Strumfi de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

'Neata Romania!

Abia acum am reusit si eu sa citesc cele 13 pagini,so...raspund repede pana se trezste piciul asta mic.

Multumim mult pentru complimente si aprecieri!

La Multe lunisoare si multi ani strumfeilor ce ieri au implinit un nr de lunisoare...MATEI VLADUT,PETRU SI RARES,KARINA SI IRIS,MARIA,YANNIS...sa cresteti mari si sa fiti sanatosi

Si strumfeilor ILINCA,RADU, KENTA SI MATEI...sarbatoritii de astazi...LA MULTI ANI!

Simo, frumos foc Mateiutz al vostru,si tu arati f bine, arati...implinita!Sunteti superbi...imi place f mult patutul lui Matei, lenjeria de fapt...

Brazuca, superba si pitica ta, poza www.flickr.com/photos/brazuca22/1372670576/in/set-72157601797130350/" target="_blank">ASTA m-a topit...e dulce tareeeee!

Lunitzo, ce-ti rade printesa cu guritza pan' la urechi...e o scumpete de copil!!!instantaneu mi-a furat un zambet laaaaaaarggggg!!!
Kevin e liber ca pasarea cerului...ne incuscrim cum nu, dar esti sigura ca-ti dai fata?ca o luam in Brasil cu noi, unde mai pui ca planuim sa ne mutam la maaaare, unde-i cald si bine...
Mai vrusi sa adaug ca arati f bine, asa ca da crezare vorbelor sotului...o femeie cu forme intotdeauna va fi sexy si apetisanta...si ma opresc aici ca mor de invidie
Vroiam sa te intreb...am vazut o poza de mi-a stat inima-n loc...www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2604" target="_blank">ASTA...superba si rochia si motoceii (nu-mi vine altcumva sa le zic acum)si tu arati fantastic!
Am o nunta la anul, fur modelu...platesc si drepturi de autor daca vrei...

S-a trezit iar si plange strumfu...deja ma mustra constiinta ca stau la pc si el maraie de vreo 10 min...fug, revin cum pot ca mai vroiam sa zic ceva...

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Gata...l-am adormit la loc.
Jadi, bafta multa la examenul de astazi!!!Tinem pumnii!
Bun venit Miriluta si Eles!
Acum...merg sa-mi fac si eu o cafea braziliana, taaare sa stea lingurita-n ea, ca mi-s zombie..

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Buna dimineata si de la noi!!
BAFTA la examen Jadi

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Feteor, stiti cumva bebe plateste bilet de avion???sau trebuie platita doar o taxa ceva...vrem sa venim in tara cum ne ies vizele si chiar m-ar interesa chestia asta...
prietena mea , anul trecut a platit ptr bebe de 2 luni 800$ din Japonia pana in Ro, insa e singurul caz pe care il cunosc personal,ma gandesc ca o fi vreo exceptie...

poze Kevinutz

Mergi la inceput

nikole depinde de companie cu cele cu care merg eu lpateste 16 euro,12euro la alta si la a 3a nu mai shtiu
edit: poti intra pe siteul copmpaniei si vei vedea

Bebitzoi a facut caca cu mucoasa sa ma panichez sau e normal??

Mergi la inceput

Bebitzoi a facut caca cu mucoasa sa ma panichez sau e normal??

[/quote]

CUM cu mucoasa?cum arata mucoasa?ca o spuma asa?(nu-s cum sa ma exprim greu cu kktza asta...)
Eu din cate stiu e moyiv de ingrijorare atunci cand Doamne fere e verde, miroase urat, si mai ales daca comportamentul lui bebe se schimba..plange, e agitata, are febra...
sa vedem ce mai zic si fetele...
si Kevin mai face din cand in cand(rar ce-i drept) scaun cu un fel de spuma, ca un muculet asa ce se intinde, mai bine de atat nu-s cum sa descriu...dar nu mi se pare ingrijorator, atat timp cat mananca, doarme, ia in greutate, nu vomita...
poate ai mancat ceva ce nu i-a priit???, sa-i fi ingreunat putin digestia?atat timp cat e alaptat la san, si kkutza poate arata cam ciudat fara sa fie ceva anormal la mijloc...
eu asa zic.

poze Kevinutz

Mergi la inceput

mai e ca albusul de ou asha numai ca nu a facut mult a facut caca apos rau si cu putin mucus deasta!Il alaptez doar la san.Poate ma panichez degeaba .Face caca la 2 zile si se screme vai de capul lui poate deasta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

mai e ca albusul de ou asha numai ca nu a facut mult a facut caca apos rau si cu putin mucus deasta!Il alaptez doar la san.Poate ma panichez degeaba .Face caca la 2 zile si se screme vai de capul lui poate deasta...

Mamiii, pana mai intra si fetele mai cu experienta sa te sfatuiasca, eu zic sa nu te ingrijorezi, urmareste-l in continuare,vezi cum mai face kkutza...alaptat la san fiind, poate sa faca kk odat' la cateva zile, si poa sa faca si la fiecare alaptat o data, adik de cate ori papa de atatea ori si descara...ambele situatii sunt perfect normale.
Al meu la fel face, si cred ca majoritatea bebeilor ce papa tzitzi...acum mi-a facut kk azi de 3 ori, dupa o pauza de 3 zile...nu stiu, poate am dat eu in nesimtire, dar vad ca mi-s relaxata si nu ma panichez ...urmaresc si eu cu atentie ce raspunsuri vei primi...
kk apos...asta m-a speriat si pe mine rau acu ceva timp in urma, si fetele chiar mi-au spus ca e normal sa fie apos, mai ales ca eu imediat ce face kk, l-am si schimbat, deci nu are timp sa intre in pampers lichidul...numa ca ...acu cat de apos e???
de asta zic...comportamentul lui bb mie mi se pare cel mai relevant, daca e ceva in neregula poti fi sigura ca iti da de stire, da nu-i cazul la noi...

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Nikole, tariful pentru bebelusii pana la doi ani este 10% din tariful unui adult, nu se adauga taxe pentru ca bebeul nu are loc in avion. Asta se aplica la toate liniile aeriene ca regula dar bineinteles, tarifele variaza. Daca prietena ta a platit 80$ din Romania in Japonia (tariful one way adult fiind in jur de 800), tu asteapta-te sa platesti ceva mai mult pentru ca tarifele din Japonia spre casa sunt ceva mai scumpe.
Singurele zone unde nu se plateste, din ce stiu eu, sunt zborurile interne din Franta si Statele Unite (s-ar putea sa fie si in alte tari dar eu pe astea am facut vanzari).
Sper ca iti este utila informatia,

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza! io nu stiu cum e cu scremutu la kk ca la noi iese cu jet! chiar azi in timp ce=l schimbam si cum ne conversam noi, a tras neste partzuri dupa care m=a "omenit" cu o caca moale de m-a facut varza pe tricou si pe pantaloni! e cam moale! o fi normal?
Luno m-ai zapacit cu rokia aia sexy, sa nu-mi zici ca e poza facuta dupa nastere ca ma duk sa ma impusk, ca si asa ma tot "cadoriseste" soacra cu complimente de genu:" vai ai ramas cu burta........da las ca trece!", de-mi vine sa o strang de gat!!!!!!!!
Brazuca de ce ii pui cordeluta aia pe cap? cu vreun scop anume? pt urechi cumva? io am baiat da totusi n-as vrea sa iara vreun clapaug.........
cred ca imi vine CM. o fi normal asa repede???????? cica in zilele alea e laptele mai rau si ii da stari de agitatie lui bebe, asa citii in Capraru! cica dak pui o frunza de muscata in lapte se ofileste!!!!! tot acolo citii si asta!!!!!

mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput