Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Pfui ce-am facut? Ma ajuta cineva, sterg tampenia aia de acolo?

edit: am reparat treaba

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Clujence - eu sint de acord cu Chios, ora 18.00
Bebinuta, e o scumpa Ada si o mare zambareatza
Flore, felicitari pentru coltisor
Miro, w-e placut!!! m-ai omorat cu schiul; nu am mai schiat din 1995, cand am plecat de pe Lupului in akie..... dar suna super tentant, desi eu nu stiu daca as mai incerca dupa operatia avuta..(inainte am schiat 18 ani)
Ficat nu am dat inca si cred ca mai amanam o vreme lunga....
Am vorbit cu dadaca Olimpia... Luca nu se mai joaca pe jos, nu mai sta in tarc.... doar sa escaladeze vrea.... o sa stau cu el afara in fiecare seara ca altfel o sa alerg prin toata mansarda dupa el... am vazut si aseara cand am venit de afara ca nu ma are stare...
Eu voi intra probabil mai rar de la job; seful meu tocmai ce m-a periat, mi-a spus ca sint atat de capabila si desteapta si mi-a dat un super job (care nu si-l facea cineva cum trebuie)... e munca de birou, tracking, facut politie cu altii , dar vreau sa pun un sistem pe picioare, sa reduc pierderea de un 1 mil Euro si sa cer marire de salariu
O sa incerc sa va scriu despre noi macar dimineatza la cafea...
Azi a papat paste la cuptor..si a fost tare incantat...

Hai ca ma duc sa ma stresez cu noul task Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

DA DA DA acs cam la toate intrebarile tale. E vb de STRAJA din jud Hunedoara - pe langa Lupeni, Petrosani, in Parang.

exista monitori - sunt 5 partii - si de incepatori si de avansati - cabane la greu , conditii si super si asa si asa ... deci pentru toate buzunarele.

Stam cu randul cu bebeii si schiaza restul de mamici - ce ziceti? Facem o gradi si la Straja? Daca avem una la malu marii ... de ce nu?

gata - am fugit - ca Dani e deja cu Kara in masina si ma asteapta.
v-am pupat

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally quoted by ruxandra_sb
Si da ai ghicit ghicitoarea. Fuse greu?

Pentru mine? Un fleac

aelita, am citit mesajul de pe mail, un pupic mare pentru tine!

Leyla, multa sanatate pentru Kaan! Te muti in Antalya? Sau e doar pentru iarna, zbori in sud ca pasarile migratoare?

asiza, sanatate si lui Denis! Cu urografia nu-ti fa griji, e cu adevarat mai simpla decat cistografia.

danutz, felicitari Mariei-Sale pentru statul in picioare! Maria-Sa a mea exerseaza asezarea in fund dupa stat in picioare, dar tanandu-se cu mainile de barele patutului. E atat de precaut, muta manutele una dupa alta, sta cu picioarele indoite si fundul in aer, il mai leagana... mor si eu de dragul lui!

adinazot, ce se piaptana Alessia singura, pare ca se si spala singura ... ai scapat de griji . Stai linistita ca nu va uitam, in schimb ne bucuram de poze.

bebinuta, te-ai invrednicit sa pui poze! La toate m-am uitat, imi era dor de Ada si de tine. Pup frumusica pe nasucul carn!

flore, felicitari pentru dintisor, la mai mare!

Mirona, ai aparut [omulet care isi sterge usurat fruntea]. Na, ca dispari iar... week-end placut... ce m-as mai plimba si eu! Dar in schimb de bagaje n-as avea nici un chef

mamaana, trebuie sa conectezi filtrul de cafea cu un dezumidificator... si o sa mearga si fara apa
Ha, ha, mortal Tudor!

Yagmur, felicitari pentru noul post! Politai te faci...
Ia vezi tu cum te descurci sa delegi sarcinile si intra pe aici macar o data pe ora.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am fost la plimbare

Kikineata-pediatra noastra ne-a zis ca nu are nimic la inimioara,doar asta de familie i se pare ei ca aude ceva cand aude cand nu aude ,deci nu am mai fost
nu am avut rabdare sa citesc carnatul

Anateo-offf saracutii de voi cred ca este tare greusi noi abia am scapat de raceala,multa sanatate si insanatosire grabnica

Yagmur-tinem pumnii pt noul job

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

oboseala maxima...

asizule sanatate lui denis, sanatate si sotului laurei si tuturor bebeilor bolnaviori, ca tare rau e..

multumesc pentru protocoale - protocoluri (ca nu stiu acu' pluralul corect..si doamna profesoara nu mai e pe aici..),mie or sa-mi fie foarte de ajutor si in continuare.

bea are viroza respiratorie, in continuare nu am primit nici un tratament,e super ragusita si s-a umplut de bubite pe tors...cum habar nu am cum arata vreo infectioasa ...parul maciuca..cica nika, e numai o reactie a corpului la virus...hm..nemaiauzit nemaiintalnit nemaipomenit de moi...dar cum eu multe nu stiu..

dianocica ce iti mai face tzatzul bolnav?

dia e mare mai dependenta :))

excelente retele. cand e bucatarul in deplasare pe aici sa-mi spuneti, sa sterg oalilii de praf

toate zemurile si homeopatele sunt pe drum catre ro. sa tot fie pe langa viena acum...
flore le trimite mai departe, candva saptamana viitoare..la munca, soro, la munca

anateo nu esti singura..lasa ca or manca si ei bunatati..

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Beeeiiii Miro ce amintiri, ce amintiri mi-ai trezit!!!

Da,e extraordinar de frumos la Straja - am fost doi ani la rand cu Sorin - in 95 si 96 - atunci nu erau decat vreo 3 cabane - doua pentru noi liceenii de pe atunci si una mai ca lumea.In orice caz cred ca acum s-au construit 20 de cabane(minim la cat de frumoasa e zona!).

Foarte bunnnnaaaaa ideea ta. Ar fi super tare cu copiii pe acolo - in zapada de un metru....... ne gandim - mai povestim....deja fac planuri !

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MARE INTILNIRE ,MARE

haideti sa stabilim un loc si impreuna sa ne alaptam copii la aceeiasi ora...,ce ziceti?...,va bagati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor v-am trimis un mail pe mailul comun...poate ma ajutati :) !

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

alcool]valeeeuuuu...kikineato, dupa ce am citit cearceaful tau ...am zis ca suntem buni de pusi in formol toti..si gata...sau si ala o fi daunator ...maimutza, maimutza...dar totusi noi ce sa mai mancam? treceti de roadeti niste tulpini de bambus ...

dandusa, te rog frumos sa mai pui odata link-ul ala cu produsele alea de par (tratament) . vine cineva in bucuresti in oct si vreau sa imi ia si mie...daca voi mai ramane cu ceva par pana atunci...sa nu dau banii degeaba

mamaana, vii la betiveala canadeza?

Mergi la inceput