Colectia de toamna-iarna 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by mirib

HEEEELP!
CUM SE DA ALGOCALMINUL PTR FEBRA?
AVEA 38.4 DAR ACU FRIGE SI MAI TARE!

Mirela si David - 23.12.2005

Ii dai numai la febra de peste 39,2-39,5. Pana atunci paracetamol pisat (o treime), sau sirop cu paracetamol (Calpol, Panadol etc.)

Eu ii dadeam Nevralgin 1 pic/kg corp.
Algocalmin nu stiu exact.

Edit: zice Doru ca maxim 300 mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Da-i Novocalmin supozitoare, la 8 ore unul. Algocalmin picaturi se da 1pic/kg corp. Dar ii dai daca face peste 39. Pana atunci Paracetamol alternativ cu Nurofen, la 4 ore

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miri - poti sa-i faci baie cu apa nu foarte fierbinte(asa ca de ploaie cum se zice ) sa-i scazi temp,la noi a functionat de fiecare data.
sanatate multa.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Daca tot m-a prins ora tarzie pe net, sa mai scriu si eu doua vorbe.

Maria, saru' mana de intrebare. Suntem bine, tare bine fiindca tati are program mai scurt acum si vine acasa si pe la 18 si are timp de Maria berechet, adica trag cate-o joaca seara pe cinste. Deja el a preluat programul de seara cu dus, imbracat, dat laptic + pus la nani. EU merg numai la pupatul final
Am inceput sa ma framant f mult, sa ma gandesc daca si cum voi face fata la doi copii. Imi pun intrebari incepand de la cum vom dormi, cum sa rezolv problema iesitului Mariei afara cel putin in primele doua saptamani dupa ce nasc eu, etc
Simt ca m-am indepartat putin de ea, fiindca mi-e f greu sa o tin in brate si nu o mai simt asa de aproape. Este extrem de intelegatoare si nu cere deloc in brate, in schimb ii exploateaza pe ceilalti din jur in directia asta Mi-am propus sa o dragalesc cat pot de mult pana nasc.

SI cu nasterea sunt mai stresata, adica am fost atat de aeriana prima data si am nascut asa de usor, incat abia acum ma napadesc diverse temeri. Imi este frica sa nu ajung la inducere sau cezariana si sa se intample totul la fel de normal ca la Maria.

Sunt intr-o perioada foarte ganditoare, dupa cum observati.

Tania, eu am alaptat-o exclusiv pe Maria (fara ceai, apa, etc)pana la 6 luni si la inceput facea kk dupa fiecare masa si ziua si noaptea. SI calculand ca o masa se intampla la 1,5 ore la vremea aia, ies o gramada la numaratoare. Aspectul pastos cu seminte e cel mai bun.

Miri, nu ma pricep la Algocalmin, dar daca vezi ca nu scade febra, pana la 39 poti sa-i dai alternativ la 4 ore paracetamol si nurofen. Sanatate multa!

Maria(29.11.2005) si Ioana 34+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

edit la mesajul anterior: ...imi doresc sa se intample totul la fel de normal ca la Maria, ma rog, intelegeti voi.

Pumba, bb se va numi Stefan.

Mai vorbesc cu CristinaH pe mess, e super ocupata cu serviciul, vineri nu era intr-o dispozitie prea fericita, ca cei mici faceau febra, unul la gradi, celalalt la cresa, nu stie cum sa se mai imparta in toate directiile.

SI eu am o maaaaaaaare admiratie pt cele care se descurca singure cu doi copii.

hai va pup si ne auzim maine, poate am timp sa fac album de septembrie.

mada, vazusi pozele cu Miru, e o scumpa, ce s-a lungit, are picioare faine de tot

Maine poate reusesc sa mai vad si alte poze, la care ati trimis invitatie pe mail.

Maria(29.11.2005) si Ioana 34+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!

Intru pe fuga sa urez in primul rand sanatate infinita tuturor copilasilor bolnaviori!!! Dragi mamici, sa veniti maine cu vesti bune!
Roxi, sanatate multa Alexiei! Sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav!

Lavi, imi rezerv placera de a viziona pozele voastre maine, cand sper ca voi avea un ragaz sa le savurez!

Miri, nu mai am ce sfat sa-ti dau! Ai mare grija daca ii creste foarte tare temperatura si ai cumva in casa un fenobarbital, da-i, ca sa evitati , Doamne Fereste, alte complicatii! (iti spune asta "Stan Patitu'"!) Tin pumnii sa nu fie nimik grav !Sanatate multa-multa piticului!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Anuntam cu surle si trambitze ca azi noapte la ora 4 a nascut PITIC 03, o minune de fetita de 3,150 kg, pe nume FLAVIA MARIA! Amandoua sunt bine si va vor povesti mai multe cand revin acasa! Sa le dea D-zeu numai bine!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Wow, se inmulteste colectia! Felicitarile mele pentru Teo_Banu si pentru Pitic03, sa va traiasca printesele!

Noi... ingrosam randurile bolnaviorilor. Rianna s-a pricopsit cu o viroza, tuseste si muceste, iar de azi a facut si febra. Ea e destul de energica si bine dispusa, n-ai prea zice ca-i bolnava. Dar nu se odihneste bine din cauza tusei care in fiecare noapte, spre dimineata, o trezeste.

Am primit azi un mail de la Ina si imi permit sa copiez o parte din el aici pe forum ca sa stiti ca e cu gandul la colectie: Pe forum nu am mai apucat sa intru, o s-o fac doar ca sa le spun fetelor ca sint ocupata si cam atit, nu mai am timp deocamdata, desi iti spun sincer, zilnic m-am gandit la forum, insa stiam ca daca il deschid, se lasa cu citit la greu si nu mai fac fatza. De cinteva ori am dus-o tarziu pe Rachie la cresa fiindca eu ma trezeam dimineata si-mi beam cafeaua in fata computerului si ma uitam pe-acolo. Ah, ce bine era cind eram la serviciu, mai puteam sa trag si eu chiulul si citeam, acum nu mai am cum....-:)) Stiam ca Nik a lui Anda trebuia sa inceapa cresa, ma interesa sa stiu ce-a facut prietena Leei cu fetita, cit mai are Tania pina sa nasca sau poate a si nascut intre timp, parca trebuia la sf. lui septembrie, cum ii este lui Joy cu baietii , cum se mai simte Dordia, cum i-a fost lui Hilde in vacanta, cum mai este Pumba, fata cea nou-venita Hele , eh...si multe altele ...dar probabil nu vor stii niciodata ca m-am gandit la ele. Ei bine, Ina draga, uite acum stiu fetele ca te gandesti la ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Felicitari Teo si Pitic pentru printesele Veronica si Flavia! Sa va traiasca si sa va umple viata de bucurii! Va asteptam cu povesti frumoase si vesti bune despre copii!

Miri, sper ca sunteti bine !

Meems, sanatate maxima Riannei. Tinem pumnii sa nu fie nimik grav si sa scapati repede de urata asta de viroza!

Anda, ce mai face Nik? Sper ca sunteti bine la gradi! Tinem pumnii in continuare!

Ioana, ma bucur ca ai intrat sa ne mai povestesti despre voi! Bafta multa iti dorim, nastere usoara si bb sanatos sa ai! Lasa emotiile deoparte si ai sa vezi ca totul o sa fie super ok!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

felicitari proaspetelor mamici, teo_banu si pitic!!!

ina, pupici!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput