Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Le doresc multa sanatate puiutilor bolnavi!!!
Raluca si Alec, sa nu mai faceti febra, ca e tare greu pt parinti.
Alexandra e racita rau. Are muci la greu si stranuta de zeci de ori, dar macar nu face febra. Azi il trimit pe tati la farmacia Donna sa ia batista bebelusului, cu toate ca mi se pare horror. Incercam, poate dormim si eu si ea la noapte.
Lacra, votez si eu pro album. Cred ca vor fi multe poze cu ciresele. Tu hotarasti conditiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor!
Ramona(Amonar) a pus filmuletul cu Teletubies pe www.4shared.com , user treilei2004@yahoo.com , parola ca la mailul comun.
Filmuletul e impartit in mai multe parti, le scoateti pe toate int-run fisier si apoi deschideti una din parti, si o sa se dezarhiveze toate impreuna.
Daca mai aveti intrebari va raspund cu mare placere.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-ati trimis urarile voastre, chiar nu ma asteptam deloc,mai ales ca eu la treaba cu uratul sunt falimentara rau.Va multumesc

La capitolul sanatate, am cu ce sa ma laud.Se vede treaba ca de peste 2 ani n-am mai pus antibiotic in gura, ca acu cand a fost musai, si-a facut efectul foarte repede.Ma mai dor inca amigdalele dar suportabil, mai iau medicamente inca vreo 5 zile....asa ca au vreme sa dea pe spate microbii.Piticii inca se tin bine...sotul mi-a calcat pe urme din pacate, asa ca de azi ne tratam cu aceleasi bomboane.

Am inceput si eu sa downlodez filmuletele, abia astept sa vad mutrita ardeiului.Multumim Ramona.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara,
Aseara nu a mers forumul DC, cel putin la ora la care am dorit io sa-l accesez.
Adela de Ardeiu', ma bucur pentru insanatosirea rapida.
Adib, imi pare rau ca a fost asa de grav, chiar angina?
Oana.iat, si noi am pregatit biotics baby pe langa ospamox, insa, bucurie mare, febra a cedat de cca 24 de ore iar asta seara nu i-am mai dat nici macar nurofen. Azi a avut in jur de 37 iar acum are temperatura absolut normala. Nici nu va puteti imagina cat sunt de multumita ca nu am ajuns sa luam antibiotice. Ne-am chinuit un pic, au fost nopti albe, adib, te inteleg perfect!
Ramona, sper ca, de data asta, sa ne onorati cu prezenta voastra in albumul ciresesc. Nu pot descarca acum filmuletele pentru ca am luat viroza de la Alec, omuletul meu a fost foarte generos, si sunt ametita rau
Asta seara l-am revazut si pe Dave cel Brav al daryanei care este un razacios absolut si-i sanatos tun
Revin in curand, dupa ce scap de viroza, sunt la tratament cu antitermice si leacuri babesti.
Urez tuturor multa sanatate!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Luana, unde esti ? Pai m-ai certat ca n-am pus poze si acum ai disparut, dupa ce m-am chinuit atat ?

Am recuperat si eu antibiograma pt Salmonella si mi-am sunat dr de familie sa vad ce trebuie sa-i dau Gongutzei ... Si mi-a zis asta sa-i dau Acid Nalidixic, care stiu eu ca e un antibiotic foarte tare si foarte toxic ! Si cica sa desfac capsula, sa scot praful din ea, sa-l impart in 4 parti egale (cum naiba sa fac asta?) si sa i le dau la 8 ore ... Ati mai auzit asa aberatie ? Capsula aia o fi avand si ea rolul ei, nu cred ca antibioticul isi face efectul daca ii scot praful pe-afara ...

Asa ca m-am dus la dr. Marcu, de la Medlife, care imi daduse analizele, si mi-a dat Biseptol sirop, 10 zile, ceea ce mi se pare mai de bun simt ...

Hai ca nu mai pot sa scriu, ca a apucat-o urlatul, s-o tin in brate A stat soacra-mea azi cu ea cat m-am dus eu la doctori si uite ce-a iesit !!!

