* Bucurii de sept-oct 2006 (83) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 15
Mirabelac spune:
Da unde sunteti fetelor? Luai si eu o pauza de la infrumusetare
si nimeni pe aici... tati cu D sunt afara, desi au anuntat ploaie azi, e soare si frumos.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
Hai sa va trimit ceva fain, CALENDARUL SATULUI.
PS: interzis outsiderilor!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
beatrix spune:
Mirabela,
!nDistractie placuta la nunta si poate ne aduci si poze sa te vedem!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
beatrix spune:
...stiam eu ca am uitat ceva! incep sa ma gandesc serios la lecitina!
Pufy,
Nicolas! bine ca sunteti bine acum!
s pe David sa-i treaca rana de la limbutza cat mai repede! mai merge singur sau s-a speriat?
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by beatrix
...stiam eu ca am uitat ceva! incep sa ma gandesc serios la lecitina!
Pufy,Nicolas! bine ca sunteti bine acum!
s pe David sa-i treaca rana de la limbutza cat mai repede! mai merge singur sau s-a speriat?
N-ai sa vezi asa ceva, e speedy gonzales, are cativa km buni la bord, acusi tre sa-i schimb uleiul
.*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
beatrix spune:
[/quote]
N-ai sa vezi asa ceva, e speedy gonzales, are cativa km buni la bord, acusi tre sa-i schimb uleiul
.

apropos de infrumusetare! eu acum doua saptamani m-am ocupat de operatiunea asta! si m-am apucat seara sa ma fac suvitze blonde! ca sa-mi iese drepte la spate i-am facut instructajul sotului si m-am lasat pe mana lui! maarreee greseala!
atunci seara nu am vazut bine dar a doua zi cand am vazut ce e in capul meu la lumina zilei era sa dau in depresie!![]()
asa ca m-a lasat sotul dimineatsa la 7 blonda si seara m-a gasit roscata!
si mi-am luat rosu rubin nu asa orice rosu!
Mirabelac spune:
Mare curaj ai avut! Pe mine m-a facut odata o prietena care avea cursuri de frizerie si mi-a iesit nasol tare, am facut ca tine, m-am revopsit a doua zi... asa ca nu mai fac greseli din astea, mai ales cu sotul...
Sephora spune:
Ah ce bine ma simt......!
Am venit si io de la coafor tare bine m-am simtit.Toata lumea era pe mine,am iesit noua.
Mira petrecere frumoasa...
Adriana sa se faca Dudu bine,repede!
Revin,ies nitel afara ca acu mi se scula copkilul a dormit 3 ore jumate.
La multi ani bucuriilor de azi !
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
beatrix spune:
Mirabela, Sephora, sa va fie de bine si poate va si pozati sa va vedem si noi noul look!
Mirabela, iti dai seama ca nu mai fac a doua oara greseala de a ma lasa pe mana sotului!
Sephora, plimbare placuta si
Matteo cel cuminte!
Bine ca la voi e vreme frumoasa si puteti iesi afara! La noi ploua, Eric doarme, sotul la meci si eu pe DC!![]()
Mirabelac spune:
Stai ca mi-am adus aminte si io ceva, beatrix, ma scol de dimineata, fac bunatate de cafea, ma chinui sa-i fac forma aia deasupra si tu-i multumesti lui Lili?