Strumfi de iulie-august 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Simo78 spune:
Paticut tare-i dulce Miron.
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Miriluta spune:
Va salutam si noi din Hamburg. Henrik s-a nascut pe 30 aug, 3480g si 51 cm. Acum are 4500g si 56cm. Daca imi spune si mie cineva cum pun poze, va pun si o poza
mioara2004 spune:
si eu stiu ca de la 38,5 grade luata rectal se considera febra...
dar conteaza fff mult starea generala a bb-lui.
daca e foarte agitat sau refuza papa suni mai repede medicul
Mioara mamica lui Doru Andrei (1.07.2007)
Ashera spune:
Paticut, tare dulce bebelinul. Si ce cuminte sta la baita . Cristina26, eu nu am deloc pofta de mancare. Sunt zile cand nu mananc pana seara cand vine sotul de la serviciu si ma obliga el sa mananc cate ceva. E stresat ca o sa imi fie rau si ca o sa pic de oboseala si de nemancat. Mai iau cand imi aduc aminte cate un elevit . Stiu ca s-a discutat subiectul cu baita, dar am citit acum intr-o carte ca, temperatura optima a apei ptr baita este 35 grade. Eu imi spal bebelinul la 40-42 grade. La 35 mi se pare apa prea rece. La voi cat e temperatura apei ?
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
cristina_ana spune:
Buna fetelor!
Eu am fost in concediu cu bebe mic, la Brasov, si piticului i-a priit tare mult. L-am urcat pe munti, la cabane, (cu masina, bineinteles) si tot drumul ba dormea, ba era numai un zambet. In special la gropi si serpentine ii placea lui! Zicea Jadi la un moment dat ca tare bine e in concediu cu un bebelus alaptat exclusiv la sin. Recunosc ca in primele saptamani i-am mai dat si lapte praf, in special cind ieseam la plimbare, dar acum am lasat jena la o parte si am inceput sa-l alaptez pe unde apuc, inclusiv in restaurante, terase, etc, si tare bine e!!!
Cristina26, foarte frumos din partea sotului tau sa-ti zica asa niste lucruri frumoase! Ce bine ar fi daca toti barbatii ar stii cum trebuie sa se poarte cu o femeie!
Vladut a lui Jadi , LA MULTI ANI!!!!! Sa cresti mare, sanatos si la fel de frumos ca acum!!!!!
Eu peste doua saptamani am examen auto, asa ca sunt cu regulamentul intr-o mana si cu bebe in alta. Olgutza, tu ai mai apucat sa il dai? Nu stiu ce a fost in capul meu de am amanat atita scoala asta de soferi. M-am trezit si eu acum cind am bebe mic ca vreau carnet. Scoala am facut-o cu el in burtica, cred ca de-asta ii place lui asa de mult in masina!
Fetelor, help!!!! Voi ce cadou ati cumparat nasilor la botez? Sunt in mare pana de idei, asa ca orice sugestie e binevenita!!! Parca nu le-as cumpara cadouri de-astea clasice, servicii de masa, farfurii, etc., ca sunt tineri, as vrea ceva mai original, dar zau ca nu stiu ce!
Andutzi, sper sa nu ma insel, dar parca tu ai facut botezul la resturantul "La mama". Te rog mult, daca ai timp imi scrii si mie pe PM cit te-a costat meniul si ce a continut? Eu nu am mai fost la botezuri, asa ca habar nu am incotro sa o apuc, si deja am amanat-o cam mult, in curind nu mai reuseste preotul sa-l bage pe pui in cristelnita, ca s-a facut maaaareeee!!!! (6.200 g la 2 luni )
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
Simo78 spune:
Miriluta bine ati venit in grupul nostru.
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
andicu spune:
Miriluta, bine-ai venit! felicitari pt bebe!
Deni, sa-ti traiasca juniorul! Vladut! si petrecere frumoasa!
Cristina_ana, bine-ati revenit! noi am luat nasilor cadou de botez un DVD-player si un set de pilota cu perne.
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi
paticut spune:
Miriluta.. bine ai venit in gasca de pe DC.
sa-ti fie baiatul sanatos....si numai bucurii
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru
Anya20 spune:
la multi ani, bladutz!!!! sa fii sanatos si fericit! multi de la anya, de la cumnatica si de la socrii!
paticut, miron e foarte reusit, frumos fos. in poza asta mi se pare ca seamana cu arina
simooo, ma uitai si io la pozele mataluta si cand colo...sa ma vaz pe acolo, cu asa o vedeta mica in brate . ma simt onorata.
se considera febra: la peste 38 de grade, intrarectal, sub varsta de 3 luni si la peste 38.3 grade intre 3 si 24 de luni.
mare atentie, sa nu fie bb supraincalzit.