Colectia de toamna-iarna 2005 (156)
Raspunsuri - Pagina 10
ilenutza spune:
Xandra trimite si tu pozele din casuta ta de mail ca de la mine nu stiu de ce nu ajung![]()

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
dordia2000 spune:
Mihaelutza 

si din partea noastra, sa fii sanatoasa si la punga groasa!!!
Diana
9+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
maria_alexia spune:
Telegrama rapida si de la noi:
Schema de vitamine/minerale o avem asa:
- o pic Vigantol pe zi in lunile cu "r" = sept.-apr.
- Fe 2 cure a cate o luna/an, in oct si apr
- Ca (ViSol) cate 10 zile/luna in lunile cu r
Pana acum am cam respectat, bine ca mi-ati adus aminte sa incepem tura de toamna, tot e azi 1 oct. ![]()
Biberonul: il bea in mai putin de 1 min, tolanit pe perne in patul nostru. Il tine singur, dupa ce am aplicat o tactica de pe-aici: i l-am lasat liber, sprijinit de burtica. S-a prins curand ca asa nu-i vine laptele si a pus mana sa si-l ridice la gurita
.
Seara mai are tendinta sa faca mofturi, dar facem asa: cum il scot din baie, in timp ce e inca in prosop, ii dau bibe. Ii e tare sete, asa ca il ia rapid. Intre timp ii pun scutecul si-l bibilesc (evtl. taiat unghiute de la picioare si alte cele), altfel n-am nici o sansa sa-l mai prind linistit
.
Felicitari, Pitic pentru bb mic! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Mihaelutat, la multi ani si sa va mearga toate din plin! 
Noi suntem tare obositi dupa un weekend plimbaret
.
Cristi are in continuare muculeti, deja e o sapt de cand nu mai scapam de ei
. E drept ca nici tratament forte nu i-am dat, doar apa de mare si batista bebelusului, plus de cateva ori cate o pic de ser efedrinat diluat seara... Sper sa-i treaca totusi.
Ieri l-am luat iar la munte, sa scoatem raceala din el
. Azi parea mai bine ![]()
Prietenii cu care am fost au o fetita mai mare, asa ca a mers si Cristi voiniceste pe jos o gramada. Ne-a adormit pe masina la intoarcere (pe la 19.30) si, exceptand pauza de biberon de pe la 11, a dormit puiul pana azi dimineata dupa 8 ![]()
xandra28 spune:
am trimis pozele ilenutei in ct comuuun!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
lavi02 spune:
Super pozele Ilenutei de la botez!!
Ce baiat mare este Victor! Si ce bine arata Ilenuta! 
Aveti o familie reusita! Sa fiti sanatosi cu totii!
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Ilenutza, sa va traiasca micul crestin, sunteti niste frumosi cu totii!
da, mai ales victoras, tare serios, cu papion, este frate mai mare, are responsabilitati de-acuma!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
miri__b spune:
Intru pe fuga ca n-am chef nici sa mor!
Mihaelutat
,tot ce-ti doresti!
Bebicii mezini ai colectiei sa fie cuminti, sanatosi.
Lavi multumesc de urari.38.8 in fundulet inseamna febra? ii dau ceva?
Mirela si David - 23.12.2005
maria_alexia spune:
Ufff, Miri, cand scriai de veselia de aseara credeam ca deja erati scapati de febra ![]()
Uite ce am salvat eu din postarile fetelor:
Febra:
-sub 38 nimic; dar urmaresti
-38-39 paracetamol (panadol, calpol, eferalgan, sirop/supozitor, etc); mai rar nurofen; dar peste 38.5 e mai eficient nurofenul
-peste 39 algocalmin (novocalmin); se poate da alternativ, tot la 4 ore cu una din cele de mai sus
-peste 40 comprese cu apa calaie, etc; (bineinteles si antitermicele de rigoare); poate face convulsii daca nu ii scazi temperatura. Evtl fenobarbital.
Ii dai cele de mai sus, doar daca ARE FEBRA. Daca nu, nu scrie nicaieri ca trebuie sa-i dai de 3 ori pe zi. Atata doar ca nu ai voie sa-i dai mai mult de 3 doze de norofen, 3 de algocalmin si 4 de paracetamol intr-o zi, si nu mai repede de 8 ore alg si nur, resp 6 ore paracetamolul. Asa ca daca la 4 ore dupa antitermic face iar febra, ii dai altceva.
Vezi ca isi fac efectul dupa 1/2 - 1 ora; supozitoarele mai repede decat siropurile.
Sanatate multa!
Mihaeluta, scuze daca mi-a scapat: ce mai face T? Ce-a spus dr, ce-a fost pana la urma? Sper ca sunteti bine acum 
lavi02 spune:
Da, 38.8 in fundulet e febra, da-i paracetamol (Panadol, Calpol) daca nu i-ai dat in ultimele 6-8 ore, in caz contrar, Nurofen.