* Bucurii de sept-oct 2006 (82) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Buna dimineata!

alex nu stiu daca m-am exprimat bine, voiam sa spun ca in primele 6 luni de cand incepi serviciul, concediul medical va fi platit la nivelul salariului minim pe economie, adica 390 lei. Eu am inceput serviciul la data de 1 iunie si pana in noiembrie concediile medicale mi se vor plati la nivelul acestui salariu. Daca eram platita la nivelul salariului meu as fi fost platita cu 75/85/100% din salariul care il am acum, nu din 390 lei. Sper ca m-am facut inteleasa.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata bucurii si mamici,

Am fost si noi la vaccin in dimineata asta, tocmai mi-am lasat mogaldeata acasa, iar eu am fugit la serviciu. A plans putin, are 10kg si 80cm, iar medicul ne-a zis ca e foarte inflamata la gingiute si ca vor iesi si maselele nu numai dintisorii, deci de acolo se trage maraielile si trezirile mai dese noaptea. Sper sa scapam de febra.

Off, xandrutza nici voi nu ati scapat. Pupacim papusa frumoasa si creata
Gety, multa sanatate Marie, sotului si mamei tale!
mexxa, felicitari pentru aparitia in revista si multa sanatate puiului mic. Chiar ieri mi-am adus aminte ca a postat Andreea un mesaj in care ne spunea ca va fi publicata in revista mami povestea nasterii lui Sebi, dar nu am mai tinut minte luna aparitiei, bine ca ne-ai informat mamilili sa nu o ratam
lilina si nicole asteptam poze

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

La multi ani SOFIA

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput