* Bucurii de sept-oct 2006 (83) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 13
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Multumim pentru cafea, Mirabela!
Alina, imi pare tare rau pentru tatal tau! 
La multi ani Maruca, Alexandru, Tudor si Toma!

Marina, Eniko 
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
gonghy spune:
MARUCA IOANA
ALEXANDRU
TUDOR ALEXANDRU

TOMA
Mirabelac
e beton
stau langa ea si salivez 

parca nu-mi vine sa stric bunatate de desen ![]()
Itzy vezi ca ma urc pe
si vin fugutza sa vad pozele la tine daca tu nu le pui,daaaaa ???
Lullabay sunt faine si pozicile cu
ca la ce frig e acum poate ne mai incalzim cata.
Alina imi pare tare rau pt tatal tau,saracu ce tre' sa suferit in acel moment.Dar DD o sa il faca bine.Multa sanatate!!
Azi noapte pe la 3 a inceput bubulina sa tuseasca mai nashpa decat mine dar s-a potolit repede.Azi iar sun dr sa vad mai imi da inca un sirop ca deja Maya mea bea cokteil de ele 

Ma pregatesc sa fac curat prin casa dupa care trag o fuga pana intr-o piata cu haine de afara sa ii iau ceva la
ca.....daca astept sa vina si la noi Baby Expo umbla fata mea numa in pampersi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
Monique_new spune:
Buna dimineata si la noi.
Mirabela multumim de cafea f buna dupa o noapte nedormita.
La multi ani! tuturor bucuriilor pe care nu am apucat sa le felicitam, sa fie sanatoase si norocoase.
Alina sanatate tatalui.
Noi sintem mai bine nu am mai facut febra, dar inca mai hiriie asa ca nu am scos-o afara deloc de o saptamina. Mi-e si frica sincera sa fiu
.
Aseara mers la Baby EXpo si venit cu 3 bodyuri si 2 baticute colorate. In rest nu am gasit nimic special din ceea ce cautam, respectiv o geaca.Nu pot sa zic ca nu erau dar nu m-a incintat nimic f tare. In fine mai cautam, abia a inceput sezonul.
POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Sephora spune:
Neata si de la noi.
noaptea a fost buna,fara intreruperi....Sonm linistit,doar pipi a iesit din chiloti.
Azi io merg la mani-pedi (acolo unde ma duceam io de obicei)si sunt tare fericita ca pe aici prin preajma pe unde am fost n-am fost satisfacuta.
Baietii raman singuri acasa ,ptr prima oara sa-i vedem cum se descurca....
Itzy te rog nu ne pedepsi ca nu noi am fost rele!
Lullabay bine v-ati reintors sanatosi,acusi ma uit la poze.
Alina insanatosire grabnica tatalui tau sa se recupereze cat mai repede.
Hai ca revin ca mi-a scos copilul din dulapul lui taxu toate hainele,strigand incontinuu papa,papa,papa!
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Mirabelac spune:
Fi-miu a comins-o adineauri, fugea prin casa si a cazut pe burta si si-a muscat limba, i-a curs sange vreo 5 min apoi i s-a oprit, ufff, sunt disperata, oare ce sa-i fac? Are limbuta capsata si sus si jos, parca vad ca n-o sa mai vrea sa pape, sigur il ustura.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
Sephora eu fol pampers si ultima data am cumparat cu forma schimbata, sunt mai utili astia noi ca au si elastic, stau mai bine, dar de cateva nopti iese pipi din ele
. Pacat!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
gonghy spune:
quote:
Mirabelac
membru junior
Sephora eu fol pampers si ultima data am cumparat cu forma schimbata, sunt mai utili astia noi ca au si elastic, stau mai bine, dar de cateva nopti iese pipi din ele. Pacat!
Si la mine se intampla la fel cu astia care au elastic. Mai da si kk pe margini daca e mai moale

Nu-mi plac deloc da nici nu am cu ce sa-i schimb ca nu stiu cum se comporta pe fundicul Mayei,mi sa nu faca vreo reactie asa cum am mai auzit si la fetitza sor'mii.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
ramomar spune:
Maruca Ioana 
Alexandru 
Tudor-Alexandru
Toma 
Alina, imi pare tare rau sa aud asemenea vesti. Recuperare rapida si multa sanatate tatalui tau!
Itzy si lullabay, vrem poze 
Ozana, mcrmiki, usorlili si eunice va asteptam sa ne cinstiti ca doar va implinesc puisorii un anisor
In legatura cu pampersul, eu de un pic de timp am trecut pe Libero si sunt destul de multumita. Desi dimineata de gata sa plesneasca de pipi, nu iese prin el. O singura data am patit, dar atunci nu-l pusese tati bine ![]()
pupici si un weekend minunat!
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Adriana mica spune:
Astazi trebuia sa avem petrecerea lui Dudu; din pacate, este bolnavior!
Chiar de ziua lui, a trebuit sa plec de urgenta la Praga (baietelul sefei mele s-a imbolnavit...). Cand am plecat, era bine. Joi la pranz m-a sunat bona sa se "laude" ce bine a mancat Dudu: supica si dovlecel umplut, maruntite doar cu furculita. Cand am ajuns seara acasa, avea febra si voma.
Ieri nu s-a simtit bine de loc; pediatra era plecata din Bucuresti asa incat ne-a trimis la o colega la spital. Ne-au recomandat internarea (diagnostc: enteroviroza) dar am refuzat si am decis sa incercam sa rezolvam acasa problema (tratament antibiotic Cedax, lichide + saruri de rehidratare si mancare de regim). Din pacate, a vomitat orice aliment, mai putin ceaiul. Doctorita noastra a spus ca atat timp cat accepta lichide, putem sta acasa.
De dimineata Dudu a mancat un biscuite si a baut apropae 200ml ceai. Ii este foame dar deocamdata nu ii dam nimic altceva. Acum o asteptam pe doctorita sa vina sa il consulte personal; ce este ciudat este ca nu a facut kk (semi-lichid) decat o singura data in fiecare zi (o fi doar indigestie?!), in schimb are febra (mai putrin noaptea!) - ieri a avut doua puseuri de 39, astazi doar 38.5. Doarme foarte mult, este molesit, dar macar bea lichide.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
MamiLili spune:

La multi ani urmatoarelor Bucurii:
Maruca Ioana
Alexandru
Tudor Alexandru
Toma
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!