* Bucurii de sept-oct 2006 (83) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Da unde sunteti fetelor? Luai si eu o pauza de la infrumusetare si nimeni pe aici... tati cu D sunt afara, desi au anuntat ploaie azi, e soare si frumos.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Hai sa va trimit ceva fain, CALENDARUL SATULUI.

PS: interzis outsiderilor!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Mirabela, !nDistractie placuta la nunta si poate ne aduci si poze sa te vedem!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

...stiam eu ca am uitat ceva! incep sa ma gandesc serios la lecitina!

Pufy, Nicolas! bine ca sunteti bine acum!
s pe David sa-i treaca rana de la limbutza cat mai repede! mai merge singur sau s-a speriat?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by beatrix

...stiam eu ca am uitat ceva! incep sa ma gandesc serios la lecitina!

Pufy, Nicolas! bine ca sunteti bine acum!
s pe David sa-i treaca rana de la limbutza cat mai repede! mai merge singur sau s-a speriat?

N-ai sa vezi asa ceva, e speedy gonzales, are cativa km buni la bord, acusi tre sa-i schimb uleiul.

Mergi la inceput

[/quote]
N-ai sa vezi asa ceva, e speedy gonzales, are cativa km buni la bord, acusi tre sa-i schimb uleiul.

apropos de infrumusetare! eu acum doua saptamani m-am ocupat de operatiunea asta! si m-am apucat seara sa ma fac suvitze blonde! ca sa-mi iese drepte la spate i-am facut instructajul sotului si m-am lasat pe mana lui! maarreee greseala!
atunci seara nu am vazut bine dar a doua zi cand am vazut ce e in capul meu la lumina zilei era sa dau in depresie!
asa ca m-a lasat sotul dimineatsa la 7 blonda si seara m-a gasit roscata! si mi-am luat rosu rubin nu asa orice rosu!

Mergi la inceput

Mare curaj ai avut! Pe mine m-a facut odata o prietena care avea cursuri de frizerie si mi-a iesit nasol tare, am facut ca tine, m-am revopsit a doua zi... asa ca nu mai fac greseli din astea, mai ales cu sotul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Ah ce bine ma simt......!

Am venit si io de la coafor tare bine m-am simtit.Toata lumea era pe mine,am iesit noua.
Mira petrecere frumoasa...
Adriana sa se faca Dudu bine,repede!

Revin,ies nitel afara ca acu mi se scula copkilul a dormit 3 ore jumate.

La multi ani bucuriilor de azi !

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Mirabela, Sephora, sa va fie de bine si poate va si pozati sa va vedem si noi noul look!
Mirabela, iti dai seama ca nu mai fac a doua oara greseala de a ma lasa pe mana sotului!
Sephora, plimbare placuta si Matteo cel cuminte!
Bine ca la voi e vreme frumoasa si puteti iesi afara! La noi ploua, Eric doarme, sotul la meci si eu pe DC!

Mergi la inceput

Stai ca mi-am adus aminte si io ceva, beatrix, ma scol de dimineata, fac bunatate de cafea, ma chinui sa-i fac forma aia deasupra si tu-i multumesti lui Lili?

Mergi la inceput