Boghi

poze Gongutza
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

imi pare tare rau ca sunt bolnavioare atatea ciresele.Multa sanatate!!
noi deocamdata suntem bine(sper sa nu cobesc) desi vremea la cluj e tare capricioasa...dimineata si seara e racoare bine si la amiaz poti stat in maneca scurta...asta daca nu e vant....

vivi io vroiam sa te intreb daca are ceva daca inghite pasta de dinti??? e innebunit sa se spele pe dinti, si tot impul ma atentionaza"mama pata, pata, mama, pata"....i-am luat Colgate 0-2ani, si zice pe ea ca doar odata pe zi se foloseste.medicul meu stomatolog mi-a recomandat-o.dar am uitat sa intreb daca are ceva daca o inghite...ca nu o scuipa toata din cate vad eu...

bogdanai mi-a placut episodul cu somnul imprastiat

o noapte placuta!!!!

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare. N-am mai intrat pe aici de un veac, citeam dar cand sa scriu gata s-a terminat timpul... Vladut a inceput gradinita si paradoxal mi-e mai greu decat inainte, a trebuit sa ne schimbam programul de somn si masa, ptr Timi a fost mai dificila schimbarea si asta am resimtit-o eu, plus ca atunci cand nu-i frate-su e exasperant de mamoasa si nu apuc sa fac mare lucru...
Vad ca sunt multe cirese bolnaviore, si noi am fost mucosi zilele astea din fericire fara febra si evenimente. Pupam bolnaviorii si le dorim insamatosire grabnica!

Andreea, , or mai fi ele ocazii. Sanatosi sa fim. Pupam frumoasa cu Cocu ei cu tot.

Nu stiu ce sa scriu, e greu dupa 2 saptamani de pauza... Aaaa, Lacri si noi vrem album. Si vin si cu o propunere "cirese in vacanta" la mare, munte, bunici, in parc, nu conteaza. Ce ziceti?

Ramasesem datoare cu niste poze din concediu. Am reusit azi sa pun pe net, sunt cam multe dar avand in vedera ca am ales din 1500... Deci ptr cine doreste sunt aici http://travel.webshots.com/album/560933293oQowBB

Pupam livada!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Abia ne-am intors de la gradi, avem 2 saptamani de cand ne intalnim zilnic cu copiii de la play school, si nici un semn din partea Luanei ca si-ar dori sa ramana fara mine. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. Cum fac un pas de langa ea, se agata de mine. Intuieste perfect ca vreau sa dispar. E tare fericita ca o duc la copii, dar o vad stresata in acelasi timp. Ar sta toata ziua cu ei, dar sa ma tina si pe mine de-o mana sa se simta in siguranta.
Sunt impresionata de doamele de acolo. Sunt extraordinare. Ii verifica din 10 in 10 min pe fiecare sa nu cumva sa fi facu vreunul caca. Au foarte mare grija de ei. Ce-i drept este o educatoare la 5 copii.

In rest mai pot sa spun ca Luana intelege perfect si engleza si romana, dar vorbeste doar engleza. Probabil din cauza lui Barney. Este in continuare fascinata de el, nici o zi fara Barney. Ieri eram in masina, ma apropiam de semanfor si spun " Stopppp", iar Luana spune 'Nowwwww'. Si mi-am adus aminte de una din replicile lui Barney " Stop now". In ulimul DVD achizitionat, canta barney un catecel cu mainile pe sus " hop, hop, hop", si astazi in lift unde mai erau si cativa vecini, se apuca draga de ea sa danseze hop hop hop, evident si ea cu mainile pe sus. Au ramas vechini cu gura cascata. E nebunia blocului, pentru ca spune hi si bye la toata lumea. Ii plac mai mult copiii koreeni, ce-i drept sunt mai nebunatici, fara de restul nationalitatilor.

Luana - multumim ca ne-ai impartasit si noua detalii despre cresa Horei. Poate intri si ne povestesti ai des ce face ea acolo.

