Strumfi de iulie-august 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
Miriluta spune:
quote:
Originally posted by Anya20quote:
Originally posted by Eles
Bebe Denis este hranit esclusiv cu san, iar eu azi , fara sa-mi dau seama am baut doua pahare de suc de portocale. Mi-am adus aminte ca nu aveam voie la citrice, credeti ca o sa-l doara burtica?
Voua v-a venit ciclu, pt ca mie, nu. Cum va protejati in perioada asta?
As vrea si eu parola de la adresa comuna, daca se poate.
Noi am fost plecati la mamam mea la tara si nu am aut net. Acum ca am venit in Bucuresti am si eu mai mult timp sa stau la calculator.
Noi i-am facut vaccinul Infarix Hexa si a fost ok, nu mi-a facut febra.
Va pup
Denis
- nu-ti face probleme; poti manca orice cand alaptezi. regimul alimentar este un mit.
depinde...Henrik de ex, se strica la burtica cand eu mananc citrice. Eu am primit de la moasa o lista cu alimente care baloneaza, alimente care pot balona sau alimente care nu baloneaza cu mentiunea ca fiecare organism e unic si ca nu trebuie sa iau drept litera de lege lista respectiva dar, in caz ca bebele are probleme cu burtica si constat ca am mancat in ziua respectiva un aliment care poate produce balonare....inseamna ca data viitoare va trebui sa incerc sa evit acel aliment.
Cat despre temperatura la baie..o luam si eu cand am nascut-o pe fie-mea. Acum la al doilea, nu ma mai stresez asa de tare nici cu cantaritul, nici cu temperatura exacta la baie..Pe fie-mea o cantaream saptamanal iar pe Henrik l-am cantarit azi pentru prima data de la nastere
jadi spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru urarile pentru Vladut. Eu sunt prinsa rau cu studiul pentru ultimul examen de maine!
Alea Alea,
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Adica de maine esti D-na Audit? tre sa-ti spunem saru`mana?
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
jadi spune:
saru'mana tante, am nevoie de Anto sa imi tina pumnii ca vad ca data trecuta mi-a purtat noroc, cine stie, poate si maine am o stea care face pe ea de ras
Deni & Vlad & Tudor
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by Mirilutaquote:
Originally posted by Anya20quote:
Originally posted by Eles
Bebe Denis este hranit esclusiv cu san, iar eu azi , fara sa-mi dau seama am baut doua pahare de suc de portocale. Mi-am adus aminte ca nu aveam voie la citrice, credeti ca o sa-l doara burtica?
Voua v-a venit ciclu, pt ca mie, nu. Cum va protejati in perioada asta?
As vrea si eu parola de la adresa comuna, daca se poate.
Noi am fost plecati la mamam mea la tara si nu am aut net. Acum ca am venit in Bucuresti am si eu mai mult timp sa stau la calculator.
Noi i-am facut vaccinul Infarix Hexa si a fost ok, nu mi-a facut febra.
Va pup
Denis
- nu-ti face probleme; poti manca orice cand alaptezi. regimul alimentar este un mit.
depinde...Henrik de ex, se strica la burtica cand eu mananc citrice. Eu am primit de la moasa o lista cu alimente care baloneaza, alimente care pot balona sau alimente care nu baloneaza cu mentiunea ca fiecare organism e unic si ca nu trebuie sa iau drept litera de lege lista respectiva dar, in caz ca bebele are probleme cu burtica si constat ca am mancat in ziua respectiva un aliment care poate produce balonare....inseamna ca data viitoare va trebui sa incerc sa evit acel aliment.
Cat despre temperatura la baie..o luam si eu cand am nascut-o pe fie-mea. Acum la al doilea, nu ma mai stresez asa de tare nici cu cantaritul, nici cu temperatura exacta la baie..Pe fie-mea o cantaream saptamanal iar pe Henrik l-am cantarit azi pentru prima data de la nastere
exact, ai zis bine. poti manca orice, dar daca ccc constati ca bb are dureri de burtica legate de consumul unui aliment, il eviti.
bafta maine pt popeasca!!! nu de alta, dar n-am vrea o cufureala generala printre astre
jadi spune:
Vezi ca-i Mircea Badea la teveu ca sa nu te plictisesti . Mersic mult, merg sa fac nani!
Deni & Vlad & Tudor
Antoanela23 spune:
Jadi, suntem pe felie, tinem pumnii, bafta la examen!
Miriluta, bine ai venit in gasca!
Cristina-ana, bine ati revenit. V-am admirat in poze, sunteti frumosi foc, ptiu sa nu va deochi.
Eles, ti-am admirat pe bb blond, e scump foc, sa va traisca.
Noi furam la dr azi, dimensiunile fetei sunt: 61,5 cm si 5620 gr, perim cranian 38,5cm . Toate bune, executat vaccin Infarix hexa la care a plans un pic si am facut si prima doza impotriva rotavirusului, asta e un vaccin nou, pana acum un an nu exista in schimb infectiile cu rotavirus sunt foarte comune. Spre seara a facut un pic de febra pitica asa ca am dotat-o cu supozitor.
Somn usor frumoaselor,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Anya20
exact, ai zis bine. poti manca orice, dar daca ccc constati ca bb are dureri de burtica legate de consumul unui aliment, il eviti.
apropos de asta, am o intrebare pe care vreau sa ti-o pun de multa vreme si tot uit: la cat timp dupa ce am mancat eu ceva se regaseste acel "ceva" in lapte? banuiesc ca nu e stiinta exacta, dar macar sa am o idee, m-ar ajuta sa pot sa-mi dau seama la ce e sensibila domnisoara. mersic,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Nonna76 spune:
Buna dimineata si o .
Bafta azi la examen d-na Jadi.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
oaana spune:
Buna dimineata tuturor.
Bine ai venit Mirilutza.
Jadi scucces la examen.Noi stim ca poti.
Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"