* Bucurii de sept-oct 2006 (82) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Noi ieri am fost la vaccin si pentru prima data David a facut febra mare si a fost foarte marait. Ne-am trezit la 3 noaptea cu o sobitza langa noi. Acum e mai bine, sper sa nu mai avem episoade de febra in cursul zilei de azi.

La multi ani Tudor, zis si Dudu

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata fetele

Am avut o noapte mai reusita...adik s-a trezit doar la 3:30 cand i-am dat direct lapte, aveam desigur pregatite 3 biberoane : unul cu ceai neindulcit pe post de apa, unul cu ceai indulcit, unul cu apa - am zis ca pana la urma tre sa dau de cap maraielilor...si spre suprinderea mea a acceptat din prima bibele cu lapte..si l-a halit pe tot..desi ieri toata ziua a halit de-a spart...dar cred (stau si eu si le judec) - ca el nu prea mananca nici branzica, nici iaurt simplu/cu fructe...il mai pacalesc cu vreunu pe jumatate din ala cu fructe..dar cam atata portie de lactate serveste dansul, nu vrea nici ortez cu lapte, nici gris cu lapte...si ma gandesc ca se trezeste din capuza laptelui care desi bea cam 400 ml /zi...totusi nu-i este suficient pt a acoperi lipsa lactatelor...uuufff, sper sa fie asta buba si de-acum sa fiu pregatita noaptea cu un bibe de lapte...asta e...macar sa fie asta buba

Itzy - multumesc de raspuns...sa stii ca serile adoarme undeva 21-21:30..asta se intampla atunci cand nu-mi adoarme in front adik la 8 de obosit ce e

LA MULTI ANI!!! DUDU - sa cresti mare sanatos, voios voinic si sa-i bucuri pe parintii tai!!!

Azi la 11 mergem la vaccinul de 1 an..Doamne ce emotii am, mai ales ca am vazut ca Ignatica a avut mici problemute cu David....sper sa nu se intampla cum s-a mai intamplat la 2 luni

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimineata,

Matei
Maria
Tudor
Sofia
Antonio
Sa cresteti mari sanatosi, voiosi, voinici, iar viata sa va fie plina de bucurii si impliniri!
nicole ce mai face piscotelul tau? asteptam vesti de la voi.

Felicitari Mathias pentru dintisori!
mamilili si itzy, bafta la intarcat! cand ma gandesc cu ce groaza m-am hotarat, acum realizez ca nu a fost foarte greu

intru si eu in clubul cu pitici care se trezesc noaptea si maraie, chiar plang. Nu stiu din ce cauza (sper sa fie dintisorii) aseara a plans destul de tare inainte de culcare, desi pana acum bea bibele cu lapte si se culca singura. Noaptea se mai trezea pt un bibe de lapte il bea si apoi se culca linistita fara maraieli sau plansete(pt ca ea seara nu bea mai mult de 180ml laptic), insa azi noapte s-a foit, a marait si a plans de pe la 1 pana la 3.

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

Ieri va scrisesem un mesaj maaaare si frumos. Si cand sa-l trimit... poc, cade net-ul. va dati seama nervi! asa incat voi fi mai concisa ca sa apuc sa va spun esentialul: daca apartineti de Spitalul Gomoiu, NU VA DUCETI ACOLO!!!! Daca Doamne fereste pateste ceva copilul, indreptati-va catre gr alexandrescu sau budimex. am avut o experienta infioratoare la gomoiu si nu sfatuiesc pe nimeni sa se duca. Medici total dezinteresati (nici macar nu viziteaza copilul, ca sa stii cui sa-i dai bani), igiena lipsa, lipsa totala a ingrijirii, plus ca amesteca boli in acelasi salon. Am fost internata cu Daria pe la 6 luni si la alexandrescu, pt aceeasi boala (enterocolita) si credeam ca am experimentat ce-i mai naspa in spitalele romanesti. eh, aflati ca gr alexandrescu este hotel de 5* pe langa gomoiu. La alexandrescu mamele nu au pat, la gomoiu da, dar ingrijirea si igiena, in primul rand, era sfanta. mai fetelor, la gomoiu dadeau cu acelasi mop mizerabil in toate saloanele si in toalete si astra era singura curatenie.

hai ca mi-am spus oful. as mai avea de adaugat ca, in afara de asistente care vin sa-ti faca tratamentul nimeni nu te baga in seama, chiar daca esti dispus sa platesti. ah, sa nu uit: vazand ca daria ar putea lua o gramada de alte boli de acolo, vb cu medicul de garda sa mi-o externeze. ii spun ca vreau s-o externeze la cerere. si ma intreaba cati ani am. ii spun 30 si se uita scarbita la mine si zioce ca ar trebui sa am mai multa minte la 30 ani. ca copilul nu este de externat. de fapt nu avea nici un chef sa scrie fisa de externare, ca nu era sectia ei si ii luam din timpul pretios de lenevit. Daria nu mai avvea febra, era vioaie, manca bine si chiar am avut dreptate, cum am ajuns acsa s-a simtit mai bine si s-a odihnit. mi-e scarba de spitale in general, dar asta e topul!!!

hai ca poate iar imi cade net-ul si nu apuc sa trimit.

PS: Lili, super poze. am si eu cateva, sa vedem cum facem schimb

http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos

Roxana & cocutzel Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Noi am avut o noapte ceva mai linistita,doar cu cateva sculari dar fara plansete macar,i-am dat si niste calma baby la culcare.Ne-am trezit la 10.30 si am papat din cana lui mami lapte cu fulgi de porumb,mmmmmm.....ce buna era!

La multi ani lui Dudu,Tudor,Maria,Sofia,Matei,Antonio

Dau sa pape iaurtu si iesim afara sa mai profitam de zilele astea super
Maine mergem la Babyexpo.Sa vedem ce branza o mai fi si anul asta.Io vreau sa gasesc niste caciuli marfa de iarna si sticluta de aia cu pai.
Revin dupa....

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Mai am un rest.....

Ignatica imi pare rau ca a-ti avut febra,noi n-am facut niciodata (multumesc lui Dumnezeu)pana acum.Sper ca azi sa fie bine.
N-am mai primit nic de la Mexxa,dar o sa incerc sa-i dau un mesaj.
Adina eu incerc direct laptele din comert,ma cam chinui dar sper ca intr-o zi sa reusesc.I-am dat de toate sourile praf si n-am reusit cu nick.Am auzit ca Laptana e mai ieftin in Germania,asa e?si daca imi poti spune unde se gaseste in market sau in farmacii?(am niste prietene care le dau copiilor d-asta si taicamiu merge destul de des,dar nu are timp de cautat,asa macar daca stiu unde sa-l gaseasca merge direct,mercic mult)
Itzy si io vreau la sf asta de saptamana (ca vin ai mei)sa-l las sa doarma cu mama si sa nu-i mai dau.Ca altfel nu reusesc.Cica tine 3 zile toata treaba.Dar tre sa te tina si nervii....

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna, fetelor!
Plecam si noi la vaccin, sper sa nu avem probleme! Vorbim cand ma intorc...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna ziua la toata lumea.

Nu am apucat sa citesc mai nimic pt ca sintem bolnavioare, si colege de suferinta cu Roxana la spitalul Gomoiu din care practic am fugit.Cica a facut un fel de bronsita. Nu stranuta nu tuseste nu ii curge nasucul doar a facut febra si hiriie( nu respira bine). Au vrut sa ii faca antibiotic injectabil si au intepat-o in ambele miini sa-i puna branula. Si binenetles ca nu au reusit. Imi venea sa le omor. Dupa ce chinui copilul imi spui ca e puternica si nu sta si nu gasesti vena. In fine am plecat pur si simplu din spital ne-au dat 2 doze de antibiotic si ne-a spus asistenta ce a scris dr pe foaie.

Intrebarea mea este daca stie cineva ceva pastilute homeopate pt asa ceva. Sau vre-un remediu babesc.Comprese cu ceva?

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

off, Monica si Roxana, imi pare rau sa aud prin ce teroare ati trecut cu papusicile voastre prin spital. Mey, e groaznic ce conditii sunt in spitalele noastre. Bine ca,,,cotizam in fiecare luna pt sanatate, iar cand ajungi in spitale te ia cu fiori.
Monica nu stiu ce remediu homeopat sau babesc sa-ti zic. Cand a avut Paty asa o haraiala(de 2 ori) pe piept i-am dat o data Sinupret (vreo 7 zile-10picaturi de 3ori/zi) si alta data Ketof si Ambroxol (deci nu homeopate).

xandrutza, tinem pumnii sa fie totul ok la vaccin. Si eu am emotii pe maine dimineata cand il vom face.

edit: alexutza(cu scuzele de rigoare) si pt voi tin pumnii sa treceti cu bine peste vaccin. Daca l-ati facut la 11, acum ar trebui sa fiti acasa, asa ca treci si pune-ne cum se simte "grasanu"

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Alexutza si Xandrutza, tinemm pumnii azi la vaccin! sper sa nu aveti nici o problema dupa!
noi cand am facut vaccinul de 1 an ne-a atras atentia ca s-ar putea sa faca febra dar dupa 4-5 zile si asa a fost!
Roxana si Monique, sanatate multa bucuriilor voastre si insanatosire grabnica! Doamne, e de groaza ce povestiti voi cu spitalele!
Vad ca se inmultesc randurile bucuriilor maraite si plangacioase noaptea. Cred ac din cauza dintiilors si/sau maselelor sufera micutii! Ramonar, n-am putut vedea pozele si apropos de pose am uitata sa spun ca am vazut si eu pozele lui Vladone din parc cu toata gasca si printesele din jurul lui! Super fain d evoi fetelor ca va puteti intalnii!
Ignatica, va dorim s anu mai afceti febra azi si sa fie totul bine!
Itzy, succes cu intarcatul si sa ne tii la curent!
Alexutza, iar vin eu sa-mi dau cu parerea! eu zic sa nu-l inveti sa manance noaptea! Stomacul trebuie sa se odihneasca si el! Nu stiu la ce ora este ultima voastra masa dar eventual mai dai un bibe cu lapte inainte sa te bagi tu la somn! Eric de ex. mananca la 17.30-18 cand vine d ela cresa si uneori cand e tare obosit adoarme la 19 ca aseara! eu i=am mai dat un bibe in jur de 22 inainte sa ma bag si eu la somn iar azi-noapte cand s-a trezit (de 2 ori) i-am oferit apa. Prima oara nu a vrut iar a doua oara a baut aprox. 30 ml! e adevarat ca noi mancam dimineatza prima masa la 6-6.30 ca mergem la cresa! iti tin pumnii sa rezolvati problema asta si sa dormiti linistiti!
Cristina, sper ca sunteti bine ca n-am vazut nici un post de la tine azi!
apropos, de Marina (cucuoancea),ce-o mai face? mai stie cineva ceva d ecand s-au mutat? sper s afie bine si ea si fetele!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput