* Bucurii de sept-oct 2006 (83) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 8
CristinaGoji spune:
No, MamiLili, praline ti-o trebuit! Eu stau si nu mai pot de pofta! 
Mami
11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
anangel_lexi spune:
Uitasem ceva important:
Lilina, e frumusel foc Vladone tuns asa. Nu ai de ce sa fii suparata ca ai fixat masina de tuns la minim ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
Fetelor, n-aveti ce face? Tocmai uitasem de Bucurii (alea originale) si acum o dati pe praline???

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Sephora spune:
Am avut o noapte destul de buna,nu a facut febra (n-a facut niciodata)dar mai poti sti,dimineata s-a sculat cam marait dar am bagat doza de nurofen si gata.
L-am lasat cu Petra azi in parc ca eu am fost sa-i reanoiesc CI barbatului,dar numai bine ce-am ajuns mi-a zis ca nu trebuia sa particip cu semnatura,bine macar ca de data asta i-o da permanenta.Am mai cheltuit si vreo 50 ron pe taxi.Asta e!
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Liduta spune:
MamiLili - trece-ne si pe noi, te rog, cu davidutzu care a facut primii pasi singurel de la 11 luni desi in picioare a inceput sa mearga de la 7 luni. ne-a trebuit ceva timp sa-l convingem ca nu pateste nimic daca nu ne mai tine de degetel. oricum in ziua in care a facut primii pasi am trait doua sentimente contradictorii... pe de o parte eram bucuroasa ca a inceput sa mearga, pe de alta eram nostalgica si ma gandeam ca s-a mai incheiat o etapa din viata lui si ca de acum n-o sa mai vrea sa ma tina de manuta cand merge ci va vrea doar singurel sa arate cat de barbatel este el. Sunt normala?!!!

Vad ca toata umea se petrece sau asteapta cu nerabdare petrcerea de un anisor. Noi vom avea in loc de o petrecere vreo TREI petreceri. 

si din partea noastra pentru toate bucuriile sarbatorite si ne scuzati ca nu va felicitam pe fiecare in parte dar nu prea reusesc sa-mi fac timp sa intru pe net.
AdinaF spune:
Ana-Maria!!
Multa fericire iti doresc si noroc in viata!
Sephora, eu m-am uitat azi in magazinul de unde le cumpar eu de obicei laptele si n-am gasit firma asta de care ziceai tu. Mai caut...
Mie dupa ultimul vaccin mi s-a spus ca febra apare doar dupa 5 zile, deci nu exact in ziua cand s-a administrat.
am vazut si eu un cheliuta frumos, pupe-l mama - e la moda, trebuie sa-i execut si eu pe ai mei ca deja le vine bretonul in ochi.
Vreau si eu gecutza frumoasa de iarna cu 55 ron (2 daca se poate
). Aici sub 30 Euroi n-am gasit nimic de treaba - oricum mai astept ca poate de ziua lor se-ndura cineva...
Va pupacesc si o zi faina va doresc ...din motiv de maraieli la patrat nu mai pot intra des deocamdata.
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
pufymic spune:

Ana-Maria

Ramo nu stiu cand ajungem prin oradea.....sigur nu prea curand!Nici la cluj n-am stat decat f putin....si am mai fi avut o gramada de prieteni de vizitat....
Am fost la vaccin si la analize.A fost cumintel...
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
itzy-bitzy spune:
Va multumim de urari:
.
Doamne ajuta ca toti copilasii sa ne fie sanatosi si sa ne bucure viata.
Va poftim la petrecereeeeeee

Si acum o las pe papusica mea sa va multumeasca personal ca o am in brate si imi tot apasa pe tastatura![]()
:
jnnhzxhn btgy yaaaaaaaaa yyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gata ati inteles tot nu-i asa? Daca o mai las mi-e ca imi inchide fereastra si pierd mesajul![]()
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Gataaaaaaa s-a facut ora 16.28 si am nascutttttttttttttttt!!!!!!!!!!
Ce era la fundul meu anul trecut...numai eu stiu...iar anul asta - azi adica, tocmai am venit de la baby expo ...i-am cumparat muultee cadouri...jucarii, 2 perechi de ghetutze, cosmetice...cd-uri cu muzica...etc...
pupici vb mai pe seara ca ne vedem cu gascha in parc la mareee petrecere mareeeeeee
pun si poze
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
gonghy spune:
ANA MARIA

Multa sanatate,fericire si noroc in viata,
mica si draga!!

Itzy Bitzy foarte fain tortuletzul si 

da o tuica fiarta n-ai????

Ca mi-s cobza de racita 

si tare bine mi-ar mai prinde o tuiculitza fiarta cu cateva boabe de piper
Distractie placuta in parc poate la voi e mai fain afara,ca la noi le toarna......

Am vazut ca s-a deschis BABY EXPO la Bucuresti,stiti voi fetelor bucurestence daca vin domnii astia si la Cimisoara?????
Ca tare i-as mai lua si la bubulina mea neshte chestii faine de pe la ei ![]()
![]()
![]()
Poate daca mai merge careva din voi pe acolo baga o intrebare la nenea de acolo si pt mine 
Azi am fost la dr pt mine si cica am traheita nu stiu cum si sunt si eu pe tratament cu antibiotic si expectorante,imi ard ochii-n cap si cand tusesc simt ca imi sar plamanii din loc.
Nu mai stau ca am de pus la loc ce am cumparat,ca am fost la Real si plus ca vreau sa pregatesc ingredientele din timp pt maine,ca vreau sa fac placinta cu branza dulce 

As putea manca placinta din foi dinalea speciale cu branza,pana as pocni ![]()
![]()
Gata va las ca daca mai vorbesc mult de haleala sariti si imi trageti si vreo cafteala

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006