* Bucurii de sept-oct 2006 (82) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Monique si Roxana, va compatimesc sincer, asa e cu spitalele din Romania, stiu si eu cum e, pe cea mare mi-o operau de apenticita si ea avea viroza cu manifestari abdominale. Am fugit din spital, direct la Iasi.Acolo mi-au facut-o bine.
Alexutza, Narci a plans putin la vaccin, acum doarme, febra inca nu a facut. Cat am asteptat sa intram, a vorbit intr-una, nu puteam s-o opresc. Radea lumea de acolo... Pupici lui Gabriel!
Ramomar, bafta pe maine!
Beatrix, eu stiu ca Marina spunea ca acolo unde s-au mutat nu au net si nu stiu cat de repede vor rezolva problema.
Ignatica, multumim pentru vestile despre Sebicu. Sper sa fie ok, puiul Andreei!
Cristina, la cat mai multe treziri dupa ora 9 dimineata!
Tanima, pupici!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza - ma bucur ca ati scapat de vaccin, asta pana luna urmatoareee ...si poate n-o face febra sau altceva... Narci

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Alexutza,
Vad ca acum e vioaie, turuie prin casa, am o fata tare sfatoasa . Luna viitoare ne face in manuta si pana la 2 ani jumate am scapat.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Alexutza, stai linistita ca nu stresezi pe nimeni!bdoar de aia suntem aici s aspunem ce ne framanta!
xandrutza, sper sa o tina tot asa Narci si nu faca febra! Merci ca mi-ai zis de Marina
Igantica, merci ca ne-ai zis de Sebi! Insanatosire grabnica! Voi cum sunteti? Tot cu febra?
Cristina, chiar asa, ceva poze d ela intalnirea cu Pufy nu ai?

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Fetelor, Cristina, Pufy, nu ne dati si noua niste poze? Ce fain ca v-ati intalnit...

poze cu noi

Mergi la inceput

Beatrix, deocamdata Narci e bine, nu are febra, sa vedem la noapte cum va fi; se joaca, vorbeste...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, am vazut ca ai intrebat de mine., dar n-am reusit sa citesc toate paginile.
Eu ce sa fac? Sunt prastie, praf, la pamant si toate mai rele. Fata s-a imbolnavit, intai mucisori cu febra, trezit noaptea in plans, folosit batista de mai multe ori, cu urletele de rigoare. Azi s-a agravat si dr. ne-a dat antibiotic.
Mama mea a fost si ea bolnava, cred ca o viroza respiratorie pacatoasa, dar e pe trecute de acum, iar de ieri sotzul meu este internat in spital pentru rezolvarea unei probleme de sanatate grava. Atat.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sper sa ne ajute Dumnezeu sa trecem peste toate cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Gety insanatosire grabnica familiei tale.
beatrix David se simte mai bine deocamdata, o sa vedem in noaptea asta cum vor evolua lucrurile.
xandrutza sa speram ca la voi nu va fi cu febra totusi.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by GETY

Xandrutza, am vazut ca ai intrebat de mine., dar n-am reusit sa citesc toate paginile.
Eu ce sa fac? Sunt prastie, praf, la pamant si toate mai rele. Fata s-a imbolnavit, intai mucisori cu febra, trezit noaptea in plans, folosit batista de mai multe ori, cu urletele de rigoare. Azi s-a agravat si dr. ne-a dat antibiotic.
Mama mea a fost si ea bolnava, cred ca o viroza respiratorie pacatoasa, dar e pe trecute de acum, iar de ieri sotzul meu este internat in spital pentru rezolvarea unei probleme de sanatate grava. Atat.

Vaaaii, Gety - multa putere sa treceti peste atatea incercari, sanatate multa va doresc, si stai linistita ca mucisorii vin si se duc ...doar e sezonul lor acum...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput