Colectia de toamna-iarna 2005 (156)
Raspunsuri - Pagina 7
helep spune:
Pumba aceiasi dilema am avut-o si eu. Cand am fost anul trecut in Ro mi-am zis ca duc copilul la un consult la pediatru, care a inlemnit cand i-am spus ca Maia nu a fost 'suplimentata' decat vreo 10 zile cu vitamina D atat cat am alaptat-o. Am inceput si eu cu Vigantol, dar n-am fost constanta. La vaccinul si controlul de un an am intrebat si eu pediatrul Maiei de ce in Ro se da acest Vigantol, iar aici nu. Si raspunsul a venit promt si mi-a spus ca in zona noastra (Lavi-Windsorul este la paralela 42, un picut de tot mai jos decat Ro) un copil isi face rezerva de vit D pentru un an, stand zilnic 5 minute expus cu manutele si picioarele la soare, iar Ca si Fe si le ia dintr-o alimentatie corecta. I-am dat crezare pentru ca este un doctor care ne-a castigat deplin increderea si ne-au convis si analizele.
Catutza inteleg prin ce treci . Eu dupa anul de concediu de maternitate am lasat-o pe Maia cu socrii, pe care incredbil, dar si ia amintit din Ro si a facut o pasiune pt ei pe loc. Situatie e complet scimbata acum, cand din Iunie sunt acasa (pierzandu-mi serviciul) nu mai pot face nici macar un pas fara ea (a se citi nu mai pot merge nici macar la WC). Dupa ce ca am dificultati in a-mi gasi un servici pe plac, mai am si stresul ca daca plec la un interviu o las urland si jelind si sta si pazeste garajul ca un catelus. Iar cat despre jena, las-o altora, tu fa in asa fel incat sa va iasa voua pasenta . Vezi ca-ti dau PM.
Lavi m-am delectat si eu pozele tale. In sfarsit te-am 'cunoscut' si eu vreau sa-ti spun ca pari o adolescenta si ca tu si Virgil va potriviti foarte bine . Abia astept sa dau de niste poze sa-ti vad si mandretele. De excursie ce sa zic, nu am cuvinte. Europa tot Europa e. Eu n-am reusit sa vad decat foarte putin din Europa (Franta, Germania, Cehia, Ungaria, Austria, Polonia si mica parte din ex-URSS) inainte de a pleca din tara, iar de acum incolo, cat or mai trai parintii si rudele apropiate nu ne-om permite sa vizitam nimic. Diatanta e f mare, drumul greu si f costisitor si in cele 2-3 saptamani de concediu pa care le avem, normal ca vrei sa stai cu cei dragi.
Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
http://s241.photobucket.com/albums/ff301/HelenePrelipceanu/
miri__b spune:
Am vazut si eu pozele lui Lavi, nici n-am respirat, nici n-am clipit!
Lavi poti sa dai traseul cu bani multi unei agentii!eu tot pun pe altii sa faca afaceri!Tare tinerica esti! si burtica de care vorbesti cred ca o lasasei in RO.
Mirela si David - 23.12.2005
corap spune:
helou - adik neata...
pana imi montez tastatura oua sufar cum[plit. am itrat sa va zic c-am pus oze oi de la tzara
asa... felicitari pt. bebica-veronica lui teo-banu
succese fetelor bagate in imobiliare / shimbat job / itors la job / lasat cupilu' departe de mama / insarcinate / etc
isaatosire grabica la bbii bolnaviori!
http://andreianais.clicksospadurea.com/
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
Siminaf spune:
Ti-am udat si eu un pic padurea scumpiceilor tai, Corap.
Apropo de padure cu click, ce mai stiti de Cristinamh?
Hildegard spune:
Corap, imi plac ela nebunie ce urare ai facut! Am sa folosesc si eu asa ca-mi place cum suna!
Noi am fost ieri la ceva expo de covoare de lana si altele....si am luat un covor mare si unul micut . Asa bucuroasa am fost, nici nu m-am gandit ca vin acasa cu covoare. Era expo din Basarabia, asa ceva...niste modele super faine si preturi de producator, deci in oras sunt la dublu pret.
TORTURI SI PRAJITURI
FLORI DIN FONDANT
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(1 an si 10 luni)
Noki_Lara spune:
Hellllooooo! Noi tot bistriteni...pana marti dimineatza cand ne re-bucurestim!
In primul rand multumiiiim pentru minunatele urari de LMA la adresa lui Adila si a socrului!
Super petrecere am executata pe terasa cu gratare si torturi prajituri si kile in plus.Da' merita!
Am maturat mai mult decat al fugitivo ultimele pagini..
TeoBanu, sa-ti traiasca mica comoara! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Madau,sa stapaniti sanatosi apartamentul. ma bucur mult pentru voi!
Lavi- am vazut ca m-ai intrebat de calatorit. Da, orasul ala era Alanya, dar din pacate in afara de el nu am putut merge sa vizitam mare lucru ca Sarah nu apreciaza deocamdata adevaratele obiective turistice. La anul insa am o strategie beton - o iau si pe mama cu noi, pe post de baby-sitter!Si atunci sa te tii vizitat!
Abia astept sa ma asez linistita sa-ti vad pozele din concediu...cand oi avea timp. Sper cat mai curand.
V-am pupacit, ca fug afara cu bufnitza personala sa amortizez cele 21 de grade bistritene!!![emoticon de-a dreptul stupefiat de asemenea caldura]
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Roxi uitai sa-ti zic aseara si am avut apoi mustrari de constiinta: multa sanatate Alexiei!
Parca i-a ghicit Anda in astrograma ceva cu cazaturi, lovituri la cap, dar se pare ca realitatea intrece previziunea
corap faine pozele si faina cabana!
Ca de aia mici ce sa mai zic?! Andei seamana tot mai mult cu Gabi dar Anais parca mai aduce si cu tie.
miri_b imi place de tine! Dar sa stii ca circuitele prin Spania de pe la agentii sunt cam varza din punctul meu de vedere, adica incearca sa acopere toata tara in 10 zile, ceea ce inseamna foarte mult timp petrecut in autocar si mai putin la plimbare.
De fapt asa sunt mai toate excursiile prin agentii, incearca sa acopere prea mult intr-un interval de timp si rezulta o graba si o fugareala.
Ce m-am convins eu e ca poti avea concedii faine si pe bani multi si pe bani mai putini, totul e sa faci ceea ca iti place tie sa faci si sa mergi cu cineva cu care te cunosti f f bine si ai cam aceleasi idei si preferinte in legatura cu vacanta respectiva.
helep multumesc de complimente . Poze cu fetele, cele mai recente in afara de cele de la intalniri sunt cele din iulie din Bulgaria. Gasesti link la album in contul comun, in folderul poze cu bb.
Stiu ca sunt f scumpe biletele de la voi incoace; prietena mea din Canada are prieten brazilian si pe 2 drumuri in Ro si in Brazilia a dat 5000 de dolari canadieni. Numai biletele de avion. Cat 2 all-inclusive-uri prin Dominicana, zice ea.
roxisialexia spune:
lavi multumesc mult .Sunt nelamurita ce e cu boala asta si astept sa merg luni la pediatra ei ca de azi avem si tuse in dotare si ceva pui de febra.am fost la farma si cica nu se da la copii sub 15 ani, gel ibuprofen.off..ma astepata zile grele.
Lavi cum a fost revederea cu fetele dupa vacanta, nu ai povestit.nati e la fel de mamoasa?
cora, frumoase poze...andrei este un scumpic, la fel ca si lavi apreciez ca seamana cu tati iar micuta anais cu tine.Frumoasa casa voastra de la tara, unde este tara voastra?
joy iti multumesc si aici .
noki, ma bucur pentru tine ca esti asa tonica si vesela, iti prieste din plin bistrita city.ce face bunicuta?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
lavi02 spune:
Chiar, Noki ce face bunicuta, s-a operat?
Distractie placuta pe acolo in continuare! De abia astept sa bagam un pui de intalneala pe la Buc.
roxi pe de alta parte ibuprofen sirop se da naiba=i stie si pe ei!
Intalnirea cu fetele - s-au fastacit, cum e si normal, cam asa reactioneaza de obicei copiii. Dupa ce au trecut primele momente, Nati voia orice cu mine, normal.
Si acum tot cam cu mine vrea, ca de obicei de fapt.
miri__b spune:
HEEEELP!
CUM SE DA ALGOCALMINUL PTR FEBRA?
AVEA 38.4 DAR ACU FRIGE SI MAI TARE!
Mirela si David - 23.12.2005