Colectia de toamna-iarna 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Fetele mercic, fusei aseara la farmacie, avea 38.8, plecasem spre budimex. la ora aia Horia prietenul lui dvd era afara, si cand s-au vazut ... a vrut si el cu masina, au tinut-o intr-un ras si o joaca si in masina, si dupa...si m-am razgandit cu Budimexul.
pana ne-am intors ii trecuse febra ca-i dadusem panadol sirop, si azinoapte iar frigea tot, nu a stat la termometru, ala arata 37.6 dar frigea mai rau decat inainte si i-am pus supozitor novocalmin.
avea si niste frisoane,si eu am avut din alea alta data dar ale lui nu erau puternice, un tremurat usor, mi-era teama de convulsii.

de acu o sa notez sfaturile ptr altele ca vad ca ma tot loveste, ii explicati Andei cu mucii , l-a luat pe fi-miu dupa o sapt, ii explicati Mihaelutei cu febra ete febra.

dc ar avea rosu in gat ar refuza mancarea nu? al meu a mancat si ceva popcorn aseara.
dc ar avea infectie urinara ar reactiona cand face pipi?urechile nu-l dor ca l-am apasat... in afara de febra totul e ok.

merci inca o data, dra mea nu-si tine tel deschis noaptea ca are bb mic.cum m-am descurcat fara voi pana acu?

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza...

Tocmai am terminat de vizionat pozele lui Lavi. 15 ani au trecut de cand am fost in Sevilla, dar inca pot simti mirosul florilor si racoarea patio-urilor emanand din poze. Sublime poze ai facut, Lavi! Absolut superbe! Am trait minut cu minut calatoria! Si pe mine m-au dat gata catedrala din Sevilla si Giralda. Cu casele cu piscinele pe acoperis de rigoare. Iar Ronda si Alcazar sunt dementiale. La fel oraselul Frigiliana. Musai sa ne intalnim sa-mi povestesti mai pe larg. Cat te-a costat pana la urma cu totul? V-ati incadrat cu banii?

Pitic- sa-ti traisca micutza Flavia, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Mihaelutza- La muuuuulti ani, sa ne traiesti si sa infloresti, sa fii sanatoasa, iubita si norocoasa!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Poll - cum papa copilasii vostri bibele de seara??? In ce pozitie, unde si cum procedural??????

A mea pana acuma il papa de la mine din brate, asezata pe coapsele mele in pozitie culcata. De cateva seri imi zice insa clar "pat" inainte de a-i da si nu mai vrea sa pape decat daca i-l dau din patutul ei, ea fiind intinsa la orizontala total.
Asta pentru mine are 2 consecinte negative: 1. nu o mai tin in brate si tare drag imi era... si 2. imi amorteste ingrozitor mana cand ii tin intr-o pozitie incomoda bibele peste lateralul patului. Iar singura deocamdata nu vrea sa si-l tina ca sau e prea cald exteriorul bibelui sau e prea greu - Nuk de 330 ml.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

wow, e ziua mihaelei!

la multi ani, mihaeluta, sa fii fericita si sa te bucuri de dl titi!!

cuscra, eu bibe de seara il pun in patut, il pun si pe vlad acolo, si mai departe se descurca el! doar ca uneori nici nu se atinge de bibe!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mihaelutza LA MULTI ANI !!! Sa fii sanatoasa, voiasa si sa ai parte numai de bucurii !!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata colectie. Multumesc pentru urarile voastre, mi-ati facut o dimineata frumoasa.
Noi suntem bine, Titi e in forma maxima, eu cam obosita, dupa nunta de sambata, dar ne revenim....
Uram si noi bun-venit pe lume bebeilor lui Teo si Pitic si le dorim pofta buna la laptic in viitor.
Madau sa stapanesti sanatoasa noua casa si sa o uzi cum se cuvine.
Fug la munca putin si mai intru.
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Felicitari mamicilor de bb2, sa va doarma puiutii noaptea!

Io am trimis cateva poze de la botez de la andrei in contul comun!

Si noi ne gandim la voi zilnic, cateodata mai citesc cateva postari, in rest nu ma ajung cu timpul!Sambata mergem la Cta pt o nunta iar la inceputul lui nov. cununam asa ca o sa am de alergat pentru costumatii si cadouri!

Pupice la toata lumea!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

A nascut si pitic!!!
Sa va traiasca fetita! Multe felicitari si urari de bine!
Aseptam povestea nasterii, o fi la fel de haioasa ca si prima?!

miri multa sanatate la pui!

meems multa sanatate Riannei, si Nati muceste de cand a inceput Silvia gradinita (stiu si de la cine a luat mucii ).
Multumim de mesajul de la Ina

Noki multumesc de aprecieri.
Pana la urma ne-a costat 2222 de euro (pe bune!) + 80 RON asigurarile de sanatate + hainele cumparate pt fetite (am avut buget separat pt ele ); 12 zile din care 2 cam pe drum.

Puteam iesi si mai ieftin, si mai scump. Noi am preferat zbor low-cost, cazari ieftine dar centrale si in schimb am mancat toate mesele in oras, cat mai specific, nu sandwich-uri, nu pizza, nu fast-food...
Bineinteles ca nu alegeam restaurantele cele mai scumpe, ne uitam si noi la meniul afisat afara. Adica excluzand restaurantele de lux, am cam mancat ce am avut chef si pofta, n-am facut economie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ioana exact ca si tine eram si eu ingrijorata la Nati, sa nu ajung DF la cezariana, samd.

Dar statistic vorbind in marea majoritate a cazurilor a doua nastere e mai usoara decat prima; sa stii ca si medical vorbind a doua sarcina si nastere se considera cea mai lipsita de risc.
Eu iti tin pumnii sa mearga la fel de natural ca la Maria. Ai avut epidurala, ca nu mai tin minte?

Mihaelutat la multi ani! Sa fii sanatoasa, voioasa (ca si pana acum) si mai ales la punga groasa avand in vedere multitudinea de nunti, naseli, etc.

-------------------------------
Am modificat lista.
Se subtiaza randul gravidutelor, buna treaba-i asta?
Acum colectia are 6 gravidute si 7 fratiori mai mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Pitic...felicitari mamico...sa ai o fetitza sanatoasa, voioasa si papacioasa iar tu sa te refaci rapid si sa intrii sa ne impartasesti din experienta ta. Te dulce si te astept din nou pe forum.

Ina nu stiu daca citesti....dar poate iti transmite careva...esti o dulce si iti multumesc din suflet ca te-ai gandit la noi. Eu sunt ok cu sarcina deocamdata...si asa sper sa fie pana la final. Te si....sa stii ca si noi ne gandim la tine mai mereu!!!

Gata ca...am treaba dar mai intru...ca tare nasol e fara calc acasa....

Diana 9+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput