Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
Ktrinel,
www.naturaplant.ro/produse/1001/Lotiune_regeneranta_pentru_par_Gerovital" target="_blank">asta-i tratamentul...,dar sa nu uite sa ia si samponul aferent...,de obicei din locul de unde cumpara tratamentul ,gaseste si samponul...,scrie si pe sticla...
Flore,ne luam de mina...si noi sintem coltzosi...,al 3 lea...,super tare...,deci...,sa bem...,de data asta niste vin de porto de la Dia,ca tot ne-a facut pofta...
Noi mincam ficat de pui...,o data pe saptamina...,meiii da' eram mai multe cele care dadeam ...,brusc s-au injumatatit...hmmm [omulet ginditor]...,ce sa fie?...,ce sa fie? sau v-ati razgindit pe drum?
Dianocica,
ghicesti in cafea?...,de unde puii mei stiai ca-i iese lu' fimea coltzul?...,sa-mi zici cind sa joc la loto...,da' salon imi deschid curind?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dandusa spune:
azi am bintuit cu Teutz orasul in lung si-n lat...si tareee bine a fost...[omulet relaxat cu burta plina de junk food]...,asa am ajuns la libraria Sadoveanu,de unde am cumparat carticele cartonate,ieftinute si draguteee foc...,cu legume,animale salbatice/domestice...si admirind o carte superba de povesti..."povesti cu printese"...,foarte groasa si cartonata...,ne-am ales cu primul cadou de ziua Crinutei(1 an)
apoi m-am tot gindit ce urmeaza sa-i pregatesc la petrecere...,o sa fie o petrecere?...,sau doar citiva copii ,cu mamici?
dar unde?...,in casa...sau mai bine afara?...,pai in Noiembrie,va fi frigulet...,asa ca trebuie sa gasim o locatie ,unde nu se fumeaza...,ceva dragut pentru copii,dar si pentru mamici,ceva care sa nu semene strict a loc pentru copii,pentru ca sint prea mici sa se bucure de clown si machiaje...,asa ca sint in ceata...
Tema zilei:
cum veti sarbatori evenimentul? primul anisor din viata puiului vostru?
asiza spune:
quote:
Tema zilei:
cum veti sarbatori evenimentul? primul anisor din viata puiului vostru?
![](cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Clujence, de acord cu Chios! Ora 18.00...Sa revizuim: ne vom intalni acolo eu, Yagmur, Simo si Marcela deocamdata....Asteptam si alte mamici!
Yagmur, felicitari petnru noul job!!!!
![](cool.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Bebinuta, mai cat a crescut Ada...E o dulcica! Poza la bara e mistoaca rau...iar daca ce se vede pe fundalul pozelor e casa voastra...imi place muuuuult ce-am vazut!
![](pupic.gif)
Anateo, offff, iar probleme! Cat ai tras in ultimul timp...va pup pe toti si sa aveti zile mai bune si cu sanatate maxima!
![](pupic.gif)
Miro, da' cu sania sau cu capacul de buda pe partie ne primiti???
![](icon_smile_big.gif)
Tocmai ce pusesem si eu la dezghetatficatul de pui sa il introduc in alimentatia lui Denis...ciu-ciu, n-are decat sa mai astepte...m-ati convins! Cat despre galbenusul de ou am intrebat-o si eu azi pe doctoritza de familie a lui Denis cat sa-i dau. Mi-a raspuns de 2 ori pe sapt, dar nu mai mult de un galbenus/sapt...Multumesc mult pentru raspunsuri, fete dragi, am decis ca nu e cazul sa incep nici cu smantana...inca o chestie: stiati ca boabele de linte sunt extrem de bogate in proteine si Fe, asa incat pot fi chiar un substitut al carnii?!? Ca eu tocmai am aflat...maine sau poimaine ii pregatesc lui Denis un pranz delicios cu linte rosie...va dau reteta dupa ce vad eu ce iese acolo
![](icon_smile_big.gif)
Leyla, poate e prea tarziu acum, dar aceeasi intrebare am pus-o si eu fetelor...da, poti si e chiar recomandat sa scoti puiul afara chiar daca are muci...vreau sa-ti spun ca Denis al meu nu mai era asa mucos afara...
Donia, multumesc din suflet ca ma incurajezi cu urografia asta...de-asta am eu un feeling asa...mai deosebit pentru tine, pentru ca iti pasa, da' chiar iti pasa de toate! Esti extraordinara...nu stiu de unde ai atata energie...eu sunt mai tanara cu ceva ani decat tine si parca ma simt mai sfarsita...Te tzuc...gata cu sentimentalismele...
![](pupic.gif)
Sa va spun de Denis: e muuult mai bine...azi noapte mi-a dormit neintrerupt de la 21.30 pana la 8.00...
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Mai vin io...
Oana cu
![](copilas.gif)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
desiree spune:
dandusa,eu m-as baga la alaptat, da nu stiu sigur daca o sa fiu in BUc in samnbata aceea..se prea poate sa plecam in concediu putin..daca nu plec...eu una vin!
petrecerea de un an: sincer, parerea mea e ca sunt prea mici pt o petrecere...poate un tortuletz, un cantecel si...multa, multa dragoste...de la 2-3 ani in sus cred ca adun mamicile si piticii!..da poate ma razgandesc..daca mai aud cateva pareri de-ale minunatelor!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!
roxanica2006 spune:
Buna seara, buna seara!
Am o veste buuuna: David s-a vindecat ca prin minune. Nu mai tuseste decat f.f.f rar, nu mai are nasucul infundat, mananca bine si e tare tare vesel. Doamne ajuta!
Aseara i-am facut o baita mai calda, i s-au inmuiat secretiile, asa ca atunci cand l-am scos din vanitza ii curgeau mucii pana-n brau. Am aspirat cu batista, el urla groaznic, dar a meritat pentru ca toata noaptea a dormit dus, nu s-a foit deloc, n-a fornait, iar dimineata s-a trezit sanatos tun. Bine ca nu i-am dat antibioticul!!
Ne-am plimbat toata ziua , a fost o vreme superba la SM. A tras David un somnic de 2 ore jumate in carucior, ca n-a mai dormit atat de cand avea o luna. Bineinteles eu l-am plimbat tot acest timp, cum ma opream dadea semne de trezire. Sunt frantaaaaaaaaaa! E si asta un sport...
Asiza, eu tot sustin ca vestile de la controlul la rinichi sunt imbucuratoare. cata vreme problema nu se agraveaza e semn bun. despre urografie stiu si eu ca e floare la ureche pe langa cistografie, dar mai stiu si ca inima ta de mama e miiiiica, miiiica ...de frica pt. suferinta lui Denis. Multa bafta!
- smantana papam ( eu ma gandesc ca e slabutz David si aportul caloric adus de smantanica nu ne strica, bineinteles nu exageram)
- David detesta oul, deci noi servim f. rar si pacalitzi, dar in Capraru am citit ca se da ou de 2ori /sap.
- ficatul il detestam de asemenea.
kikineatzaaaaaaaaaaaaaaa, te tzuc tare! Nu ai inteles tu bine, si pe tine te tzucam in mesaju' ala! Ce mai face pitica ta?
Danutz, un "bravo" furtunos pt. Maria-Sa !
Ruxandra, dar vaz ca nici conu' nu se lauda cu muuuuulte kile la purtator, pare asa maricel in poza aia a dandusei!!
referitor la david, aveai dreptate, se inneca.. cu secretiile. Acum e mult mai bine!
no, fug la culcaricaaaa , paaa!
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
of, am zis ca mai arunc un ochi si cand va aud Asiza, cu intalnirea clujencelor in Chios, ooooooo, Doamneeee, mi se face un dor de Cluj!! Da'nu de Clujul asta , ci de ala al studentiei mele, sa fiu din nou tanara !!!
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
asiza spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
of, am zis ca mai arunc un ochi si cand va aud Asiza, cu intalnirea clujencelor in Chios, ooooooo, Doamneeee, mi se face un dor de Cluj!! Da'nu de Clujul asta , ci de ala al studentiei mele, sa fiu din nou tanara !!!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Hai numa' incoace ca te facem noi sa-ti fie dor si de Cluju' asta, al fulguletzilor...de vei plange cu lacrimi de crocodil dupa el...
![](icon_smile_big.gif)
Ma bucur ca David e bine, Doamne ajuta...vezi ca a intrat pe fagasul normal: sanatos tun, doarme beton si se odihneste si mai si manaca bine si fara prea multe mofturi!!! S-o tineti tot asa!!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Am vrut sa va mai scriu despre controlul de 9 luni a lui Denis+o reteta delicioasa de paste...dar nu mai pot....amintiti-mi maine...mi-e somn...noapte buna!!!!
Oana cu
![](copilas.gif)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Lorym spune:
Pup mamicile mele
Cum sa nu raspund dandusei la tema?
Eu m-am gindit cam asha sa fac : de pe la 11 la 14 trimit copii din familie la mall in spatiul ala de joaca (am vreo 4 copii); de la 14 pina seara acasa papitza, tort , tavita cu obiecte etc, spal, adorm printesa , o las cu bunicii iar noi adultii (parinti, nasi, prieteni)plecam intr-un club la biliard, bowling. cam asa m-am gindit eu sa fac.
M-am gindit si la varianta restaurantului, dar cum as putea sa ma lipsesc de imaginea in care ea si-ar baga minutzele in tortul ei?noi adultii vom avea un tort, iar eu ii voi face un tort din brinzica de vaci special sa-si bage ea minutzele.
poze Rianna
Donia spune:
asiza, cum de ai stiut sa-mi spui exact ce aveam nevoie sa aud? Balsam pentru urechile mele, sa vezi ca se mai gandeste cineva la tine... Ca am avut o zi... dimineata a inceput cum a inceput, dar pe la pranz deja eram la capatul puterilor, fizic si psihic, iar acum sunt de-a dreptul in galeata. Acum mi-ar prinde bine o sedinta de plans, da din aia sanatoasa... da' de unde atata rasfat? Eeeei... pana maine o sa fie mai bine.
Pup iu!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
fatima spune:
[omuleti uluiti] [omuleti uluiti]...m-am culcat la 22.00, odata cu ea, nu s-a trezit decat o data pana acum..sunt satula de somn!!! ..si acum cine bantuie prin casa si forum?? buhuuhuuuu.nu pun de cafea, ca se raceste pana va treziti voi..
partea proasta e ca ma doare rau un san, am niste noduli..sa vedem.. poate trec dupa ce se trezeste si suge..
eva ioana (08.11.2006)