* Bucurii de sept-oct 2006 (82) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 19
GETY spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Beatrix, deocamdata Narci e bine, nu are febra, sa vedem la noapte cum va fi; se joaca, vorbeste...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Xandrutza, daca te mai trezesti, verific-o de febra. Am inteles ca bau-bau cu febra de obicei noaptea vine la copilasi. Deci, poate sa faca febra si prin somn. A me-ai asa de bubuita, ca si acum are 38 cu 5, cum a avut toata ziua.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
alexutza_26 spune:
Gety - dar ai fost cu fata la doctor????...poate totusi nu-i o simpla raceala..zic si eu...sau poate febra asta n-o fi numai de la dintisori...
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
CristinaGoji spune:
Poze n-am facut cu Ioana, ca a fost o intalnire foarte scurta, si nici nu l-am luat pe Vladut cu mine. Asa ca, poate cu o alta ocazie.
Gety - multa putere si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Mami
11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
MamiLili spune:

La multi ani urmatoarelor Bucurii:
Tudor
Maria
Sofia
Matei
Antonio
Un pupic special pentru Dudu si mamica lui! 
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
MamiLili spune:

Mare veste mare!!!
Mexxa si Sebicu au aparut in revista "Mami" din octombrie!
Am vorbit aseara cu sotul Mexxei, zicea ca-i disperat si ca vrea sa-i aduca acasa cat mai repede, ca-n spital se imbolnavesc mai tare. Pe langa problema cu burtica (capatata in spital), cica Sebicu e plin de piscaturi de purici. Off, sper sa fie totul bine si normal cat mai repede.
Mathias (17.10.2006)
Numara cu mine!
MamiLili spune:
Ma apuc acum sa citesc din urma, de cateva zile n-apuc sa recuperez ce s-a scris, postez intai urarile si alte ganduri si abia apoi vad ce s-a mai intamplat.
A propos, in urma cu cateva zile, cam odata cu Bisous, s-a mai inscris o mamica la noi. Cred ca o cheama IuliaMG (daca am retinut eu bine). Stiti cumva daca a mai postat? Fiind moderata, s-ar putea sa-i fi sarit mesajele. Sau Iulia, daca ne mai citesti, scrie repede 10 mesaje scurte ca sa scapi de moderare si mai da-ne odata datele tale, te rog!
Mathias (17.10.2006)
Numara cu mine!
MamiLili spune:
Gety, sanatate intregii familii si tie multa putere sa-i sustii pe toti!
O noapte fara febra si maraieli Bucuriilor vaccinate!
Mathias (17.10.2006)
Numara cu mine!
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Mare veste mare!!!
Mexxa si Sebicu au aparut in revista "Mami" din octombrie!
Am vorbit aseara cu sotul Mexxei, zicea ca-i disperat si ca vrea sa-i aduca acasa cat mai repede, ca-n spital se imbolnavesc mai tare. Pe langa problema cu burtica (capatata in spital), cica Sebicu e plin de piscaturi de purici. Off, sper sa fie totul bine si normal cat mai repede.
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Numara cu mine!
- pt prima veste...cu ce au aparut..sau cum???

- pt a doua veste..de-a dreptul infioratorMulta putere Andreea si veti ajunge acasa!!!

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Mirabelac spune:
Tudor
Maria
Sofia
Matei
Antonio
Multa sanatate Dariei si Cosminutei iar mamicilor putere si rabdare!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
Ca tot vorbiti de sistemul medical, mi-am adus aminte de o faza care trebuie sa v-o povestesc, sa nu patiti si voi ca mine: cand am inceput serviciul am stat in concediu medical 1 sapt. si am fost platita la nivelul salariului minim pe economie, adica 390 lei, asta inseamna ca pt. o sapt am luat 80 lei
, m-a terminat faza asta, daca stiam imi luam din concediu de odihna cateva zile, am pierdut o groaza de bani... ideea este ca in primele 6 luni dupa ce incepi serviciul esti platita asa, adica jalnic, am luat in luna respectiva jumate de salariu... v-am zis ca sa stiti, eu una n-am stiut.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)