* Bucurii de sept-oct 2006 (83) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani Ana Maria!

Itzy

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

URAAAAAAAAAAAAAAAA!

Prima data cand nu face febra dupa vaccin, pe la 4 i-am pus un sup pt siguranta dar oricum a dormit ca de obicei noaptea.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Bisous - chiar te dadeam disparuta...sanatate Cristinei si felicitari pt umbalretul de Victor!!!!

Xandrutza - bine macar ca s-a trezit doar o data, al meu de vreo 5-6 ori...cu toate ca i-am dat lapte - nu a vrut, ceai a halit la greu toata noaptea....

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

LA MULTI ANI ANA-MARIA!

Un pupic special de la noi!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Alexutza, e bine totusi ca a baut ceai Gabriel; abia astept sa treaca perioada asta a vaccinarilor... Mirabela, pe noi pentru vaccinul in manuta ne-a chemat luna viitoare.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna dimineata,
LA MULTI ANI ANA MARIA,sa cresti mare , frumoasa si sanatoasa.
Apropo de vaccinari , voi ca vaccinuri l ati facut , alea de la stat sau ati cumparat voi?Eu am luat pentru Cristina de la glaxo si lui Victor de la Pasteur, nici unul nu mi a facut febra niciodata , sa vedem acum la un an la victor.Acum regret ca nu am ales alea de la stat ca te costa o gramada de bani si nu sunt convinsa ca se merita dar daca tot am inceput trebuie sa continui aceasi schema.
Mor pe vremea de aici , pe termometru sunt 23 de grade deci cald dar bate un vant super puternic , nu mai stiu cum sa ii imbrac , ba transpira ba mi se pare ca ii ia vantul,de aia urasc toamna si primavara , macar iarna stii gros ,vara subtire.
Eu sunt in plin in cautarea unui apartament de inchiriat si ma apuca groaza la gandul mutarii cu 2 copii in picioarele mele,dar trece.
Va pupic si o zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Bisous- eu le-am facut pe alea de la stat, nu am fost ferm convinsa ca astea cu bani sunt asa cum spun ei net superioare si fara efecte adverse...

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Ana-Maria, La multi ani! Sa fii snaatoasa, fericita si sa ai parte in viatza numai de bucurii si de tot ce e mai bun si frumos!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Fetele iarasi vin eu cu intrebarile si cu problemutele...poate vi se par marunte, dar pe mine chiar ma macina....

Grasanu meu nu mai vrea lapte decat sa zic aprox cu indulgenta 300 ml lapte /zi, in schimb bea ceai vreo 600ml /zi, nu mananca lactate, nu branza, nu iaurt simplu/cu fructe, nu orez cu lapte, nu gris cu lapte - doar oul ii place il mananca fiert in stare pura ca atare gol-golut
Acum intrebare: ce-i de facut?
de unde isi ia el calciou pt dintisori???
Cum sa-l fac sa accepte lactate???

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Fetele multam de cafea! Eu am nevoie de o oala!

Si multumim fetelor pt complimente! Adevarul e ca avem niste copii super!
Alexutza, cred ac ne luam d emana! La noi e a doua noapte cand intre 1.30 si 4.30 nu doarme! Efectiv are chef de joaca! Eu deja sunt zombi! Adevarul e ca el vine rupt d eoboseala de la cresa in ultima vreme si uneori abia il tin treaz pana la ora 19, ca daca l-as lasa ar dormi de la 18! Azi incercam sa-l tinem treaza macar pana la 21! Sa vedem daac reusim ca daca incepe cu maraiala nu avem ce face!
Itzy, mii de scuze! Cred ca ma abonez si eu la lecitina ca tot vorbeati in capitolele trecute de ea! La mine dureaza cu pozele ca sotul le face in alt format decat jpeg! Apoi selecteaza el care ii plac mai mult si le transforma!
Motzul i l-am luat in gradina unor amici, am facut gratar si atunci am servit doar prajituri tare bune facute de nasa lui Eric! Membra si ea DC de altfel si trebuie sa-i multumesc si pe aceasta cale! E o experta in praji!
Asa ca i-am pus lui Eric cateva prajituri pe o farfurie de carton si l-am lasat sa le serveasca singur! Nu va spun cat de incantat a fost si ce fetze facea iar noi ne prapadeam de ras!
Iar la un an am facut in familie, adica doar noi cu nasii si dupa ce am stins lumanarea l-am lasat de asemenea sa inaugureze tortul!
Bisous, sanatate Cristinei si felicitari plimbaretzului!
Sephora, succes cu "misculatia"! ce mi-a placut cum ai spus!
Xandrutza si Mirabela, ce bine ca n-ati avut probleme! Sa o tineti tot asa!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput