Colectia de toamna-iarna 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Dragi mamici,
vreau sa va aduc la cunostinta,in calitate de proaspata matusica,ca Teo_banu, de luni ,24 septembrie, mai are o fetita!

Micuta se numeste Veronica ( nume rostit zilnic de micuta Iulia,dupa celebrul film, al carui mare fan este) Gabriela si a avut masurile identice cu cele ale Iuliei: 3000g si 51 cm!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helep spune:

Madau au PM.

Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
http://s241.photobucket.com/albums/ff301/HelenePrelipceanu/

Mergi la inceput

Madau vroiam sa-ti spun ca ai PM.

Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
http://s241.photobucket.com/albums/ff301/HelenePrelipceanu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Wow, asta chiar e o seara plina de vesti, si numai din cele bune!
Bun venit pe lume lui Veronica, sa creasca mare si sanatoasa! Speram ca si mamica e bine si poate s-o mai vedem si pe-aici in curand!

Din poznele lui Chichi din seara asta: mi-a tot cerut apa, a baut din pahar cat i-a trebuit si restul a aruncat-o pe covor. Era gata de pus pe tzopait in balta din mijlocul camerei, sa faca "plici". Nu e prima data, pana aici am fost pe faza, deja incepusem cu teoria: nu-i voie, hai sa aducem carpa sa stergem... Cand il vad ca se pune in 4 labe si da ... sa bea apa din "balta" . Il iau rapid de-acolo si continui cearta: "sa nu mai faci asa ceva, numai copii rai fac asa", la care el, tot un zambet: "Neia" = Nera, cateaua veciunului . Tocmai gasise ocazia sa-mi spuna ce-a mai invatat pe-afara = cum bea apa Nera ...

Subsemnata a comis-o si ea in seara asta, a executat rapid o portie de pacakes cu mere dupa o reteta de aici de pe forum - super!!

Mergi la inceput

Simpatic foc flacaul tau Maria. Din pacate si tu ca si mine uitam mereu ca puterea exemplului e magica. Maia mea care nu a luat suzeta niciodata, acum de cand a vazut prin jur copii cu suzi, nu va spun ca vrea si ea .
Un we placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,hello

Teo, felicitari pentru micuta Veronica! sa creasca mare si frumoasa, sa fie sanantoasa si norocoasa.

Tania, frumoasa povestea nasterii Annei.

Roxi,multam pt urare. Cum mai e piciorusul Alexiei?

Gandacel, multam si tie pt urare. Eu una te sfatuiesc sa incerci cu IBR-ul daca asta iti doresti, eu una m-am cam codit cu masterul, dar cum vreau sa-mi schimb serviciul am zis ca nu imi strica.Sanatate multa la toata familia.

Feli, sanatate lui Ili, sper din tot sufletul sa scapati de infectie dupa tratamentul asta.

Madutza,sanatate lui Orlando.

Hilde, sunt superbe floricele pe care le-ai facut, ai talent cu carul, bafta cu comenzile.Poti sa-mi dai si mie reteta cum se fac floricele?

Xandra,sa stapanesti sanatoasa imprimanta si sa scoti cat mai multe poze cu ea.

Lavi, frumoase pozele, se vede ca ati avut un concediu frumos, nu ca altii .La anul unde vreti sa mergeti in concediu?

Madau, felicitari pt apartament, sa-l stapaniti sanatosi.

Siminaf, nu ne mai zici si noua nimic de puiutii tai.

Maria, sa-ti fie de bine portia de pacakes cu mere , mi-ai facut si mie pofta.Tare faza cu Cristian.
Vezi ca nu merge bine link-ul la scutecul nr. 154.

Sanatate multa copilasilor bolnaviori.

Va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

madau-felicitari pt casa noua!!!!!!!!dai sampania ,ca ne-ai tinut in sah cu surpriza.ok?
mare pacat ca nu exista si in Europa magazinu de care vorbeste helep,pt ca au niste lucruri foarte,foarte misto la preturi de nimic si calitate super-magazinu e :children;s place"

teo-banu-felicitari pt fetita!
fetelor multam mult pt sfaturile cu antibiotice.
lavi - pt aprecierile la adresa fetelor mele.pozele tale sunt superbe.
helep-lasa "datele tehnice"zi de conturi bancare, averi,cate bijuterii si de ce fel ai.......din astea.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Multumesc de intrebari, Mimi si Feli!

Noi sintem bine, copiii cresc, ca si ai vostri, desigur. Noi ocupati si foarte obositi, mai ales ca pe linga copii si servici (asa, de acasa, cum e el, tot sint 8 ore/zi) mai am si scoala. In rest, va mai citesc, dar recunosc ca nu cu regularitate.

Mai puneti pozici, ca fug sa ma uit la ele acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna seara

scurt ca e tarziu rau iar

Mada , sa stapaniti sanatosi apartamentul si sa va mutati curand, felicitari!!!

Simina , ma bucur ca mai scrii la colectie si ca mai dai cate un semn din cand in cand

Teo_banu , sa va traiasca micuta Veronica, te asteptam cat mai repede iar printre noi , refacere rapida

Helep , ai PM

Fetelor eu sunt super suparata, de luni am vrut sa incep munca, dar ce credeti ca pot ?!? nu se poate pentru ca donsoara Bia nu vrea sa stea cu nimeni si urla in disperare mama/mama/cata/cata. Am incercat sa o las peste noapte la mama dar nu vrea sa doarma acolo, azinoapte la 1 au adus-o acasa, am plans toata noaptea de ciuda ca acum sunt legata de ea, azi toata ziua nu a vrut sa stea decat cu mine, sa manance doar de la mine si tot asa, cred ca de teama ca o las iar

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Multumesc, multumesc, multumesc....va pup pe toate sunteti super dragute

Pumba dau sampania ce sa fac, daca am promis?Uite aici

Helep

Catutza imi pare rau, nu mai poti amana putin serviciul, sa incepi s-o obisnuiesti usor-usor fara tine? Adica sa o lasi asa, cate 1 ora -2 la mama ta, sa-i spui ca pleci dar vii repede, si tot asa pana sta mai mult? A stat numai cu tine, e normal sa faca asa...hai ca incet si cu rabdare se rezolva. si nu mai fi suparata

Teo_banu sa-ti traisca micutza Veronica, sa fie sanatoasa si te maia steptam pe la noi!

Simina bine ai mai trecut, ma bucur ca cei mici sunt bine, si voi la fel

Maria sa-ti fie de bine, da si la mine reteta aia, s-o comit si io...

Gata, fug ca si-a terminat maimutza lapticul si tipa ca vrea jos din pat. Sa intleg ca nu mai merge nimeni azi la BE?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput