Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara,
Sper si eu la o noapte linistita, in care sa pot dormi. Cu febra stam bine, ii dau panadol si nurofen la 6 ore si nu la 4.
Nu pot decat sa inalt o rugaciune ca sa nu ajungem la administrare de antibiotic. Diagnostic: gat fooarte...rosu.
O singura mama de cireasa si-a manifestat interesul pentru un nou album cu cirese...
Adela, "LA MULTI ANI"! iti doresc sa fii o mamica fericita...printre multe altele

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Mai-mai ce de cirese bolnavioare.. multa sanatate ciresele dragi!! Sper sa va reveniti degraba puisori!!

la multi ani Camelia.T!! sa fii fericita alaturi de cei dragi!!

Arleena multumesc.

Cami 8+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Lacri, si noi vrem album nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

boghi, noi mergem la cresa ciobanasului, cea plina de zine bune.
ma bucur ca nu sunt singura codasa si sunt chiar incantata ca am pe cine sa trag de urechi: pai pozele alea? s-a pus praful pe ele, pana si eu am poze mai recente! se poate?! ia treci la pus poze!
o fi ceva cu mamicile de 14 mai, cineva le fura tot timpul...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Uite ca m-am conformat si am pus poze noi, cine vrea si are timp, e invitat la album ... Remarcati va rog cat e ceasul, pt cine nu vede sau daca nu se afiseaza corect, e 2.14 (NOAPTEA), asa ca astea sunt orele la care pot si eu sa ajung pe net ...

Luana, te rog, fie-ti mila de mine si da-mi mai multe detalii despre cresa asta ... Poti sa-mi scrii pe mail direct, pe adresa bogdana_ip@yahoo.com, ca poate celelalte fete stiu despre ce e vorba si sa nu incarcam degeaba livada ... Orice detaliu ma intereseaza, dar in primul rand cum se poate intra, daca e nenorocirea care e pe la gradinitele de stat, daca trebuie data spaga (cat si cui), si cam ce fac ei pe-acolo ... Ca Gongutza mea e tare mica si bleguta, nu stie sa manance singura, nu stie sa se imbrace ... Cum au educatoarele alea grija sa manance fiecare copil si sa fie schimbat fiecare si sa-i puna la somn pe toti la gramada sau pe fiecare in parte ? Ca ei sunt mici si nu stiu cat inteleg ...

Fie-ti mila de mine si lamureste-ma, ca sunt in mare ceata ...

Boghi

poze Gongutza
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Lacri, Cami,multumesc mult de urari.Din pacate nici eu nu vin cu vesti bune.De duminica seara am simtit eu ca ceva nu e in regula cu gatul meu, dar luni dimineata deja nu mai puteam ingiti nimic.S-au facut amigdalele mele cat doua castane .Am luat ceva bombonele din alea de supt...dar, apa de ploaie au fost.Ieri de dimineata era mai rau, aveam deja febra, ma dureau si urechile f rau cand inghiteam....asa ca, am ajuns la "prietenul" antibiotic.Ieri am fost varza toata ziua, in pat, sub plapuma, cu frisoane...etc.Spre seara mi s-a mai luminat putin bostanul, ca nici nu-l puteam tine pe umeri....asa ca am iesit putin afara, vreo ora.Acum sunt mai bine, ma mai doare gatul dar sensibil mai putin......
Ardeiul deocamdata tuseste, fara alte manifestari, sa vedem ce va urma.....

Acuma ma duc sa-mi adun prin casa ca de 2 zile n-am mai putut misca nimic.

Aaaa...nu pot pleca pana nu zic: Ella numa un rand de la voi? Eu va tot astept de ceva vreme!!!!

Lacri si noi punem poza la album.Da startul si precis se aduna lumea.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Adela!!!!
Cu intarziere, dar din tot sufletul, multa fericire, sanatate si iubire - de la toti barbatii tai

Si eu vreau album

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata
la noi nu e chiar buna. a mai trecut o noapte alba. da ce numai nordicii sa aibe nopti albe?
am trecut la consum de antibiotice si antitermice. diagnostic angina ...
am cautat pe net cauze: virusi, bacterii, ... asa cred ca am gasit si sursa imbolnavirii lui Raluca. si sint un pachet de nervi somnoros si iritat psihic si anxios si certaret si ..... si obosit.
camelia.t
uram si noi LA MULTI ANI! cu sanatate. si scuze, dar ieri (si azi, inca) agitatia era cam mare. dar vad ca ai trecut in tabara celor bolnavi. insanatosire grabnica si totala si speram ca Ardeiul tau si Fine rateaza virusii.
sanatate multa dorim tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

vad ca noi am "beneficiat" de varianta soft a virusului.
Multa sanatate micutilor!
Serialul "Masina de spalat" continua : aseara a bagat in ea sticlele de apa.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna ziua la livada.
Mai ce dea bolnaviori pe aici.Insanatosire grabnica la ciresele si copacei, nu e nimic mai rau decit sa fie copilul bolnav.
LA MULTI ANI DILAURAL SI CAMELIA, SANATATE, DRAGOSTE, FERICIRE SI SA SE INDEPLINEASCA TOATE VISELE. LA MULTI ANI NICOLETA PUI DE IULYP SA CRESTI MARE, FRUMOASA, SANATOASA, FERICITA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII LA PARINTI.Ma bucur foarte mult ca au mai revenit copaceii pierduti.
Nici nu stiu ce sa va spun, atit is in treaba ca mai nu reusesc sa ma joc cu asta mica, dar vorbim la telefon si ii place foarte mult.
Lacri si eu vreau album nou, si adresele celorlalte.Tu spune conditiile si data de inceput si sfirsit si eu cred ca o sa participe toti.
Va doresc o zi buna si frumoasa.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Raspund si eu 'prezent' la apelul lui Doroti de saptamana trecuta.
Adela, la multi ani pentru ziua de ieri!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie.
Luana, abia asteptam relatarile tale privind adaptarea Horei la cresa. Sunt si eu direct interesata. Astept sa vizionez o bona saptamana asta si sa vad cum va fi .Daca nu o sa fie ok incerc si varianta cresa.
Amiss, prafuletele care refac flora intestinala se numesc Biotics Baby. Se dau obligatoriu concomitent cu antibioticele. Alexandra a facut o candidoza urata la primul si singurul tratament cu antibiotice. Noi ne-am ars si nu vom repeta greseala.

Mergi la inceput