* Bucurii de sept-oct 2006 (83) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 14
MamiLili spune:
Mira, ce face Davidutu, e mai bine?
Adriana, imi pare rau ca Dudu e bolnavior. Sanatate multa!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
MamiLili spune:
Alina, recuperare rapida tatalui tau, sper ca e mai bine acum!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
eunice78 spune:
Salutare tuturor!
Multzumim frumos pentru urari si uram si noi La multi ani! Bucuriilor care au implinit si care vor implini in curand un anisor!
Iaca si tratatia: 

Pe noi va rugam sa ne scuzati ca nu am mai scris nimic dar de cand am inceput serviciul nu mai am timp nici sa respir, de forum nu mai zic. Si daca nu am timp sa citesc mai nimic...mi-e cumva sa intru si sa ma bag asa ca musca in lapte.
Toma e bine, e lenes, nu merge decat tinut de o mana, singur nici gand. Acum e mucos asa ca nu vom face vaccinul saptamana asta, iar motzul il vom lua peste 2 saptamani, cand vor fi liberi nasii.
Azi vom fi doar noi, in familie si vom manca un tortuletz.
In rest, Toma s-a acomodat nesperat de bine cu bona, nu a plans deloc, insa de cand lucrez alaptez mai mult ca inaite. Cand intru pe usa nu mai poate de bucurie..si il tin in brate si ma dezbrac sa ii dau sa suga. Pana nu suge nu pot nici la baioe sa ma duc. Cred ca asa incearca el sa isi exprime dorul de mine. Petru merge la gradi si trage si el de mine cica sa facem lectii...ca el merge la o gradi in limba germana, si ma pune sa tot zic diverse chestii in limba lui, iar eu nu stiu germana nimic, asa ca e distractiv. ne pune sa zicem si rugaciune la inceputul mesei in lb germana, ca asa face el la gradi.Si nici sotzul nu stie germana, dar il inganam si noi, sa ii facem pe plac.
Va las ca ma striga baietzii.
Un we placut va doresc!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
GETY spune:
Mamici, dar ce harnice ati fost! Am mult de citit din urma, dar o sa o fac mai tarziu.
Igantica si MamiLili, eu zic ca ne luptam pentru ultimul loc. O sa vedeti!
Vine si la noi la Iasi Kidsmania, parca-i zice, pe la sfarsitul lunii octombrie, dar data trecuta nu prea a fost bogat in articole pentru copii. Cam batea vantul pe acolo. Eu stiu ce-o mai fi anul asta? Mie-mi trebuie ghetutze, in sperantza ca Maria va merge prin luna decembrie.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
beatrix spune:
Maruca, Alexandru, Tudor si Toma, La multi ani cu sanatate, sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii in viazta!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
beatrix spune:
MamiLili, merci de cafea! tare buna ca sa nu mai zic de aspect!
Alina, sanatate multa tatului tau si refacere rapida!
Adriana, imi pare rau de Dudu ca e bolnav! ii dorim insanatosire grabnica!
Eunice, reacomodare usoara la servici! Ce mai distrat cum ai povestit cu lb germana! asa patim si noi cu Eric ca spune silabe din cuvinte olandeze si intelegem mai mult nu
!
noi acasa vb cu el in romana dar cu noi sta doar 3 ore pe zi pe cand la cresa sta 9 ore si i se vorbeste in olandeza! cateodata cand nu intelegem deloc inganam si noi repetand ce a zis el!![]()
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
Adriana mica spune:
Multumit tuturor pentru urarile de ziua noastra! Adevarul este ca am fost cam trista. Stiu ca Dudu este prea mic ca sa isi da seama de asta, dar cu toate acestea nu am fost deloc impacata cu ideea de a fi departe de puiul meu chiar in ziua cand a implinit un anisor!
Monique, Roxana, Gety, multa sanatate celor mici. Este groasznic ce se intampla in spitalele din Romania. Si asta este unul din motivele pt care am refuzat internarea.
A venit pediatra; suntem pe drumul cel bun, de dupa-amiaza incepem incet-incet cu mancarica solida.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mirabelac spune:
Adriana sanatate multa lui Dudu, si noi am avut asa ceva dar atat timp cat vrea lichide nu te speria, e mai rau daca nu accepta, noi am ajuns la perfuzii ca nu voia nik.
lili D are limba capsata, se vede cand o scoate afara, se pare ca nu-l mai supara... probabil o sa-l mai usture cand mai papa acru/sarat.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
Ma duc sa ma fac frumoasa ca plec la nunta diseara, va pup si sa fiti cuminti!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Vauva spune:
quote:
Originally posted by adameascaquote:
Originally posted by MamiLili
Draga mami_so (stii tu cine), nu intereseaza pe nimeni unde-au plecat Bucuriile reloaded, doar comunitatea noastra conteaza!
Mai dragelor, io nu inteleg o treaba. De ce naiba va tot ascundeti dupa deget ca nu va pasa de aerul pe care-l respiram cand noi nu putem trage un partz fara voi? Statisticile nu mint niciodata. Noua noastra casa a fost asaltata in ziua in care ne-ati descoperit. A fost o avalansa de conturi noi si de vizualizari. Pe naiba nu va pasa. Pe naiba nu va intereseaza decat de "comunitatea" voastra. Permiteti-mi sa rad, cu voce tare chiar. Ne credeti chiar atat de idioate incat sa nu va simtim rasuflarile in ceafa? Mamalili, atata rautate din partea unui om rar mi-a fost dat sa vad... Nu inteleg cum de incape atata rautate in sufletul tau. De unde ai atata energie? Da-ne si noua reteta, poate reusim sa ne canalizam energiile (pozitive, desigur) intr-un fel si sa salvam lumea.
Va propun un exercitiu de vointa: incercati ca timp de o saptamana sa nu va mai ganditi la noi, sa nu va mai pese de noi. Sa vedem, puteti?
Nu intereseaza pe nimeni unde au plecat fetele de pe SE ci doar comunitatea noastra conteaza??? Ha, ha, ha ce gluma buna!Mey fetelor exista statistici care arata negru pe alb contrariul celor zise de voi.Abia acum imi dau seama cu adevarat ce decizie intelepta am luat cand am zis ca nu o sa mai postez pe-aici...