* Bucurii de sept-oct 2006 (83) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Alexutza, dar mancare mananca bine?
ma gandesc ca poatez poti sa i-l ascunzi in mancare! eu asa procedez cu sotul care nu bea lapte de nici o culoare! mai ales la supa, ciorba, pun 50% apa si 50% lapte si ii zic ca e dreasa cu smantana, sua pun pasta de rosii si nu se vede! bine el nici nu e prea curios d emancare, daca s-ar inventa pastila ar fi cel mai fericit! inca nu s-a prins de figura
nu stiu daca mai folosesti lapte praf sau ati facut trecerea pe lapte normal ca ma gandesc ca ai putea sa incerci sa-i pui o masura de lapte in bibe cu ceai sa vezi poate il bea!
si ti-am zis, stai linsitita ca nu stresezi pe nimeni, doar de aiai sunt aici sa ne consultam!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata,

La multi ani ANA MARIA! Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai parte de multe impliniri si bucurii in viata !

Beatrix, vazut si eu pozici cu voi si frumosul Eric. Chiar, iti seaman tare bine

alexutza, cat laptic bea in total? bea si noaptea? sau asta 300ml e cel de seara si de dimineta? ca nici Patry nu bea mai mult de 450-500ml/ zi, mai bine zis, noapte, iar peste zi nu-i mai dau. Mai accepta cate putina branza in fructe sau cate un iaurt la 2-3 zile, dar nici ea nu vrea sa pape multa branzica, deci...

Paty a facut aseara febra (prima data la vaccin) i-am pus un supozitor, peste noapte a fost ok, dar acuma dimi avea din nou 38

Pufy, bine ai revenit! Bafta la vaccin! pe la Oradea cand faceti o oprire?

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani,

papusica Ana Maria

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, Ana Maria! Itzy, sa va traiasca papusica si sa va bucure cel putin la fel de mult ca pana acum!!!
Xandrutza si Ramo, printesele sa le treaca febra!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

LA MULTI ANI pt.papusik Ana-Maria si pt.Sonia
sa fiti sanatoase, sa aveti noroc in viata si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

La multi ani Ana-Maria

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ignatica, Gety, stati linistite, ne inscriem si noi printre codasii la mers. Mathi nu mai vrea deloc sa mearga singurel. A facut doar acei pasi despre care v-am povestit zilele trecute si de-atunci nimic, merge doar sustinut, in casa chiar alearga tinandu-se de mobila dar nu-i da drumul no way. Cum simte ca-i gata gata sa se desprinda de mobila, se aseaza jos si de-acolo da-i in 4 labe.

Gonghy, sanatate printesei, vai prin cate ati trecut!

Beatrix, noul look al lui Eric nu mai seamana deloc cu cel pe care-l stiam, eu eram obisnuita cu Eric pletos, da'i sta bine asa.

La fel, Lilina, imi place tare Vladone, i-ar trebui o bluza gen U.S. Army cu numele lui inscriptionat.

Alexutza, n-ai incercat sa-i amesteci branzica in mamaliguta sau in cartofi fierti, facuti piure? M papa o asemenea combinatie pe nerasuflate. Altfel, branzica simpla nu papa, cred ca-i innecacioasa si de aia.

Beatrix...trimiti o cutie cu praline belgiene ca sa nu-i spunem sotului cum papa el lapte fara sa stie? Oricum, metoda e !

Multi pupici Bucuriilor vaccinate, sa scape repede de febra si alte neplaceri!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Ana-Maria!

Itzy, sa va traiasca papusica si sa va bucurati in continuare de ea.

Lili, Adelina a umblat singurica la 1 an si 1 saptamana, atunci si-a dat drumul de tot, de la 11 luni a inceput sa faca primii pasi. Am scris ca sa treci in listuta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Ramonar, ! ce drag imi e ca incepe sa se echilibreze balantza si nu mai spune toata lumea ca seamana cu sotul!
MamiLili, se rezolva!
www.chocadoux.be/pralines.html" target="_blank">Praline pt voi!
!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Vladut primii pasi i-a facut pe la 9 luni si jumatate, dar mai mult de 2-3 dintrun foc nu facea. Numai cam peste o luna a inceput sa mearga, adica sa faca mai multi pasi. Cred ca pana sunt mai siguri pe ei, nu se risca. Important e ca au prins miscarea. Asa ca mamici, fara stres!

Mami 11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput