Strumfi de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Diana multumesc frumos ptr informatie

Prietena mea a platit ptr bebe 800$, biletul ptr ea a costaat 1600$, asta anul trecut in septembrie...
voi suna in orice caz sa ma intersez direct de la sursa, se pare ca fiecare companie cu tarifele lor.Probabil vom veni cu Lufthansa...

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Scuza-ma Nikole, am mai citit o data mesajul tau, cred ca am facut o eroare... la noi e cinci dimineata si sunt la a doua trezire in noaptea asta ...
Acum am inteles faza cu prietena ta ... mi se pare cam mult dar daca a platit doar one way este posibil sa-i fi dat 10% din tariful IATA, de catalog, astea asa sunt astronomice dar la fel de bine poate sa fie round trip tot la pretul asta enorm.
Hai ca nu intru in detalii, nu vreau sa gresesc dar eu zic ca poti sa gasesti un bilet la vreo 200 si ceva pt bebe, un pic mai restrictionat (ma refer la durata sederii, conditii de schimbare a datei, etc) dar nu 800$ !!!!
Bafta si scuze pt primul mesaj...

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mychydutadaca este alaptat exclusiv este normal sa fie moale.Si la noi iese tot in jet dar asta nu inseamna ca nu tre sa se chinuie bietu de el ca in loc sa faca caca el strange din buci :)))

cat despre soacra iti imprumut drujba mea cu placere chiar

Cat despre menstruatie am mai zis mie mi.a venit la o luna de la nastere o luna si 7 zile mai exact :) si a zis gine ca este normal

Fetelor am si eu o intrebare m.am trezit cam tarziu ce e drept dar poate ma ajutati!Eu am dreptul la alocatie pentru copil si la ajutorul de nou nascut??Pana cand pot depune actele??

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza! io nu stiu cum e cu scremutu la kk ca la noi iese cu jet! chiar azi in timp ce=l schimbam si cum ne conversam noi, a tras neste partzuri dupa care m=a "omenit" cu o caca moale de m-a facut varza pe tricou si pe pantaloni! e cam moale! o fi normal?
Luno m-ai zapacit cu rokia aia sexy, sa nu-mi zici ca e poza facuta dupa nastere ca ma duk sa ma impusk, ca si asa ma tot "cadoriseste" soacra cu complimente de genu:" vai ai ramas cu burta........da las ca trece!", de-mi vine sa o strang de gat!!!!!!!!
Brazuca de ce ii pui cordeluta aia pe cap? cu vreun scop anume? pt urechi cumva? io am baiat da totusi n-as vrea sa iara vreun clapaug.........
cred ca imi vine CM. o fi normal asa repede???????? cica in zilele alea e laptele mai rau si ii da stari de agitatie lui bebe, asa citii in Capraru! cica dak pui o frunza de muscata in lapte se ofileste!!!!! tot acolo citii si asta!!!!!

mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Nikole, buna alegere Lufthansa !
Chiar daca lucrez pentru o alta companie aeriana, am un "asa DA" care este Lufty si un "asa NU" care este KLM (stiu ca din cele care au calatorit o sa ma contraziceti la a doua parte, dar va spun ca ati avut noroc !)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by Diana2007

Nikole, buna alegere Lufthansa !
Chiar daca lucrez pentru o alta companie aeriana, am un "asa DA" care este Lufty si un "asa NU" care este KLM (stiu ca din cele care au calatorit o sa ma contraziceti la a doua parte, dar va spun ca ati avut noroc !)

Poze

OF topic:f mult mi-am dorit sa lucrez pentru o companie aeriana, ai un job super...acum sper sa fii tu multumita ca asta e cel mai important!
Multam fain pentru raspuns.

Mychydutza, soacra-mea zice ca o femeie cu burtik e sexy, iar eu sunt f de acord cu ea, acum... numa sa fie ferma, aici e buba, la mine e cam boro-boro(a se citi:gelatinoasa) dar isi revine ea, doar am nascut, e si normal sa fie asa...

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by mychydutza
Brazuca de ce ii pui cordeluta aia pe cap? cu vreun scop anume? pt urechi cumva? io am baiat da totusi n-as vrea sa iara vreun clapaug.........

mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Singurul motiv e ca mi se pare dulce rau cu ea pe cap si arata mai a fetita...fetitza cu funditza. Nu imi fac probleme cu urechile pt ca imediat dupa nastere chiar ma minunam ce lipite de cap sunt, si asa au si ramas.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Aveti idee cand se depun actele pt acel ajutor de 6 mil. Eu mai am din postnatal pana pe 4 oct. , dupaia ce trebuie sa fac? sau trebuiau depuse pana acum? Sincer am uitat sa ma interesez pana acum.
Nu l-a durut burtica pe bebe de la portocalele mele, dar a facut kk moale.

Denis 5.07.07

http://community.webshots.com/album/560867777QSGQnv?vhost=community&start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Diana, sunt de acord cu tine la KLM. Sunt ok dar uneori as prefera pe altii. Apropos de costuri, acum vom pleca cu BA la Londra si pentru puiul mic ma costa 50 euro biletul.

In sfarsit am pus si eu poze pe net ca sa ma laud cu puiul meu:

http://www.flickr.com/photos/14295400@N03/1456592435/in/set-72157602203014121/

fianna Matthew Peter
01.08.2007
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Vazut poze Fianna. Poza asta e super
http://www.flickr.com/photos/14295400@N03/1456593571/in/set-72157602203014121/

Denis 5.07.07

Mergi la inceput