DianaR - am vazut pozele, ce concediu! Ce plaja frumoasa, nu mai vorbesc de piscina. Iar voi relaxati la maxim! Ai doi copii frumosi, sunteti o familie de nota 10.

Lyly - da, da, asa cadou! A fost asa intre barbati. Placerea a fost de partea sotului tau. Potty pentru Luana e vazuta ca un dusman. Desi e pusa la loc de cinste alaturi de jucariile mari din casa, nici nu vrea s-o atinga. Spune caca si pipi, dar dupa ce termina de facut.

Amonar - ai facut o treaba buna cu Teletubbies. Sper sa ii vada toate ciresele noastre. Este un film extraordinar pentru varsta lor. Luana le stie pe dinafara, ce-i drept se uita la ei de la 7 luni. De la ei a invatat sa numere, de la ei stie cum fac animalele, si speram sa invatam curand si culorile. Acum le spune yellow la toate.

Cami - bataita, auzi la ea, a stricat look-ul printesitei. Data viitoare sa fii mai atenta, si poate cauti un profesionist.

Amiss Zip - imi pare rau ca am citit mesajul tau tarziu. Cel de aici nu stiu exact cum se numeste ca e scris in koreana, insa este exact acelasi medicamet de care ti-a spus fetele. Se da intotdeuana cand se administreaza antibiotic.

Trebuie sa ma opresc aici, as mai fi avut multe de spus..dar s-a trezit domnisoara.

O zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata la livada!
Lacri sa te faci bine!!!da cu filmuletul ii iai mai tirziu nul sterge nimeni de acolo.
LA MULTI ANI ANILEDA!!!SA FII SANATOASA, FERICITA, BOGATA SUFLETESTE SI MATERIAL, SA AI PARTE DOAR DE BUCURII DE LA CEI CARE TE INCONJOARA!
Bogdana ai dreptate privind capsula, ea este special pentru ca praful sa se dizolve in stomac si nu pe drum, bine ai facut ca nu ai ascultat aberatiile.Am vazut pozele si pot sa-ti spun ca-mi place mult cum doarme Gongutza, parca e Guguta mea.
Diana bine ai revenit, si lasa ca inceputul e mai greu, o sa se adapteze Timi.Eu sunt deacord cu tematica de album, doar ca poza noastra va fi mai diocheata, ca eu vacanta o incep acum luni si o sa o petrecem pe santierul casei, ca punem acoperisul, asa ca noi venit cu unicat "vacanta pe santier".
Arleena si la noi azi parca ploua parca sta, nu intelegi ce vrea, eri puteai sa umble dezbracat, azi gata e frig.
Virgi nu stiu ce ai putea sa faci sa-i mai tai din dependenta asta de mama, a mea n-o are, ca eu am lasat-o cu maicamea de la 4luni, dar sa stii ca nici de mamica nu e asa atasata, e drept ca mai mult la ea se duce, dar daca nu-i gaseste ea cu cine sa stea, da daca nu-i si nu-i nimeni e cel mai bine ca poate sa-si faca poznele in liniste si tihna, sa-si puna miinile in cap parintii.
Ultimile isprave: a desenat un perete de la dulap cu toate creioanele gasite la nepoata-mea, a cazut si si-a zgiriiat obrazul, si a rupt doua gratii de la patut(la noi e din lemn), ca vrea draga la libertate.Asta e doar ceea ce stiu eu.Sa nu va zic ca seara cind vin acasa toata casa e plina de biscuiti maruntiti si cereale la fel, da copilul la pui prin casa.
Va zic o zi buna.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Salutare livada

A fost o saptamana tare incarcata - inca o data sanatate la puiutzi bolnavi
Am reusit sa citim, de scris tare putin - da' o sa aparem (speram!) saptamana viitoare cu mai multe informatii

Weekend placut, cu temperaturi normale in special la bebei (ca afara nu mai conteaza , toamna e deja aici) si nopti cat mai linistite!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput