* Bucurii de sept-oct 2006 (82) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 17
Ignatica spune:
Adina eu l-am trecut pe David pe lapte de comert de la 1 an si o luna. Trecerea am facut-o treptat, ii puneam jumatate formula, jumatate lapte de comert, cam o saptamana a durat. Am avut noroc, a primit noul lapte fara probleme.
David are in continuare febra, e molesit si marait.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Ignatica spune:
Roxana01, Monique sanatate puilor. Despre remedii homeopate chiar nu stiu nimic, pentru ca nu am incredere in ele.
Mi-a trimis Mexxa mesaj, Sebi se simte mai bine dar vor ramane in spital pana luni. Trebuie sa i se faca o eco la inimioara, deoarece i-au gasit lichid acolo si vor sa vada daca s-a resorbit.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
CristinaGoji spune:
Neatza! ![]()
Am lipst azi de la
ca am dormit
. Vladut s-a trezit pe la 6, l-am luat cu mine in pat si a mai stat el treaz, iar eu l-am tot mangaiat pe burtica si la 7 a adormit pana la 9!!! Moama ce super e sa dormi pana la 9! am si uitat cum ii sentimentul asta. Dupa aia am mers si m-am intalnit cu Ioana (Pufy), o mamica tanara si frumoasa, cu 2 copilasi tare iubareti
, apoi am avut musafiri acasa si numai acum, dupa ce l-am culcat pe Vladut, am ceva timp liber.
Monique si Roxana - sanatate multa fetelor!
Monique - ca remedii babesti - sarre incalzita, pusa intrun prosopel sau ciorap si pusa pe piept. Se mai fac si aerosoli cu adrenalina si ser fiziologic (noi la cab dr. de familie am facut), si tapotari usoare pe spate, din exterior spre centru.
Ignatica - tin pumnii sa va treaca febra, ca stiu cat e de greu sa-i vad atat de bleguti!
Sephora, MamiLili, Mirabelac - multa putere la intarcat!
Itzy - multumesc
. La 13 saptamani am urmatoare echo, dar cine stie daca se va vedea. Cu Vladut numai la 26 saptamani am aflat ca e baietel. ![]()
Xandrutza si Alexutza - cat mai putine lacrimi la vaccin!
Mami
11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
tanima_i2002 spune:
Ce??? Vorbiti de som noaptea? Vreau si eu o portie. Vorba Mirabelei, nu stiu ce este noapte intreaga de somn de cand am ramas gravida, ca si atunci eram ca o cucuvea, ma plimbam prin casa sa mananc, la un pisu sau mai stiu eu ce. Stiam ca voi regreta mai tarziu noptile alea pierdute dar nu am crezut ca vor fi chiar atat de cu putin somn. Noi deja cred ca avem luni bune de cand facem 10-15 treziri pe noapte cu urlete si tipete, nu vrea nimic, numai tzitzi lu' mami il linisteste, iar cand se trezeste numai de 1-2 ori pe noapte ma gandesc ca ii copilu boland. Iar ziua somn de 4 ore? Uaaaaaauuuuu. Nici in visele mele nu am sa vad asa ceva la Rares. La el sunt 2 reprize de somn de maxim 1 ora fiecare, la 12 mai scapa cateodata 1 ora jumatate, dar atat de raaaaaar. Si acum sa urez si eu ce este de urat ptr iari si azi ca acusi se trezeste bazdacul:
David - Loreema 
Mario - Tasia 
Emanuel - Mamiflori 
Darius-Stefan - Elenia 
Matei - Laliq 
Maria - Leliutza 
Tudor - Adriana mica 
Sofia - Clara 
Antonio - Nicole2005 
Sa cresteti mari si sa aveti parte de multe bucurii in viata!
Fug ca pana da startul la distractie fi-miu trebuie sa mananc si sa fac si ceva ordine.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
alexutza_26 spune:
Am venit si noi de la vaccin, a fost baiat mare si nu a plans deloooc...asistenta cica "fa cumva si deschide-i tu gurita!!!"
...in fina, acum i-am pus un sup. cu paracetamol...si o sa-i mai pun unul diseara!!!!
Monique, Roxana - imi pare rau sa aud ca ati trecut prin cosmarul spitalelor romanesti, ma gandeam ca macar acolo la capitala sa fie mai bine....Doamne ajuta sa se faca printesele bine!!!
Beatrix - e bine ca iti spui parerea, pt mine chiar conteaza cand cineva se preocupa de problema mea...
- lapte ii dau si prin somn, adik daca el adoarme in front, mort de oboseala pe la 8, il las pana pe la 11 si cand ii schimb pampersul ii bag si un bibe cu cereale pe sub nas...si totusi in conditiile date el tot se trezeste si maraie...sa speram ca isi va reveni, nu vreau sa va stresez prea tare cu problemele mele...
In alta ordine de idei..de ieri baiatul meu a invatat sa se catere in pat
, acum avem de invatat si cum se coboara asa incetisor...sa va spun si cine l-a invatat sa se urce??? - cateaua noastra care mereu fuge de el..si el dupa ea...si uite asa sus in pat, jos din pat...o alergatura continua...
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Monique - ca remedii babaesti, iti zic ce facea mama cu mine cand haraiam asa in piept(asta d ela mama o stiu, ca ma tot bate la cap si acum cand a fost un pic racit grasanu sa fac asa!!!
)..punea mamalliga facuta tare(cat fundul unui ibric), nu fierbinte, dar calda, cat sa mai iasa oleaca aburii aia pe mine, infasurata intr-un prosopel/tifon si apoi ma infasura la nivelul pieptului cu un alt prosop mai mare ca sa nu fuga mamaliga de pe mine...sau eu de ea
...asta pe langa sarea incalzita de care zicea Cristina...merita sa incerci, stiu ca sunt babesti metodele, dar rau nu ce sa faca!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
tanima_i2002 spune:
Of, of, of, pup puiutii bolnaviori. Credeam si eu ca in Bucuresti stati mai bine cu spitalele. La noi este un singur spital si este jale, norocul meu ca nu am ajuns pe acolo ca muream. Monica eu i-am dat la 6 luni lui Rares degeaba ntibiotic ca haraia si o dr idioata mi-a zis ca face pneumonie, iar dupa 5 zile nu se schimbase nimic (alte simtome nu avea, la fel ca la voi) si pana la urma am mers la alta dr care i-a dat un siropel (salbutamol) care ajuta /decongestioneaza caile respiratorii(avea secretii nazale care o luasera in jos pe trahee si in 2 zile i-a trecut. Acum eu stiu ca ptr asta mai este si un sirop ptr calmare, imi scapa acum numele, cum este peritolul dar cu R.
Hai ca m-am intors cu farfuria la calculator ca sa anunt si eu cu surle si trambite ca de vineri avem si al treilea dintisor mult asteptat. Urmatorul sper sa vina cat mai curand ca gingia este fffff umflata.
Gata fug ca maraie puiul meu drag care azi la fizioterapie a urlat cat 10.
Pupici dulci la toti puiutii.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
alexutza_26 spune:
Cristina - acum am citit mai bine..deci v-ati intalnit,nu???dar pozeeee noi nu vedem?????......si Doamne ajuta sa fie cat mai multe dimineti in care sa dormi pana la 9 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Fetele cu copiluti majori
, apoi e trecut bine de ora pranzului si voi nu ne tratati cu nik...pai se poa' asa ceva???? ![]()
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Tanima - cat mai dureaza fizioterapia asta chinuitoare????
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL