..Miruna facea dupa fiecare masa, adica de 7-8 ori in 24 ore si erau pastoase, ca mustarul.
Dordia sa aveti spor la mutat!
Ma duc sa ma bag in pat langa cele 2 maimutze
Edit: ca uitasem sa va zic ceva, am fost la BE si m-am intalnit si cu Miri..vroiam sa va spun ca minte rau cand spune ca e , nu e deloc, arata foarte, foarte bine. Na ca te-am parat!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miri__b spune:
De abia veii . ca sa vedeti ca nu va mint mi-au intrebat dc sunt gravida sa-mi dea haine si cadouri!
am luat niste body, cu masuri naspe pe ele, dc nu ii vin lui fi-miu ti le trimit hilde?
in rest am umplut sacosile de masinute, ca sunt la mare cautare!am luat ghete de la hu... care cica au magazin langa joyi-am cautat lui zurla un tricou cu masinute pe el, n-am gasit, standul cu rombaby nu l-am gasit dc m-am departat de Madau, o banuiam eu bine ca va cunoaste be ca-n palma, cred si eu.tare tanara, frumoasa, slaba,nu arata deloc ca ar avea probleme de sanatate! na ca te-am parat si eu!
ma duc sa desfac sa vad pe ce am golit portofelul. aaa i-am luat lui fi-miu body de-la cu mesaj"tata munceste, mama cheltuie$te"
Mirela si David - 23.12.2005
Hildegard spune:
Aici in topicul meu La bucatarie-"prajituri si torturi" gasiti ce doriti:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99263&whichpage=10
rasfoiti cele 10 pagini ca sunt o grmada de retet cu poza. pe prima pagina gasiti linkurile la retete cu poza dela cap. anterior.
Pun retetele si aici pentru cine m-a intrebat:
Pasta pentru modelat flori(in josul paginii):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99263&whichpage=2
Alba ca zapada:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99263&whichpage=4
Prajitura de napolitane, crema pentru foi de napolitane, pusa de Lizeta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99263&whichpage=9
TORTURI SI PRAJITURI
FLORI DIN FONDANT Veronica
si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 10 luni)
Hildegard spune:
Miri, da, sunt de acord, numai sa-i fie bune la stefan.
TORTURI SI PRAJITURI
FLORI DIN FONDANT Veronica
si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 10 luni)
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by tania-z
AM si o intrebare la voi, poate ma ajutati:
Doctorita mi-a dat pt Anna gluconolactat de Ca, fiole. Trebuie sa-i dau de 3 ori pe zi 3 ml, cu reinga in gurita. Numai ca NU MERGE! Isi face o greata si se ineaca, pana scuipa tot afara! Nici un mililitru nu am reusit sa-i dau! Cum sa fac???
Tania... mie mi se pare mult 10 ml de gluconat de Ca la cateva saptamani....sincer - dar daca pediatra ti-a recomandat, stie ea de ce... eu ii dadeam Mateei cate 5 ml pana pe la 6 luni cred. Pune-i in putin ceai BabY drink... anticolici... eu asa ii dadeam... cu biberonul sau cu lingurita.
Mada ... felicitari pt noua achizitie... sa va bucurati din plin.
Teo sa-ti traiasca ambele printese, sa fie sanatoase si sa aiba mult noroc in viata.
Cata , incearca sa lasi fata la tine in casa cu mama ta.... daca a fost numai cu tine, e normal sa reactioneze asa... dar fiind in mediul ei mai uita de tine.... In timp se va acomoda.
Feli ... daca tot esti tu cu naturistele, homeopatele... pt infectii urinare este ffff bun Aloe bery nectar.... e scump, dar e natural si cred ca merita sa incerci. E bun si pt imunitate... si asa rezolvati mai multe dintr-o lovitura. Sanatate multa.
Pupam toata colectia si sa auzim numai de bine.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
maria_alexia spune:
Reteta de pankakes am luat-o de aici: Buttermilk Pancakes. Cand a fost gata toata compozitia, am adaugat un mar ras cu multa scortisoara . Le-am copt mai mici decat tigaia, cam cat o farfurioara, asa... Compozitia e mai solida, nu curge ca la clatitele obisnuite, trebueb intinsa bine in tigaie. Restul va prindeti voi, reteta e super, are un singur defect: ies doar vreo 10 bucati
Ioana, bine ca ai mai dat un semn, chiar vroiam sa intreb de voi. Ce mai faceti, cum mai sunt ultimele saptamani in 3?
Ripley, sper ca sunteti bine si voi, mai da-ne cate o veste cand prinzi cate un moment liber
Tania, esti o draguta, ca intotdeauna . Eu ma bucur ca deja o sa pot profita de experienta voastra la bb2, si in special de a ta si de a lui Joy, cred ca se stie de ce .
Felicitari pentru aniversare, la cat mai multe, cu bucurii si impliniri pe toate planurile!