Strumfi de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

LA multi ani bbeloilor de astazi!!!

bun venit Miriluta!

Si am citit tot dar am uitat...tot..

aaa P.S am vizionat si eu poze de mai multi bebeitoti frumushei mankiash eu dar tot ce imi amintesc este ca de ieri vroiam sa ii zic doamnei luna ca arata extraordinar!
editez: ca am vazut baiat Matei frumushel foc acolo si la mami si la anya :)

si bebel de paticut vizionat!!! dragutel foc acolo la el in cadita

daca mai imi amintesc mai revin pe aici:))
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Stiu ca s-a discutat subiectul cu baita, dar am citit acum intr-o carte ca, temperatura optima a apei ptr baita este 35 grade. Eu imi spal bebelinul la 40-42 grade. La 35 mi se pare apa prea rece. La voi cat e temperatura apei ?

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Si eu am un termometru de bebe care arata o linie la 37 grade cica 'optim pt bebe', dar de multe ori si eu las 2-3 grade in plus, ca ma gandesc ca oricum se mai raceste apa pana terminam cu baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Cristina_Ana bine ai revenit. Tare frumos e Bv, eu acolo am fost la facultate... amintiri. In legatura cu botezul, cumpara ce crezi ca la nasi le place. Eu i-am dat la nasa o bluza si un pantalon care au devenit hainele ei preferate. Frumusel foc Andrei.
Ashera ce mult as vrea sa am problema ta cu mancatul

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Ashera am un termometru care indica temperatura optima la baie pt bebe la 37 grade. mie mi se pare cam calda apa asa ca o fac pe la 35-36.
merci frumos de raspunsurile legate de temperatura. mi se tot parea ca e bebe cam cald dar temperatuta luata intrerectal era de 37.6 , asa ca n-=o consider febra. probabil era cam infofolit si supra incalzit asa cum zicea Anya.
am si eu aceiasi dilema cu cadoul la nasi.........chiar nu ma duce capu ce as putea sa le iau. si cam in ce suma? simbolik sau mai consistent?

mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Eu nu iau temperatura la baie, o reglez dupa mana mea dar mi se pare cam putin cat zic in carti avand in vedere ca temperatura corpului este in jur 36-37. Apreciind, cred ca apa la baie la Victor are peste 40 de grade, mai ales ca am observat ca daca e mai calduta, il moleseste mai bine si doarme si mai bine si nici nu-l deranjeaza!
Despre temperatura corpului, in spital mi-au spus asistentele sa nu o iau interrectal ca pot sa-l ranesc nu stiu cum (la fel si la cursurile prenatale) asa ca dupa vaccin i-am controlat temperatura la sub-brat ca la noi, o fi bine, o fi rau .... Bine, ca oricum i-am dat o doza minima de antitermic pentru orice eventualitate si nu am avut probleme.
Pe curand !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Bebe Denis este hranit esclusiv cu san, iar eu azi , fara sa-mi dau seama am baut doua pahare de suc de portocale. Mi-am adus aminte ca nu aveam voie la citrice, credeti ca o sa-l doara burtica?
Voua v-a venit ciclu, pt ca mie, nu. Cum va protejati in perioada asta?
As vrea si eu parola de la adresa comuna, daca se poate.
Noi am fost plecati la mamam mea la tara si nu am aut net. Acum ca am venit in Bucuresti am si eu mai mult timp sa stau la calculator.
Noi i-am facut vaccinul Infarix Hexa si a fost ok, nu mi-a facut febra.
Va pup

Denis

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva poze cu bebe Denis, sper ca se vad

http://good-times.webshots.com/album/560867777QSGQnv?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Eles

Bebe Denis este hranit esclusiv cu san, iar eu azi , fara sa-mi dau seama am baut doua pahare de suc de portocale. Mi-am adus aminte ca nu aveam voie la citrice, credeti ca o sa-l doara burtica?
Voua v-a venit ciclu, pt ca mie, nu. Cum va protejati in perioada asta?
As vrea si eu parola de la adresa comuna, daca se poate.
Noi am fost plecati la mamam mea la tara si nu am aut net. Acum ca am venit in Bucuresti am si eu mai mult timp sa stau la calculator.
Noi i-am facut vaccinul Infarix Hexa si a fost ok, nu mi-a facut febra.
Va pup

Denis

- nu-ti face probleme; poti manca orice cand alaptezi. regimul alimentar este un mit.

- e normal sa nu-ti vina CM daca alaptezi si mai ales daca alaptezi intensiv si noaptea. fiecare organism este unic: poate sa-ti vina la 4 luni dupa nastere sau la 1 an, daca vei continua alaptatul (in functie de organismul tau si de frecventa meselor lui bb).
chiar in paginile din urma vorbeau fetele de sterilete, anticonceptionale, prezervative. cauta mai in spate.

Mergi la inceput

Anya, multumesc pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mie mi.a venit U.M la o luna e la nashtere si alaptez fara ceai apa sau lapte praf ...dar acum luna asta vad ca intarzie sa apara 'rusii' e normal???

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput