* Bucurii de sept-oct 2006 (82) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 20
MamiLili spune:
Alexutza, au aparut la una din povestile premiate, cred. Probabil la povestea nasterii. N-am vazut cu ochii mei, m-a sunat o mamica de fulguleti si m-a pus in tema.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
Mirabelac spune:
Ignatica imi pare rau de febra la pui, noi maine mergem la vaccin, sa speram ca va fi ok, pupam sa treaca repede.
gety imi dau seama ce greu tre sa-ti fie, stii cum se spune ca vin toate odata, sanatate multa la toti si tie putere!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
alexutza_26 spune:
Mirabela - eu nu prea am inteles - adik ai reinceput serviciul si a ramas in continuare in CIC sotul tau?...sau te-ai reintors la serv si ai renuntat la cei 8 mil in favoarea salariului...si in care dintre cazuri esti platita cu sal min pe economie timp de 6 luni???
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
nicole2005 spune:
Buna seara la toata lumea!
Va multumim pentru urarile primite de la voi.
pentru toata lumea si uram si noi sarbatoritilor de astazi si celor din zilele trecute cu mii de scuze pentru intarziere
si multa multa sanatate si fericire si numai bucurii in viata alaturi de cei dragi.
Chiar daca deja e tarziu va invitam la o cupa de sampanie si o felie de tort ( chiar daca sunt virtuale noi le oferim cu mare placere)

motul nu l-am luat pentru ca tati nu e acasa doar am serbat 1 anishor. sunt franta de oboseala. pozici pun miane .va pup si noapte buna
maine va povestesc cum a decurs prima lui petrecere,
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
lilina spune:
aoleu, ce prostie am facut
azi am vrut sa tund baiatu'...sa-i egalez un pic freza, ca l-a ciopartzit nasi-sa cand i-a taiat motzul si nu am reglat bine masina de tuns...sa vedeti de army-look are...pun maine poze
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
xandrutza_76 spune:
Of, Gety, ce ai tu pe cap! Va doresc multa, multa sanatate! Pupici Mariei, sa-i treaca repede mucisorii
Iar sotul tau sper sa-si rezolve problema si sa nu stea mult in spital.
Eu mai stau treaza sa o verific pe Narci, iar noaptea daca se foieste un pic, ma trezesc oricum, asa ca o pot verifica. 
Cristina, e bine ca te-ai intalnit cu Pufy, poze lasa pe altadata, noi asteptam si urmatoarea voastra intalnire.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Lili, eu stiam de "Mami", a spus chiar Andreea in urma cu cateva luni; eu asteptam revista asta, maine o sa o caut.
Lilina, neaparat sa pui poze ![]()
Nicole ma inscriu la tort ![]()
Mirabela, bafta la vaccin!
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
La multi ani Sofia Ana!

poze cu noi
GETY spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Gety - dar ai fost cu fata la doctor????...poate totusi nu-i o simpla raceala..zic si eu...sau poate febra asta n-o fi numai de la dintisori...
Alexandra mami deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Da, am fost, de fapt l-am chemat acasa. Dr. Mariei este un dr. bun, de care sunt multumita. Toate medicamentele pe care le ia Maria sunt prescrise de el. In noaptea asta a dormit mai bine, dar mai avem de tras, nu-i gata. Important e, pe zi ce trece, sa se faca mai bine.
Mexxa, sa te intorci cat mai repede cu Sebicu acasa sanatos!
MamiLili, cumpar si eu revista.
Multumesc pentru sustinere!
Plec pe drumuri, dar nu inainte sa urez "La multi ani" tuturor puiutilor care implinesc zilele astea un anisor.
Multa sanatate copilasilor bolnavi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
xandrutza_76 spune:
Maria si Sebi, multa sanatate!
Cine deschide capitol nou?
Narci a facut febra peste noapte.
poze cu noi