Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

sa stiti ca si eu m-am gandit de multe ori la ficatul de pui, ca stiam ca toate organele animalelor sunt toxice..nici evei nu-i place (cred ca pentru ca-i amarui), asa ca nu o sa ma mai chinui sa-i dau nici eu..

eu chiar daca as incerca sa o ingras, n-as reusi..fructele nu le mananca decat simple si bucatele, sa nu auda de piure (apropo, pentru bebeii care manaca bucatele, am taiat marul maruntel - cat sa inghita ea o data - si l-am copt..foarte bun), iar cereale..beeeah..kaka..noroc ca-i place carnita..

noi la un an, de ruptul turtei - eu nu prea tin la obiceiuri de fel, dar asta mi se pare haios..o sa facem petrecere la restaurant..dar pentru noi, adultii..bine-nteles cu eva personaj principal..in casa oricum nu prea e spatiu, si mai mult ca sigur or sa vrea sa fie prezenti muuulti priteni..

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

donia, uite aci umarul meu..

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

neata!am avut o noapte...deja cred ca incep sa sun ca o placa stricatafimea febra,seba s-a sculat de n ori desi aseara i-am dat cereale.il iau si cu mine in pat si tot nu doarme mai bine,se fataie intruna,daca isi gaseste o pozitie trebuie sa nu ma misc sa nu il ating.ce n-as da sa dorm macar 4 ore legatedar aste-s vise...acul el doarme dar fimea m-a sculat cu noaptea in cap...
ieri cand am fost la spital cu teo,l-am lasat cu mama-pt prima data-ea nu a vrut sa iasa afara cu el.cu mine seba nu adoarme decat la san si pt ca in timpul zilei vreau sa mai reduc din supturi iesc cu el afara ca sa se culce,e surpriza surprizelor cu mama a adormit in casa.a si a stat si numai in tarc....bai frate dar cum a plecat mama-cred ca nu era la parter-a inceput un plans si n-a mai sta in tarc nici sa-l pici cu cearadeci eu ce sa inteleg ca pe noi ne joaca pe degete si cu altrii e baiat finut
tema zilei:o sa facem in cerc restrans noi,bunici si nasii.asa am facut si la teo.de la 2 ani va recomand petreceri cu copii,sunt mai mari,merg bine-nu trebuie sa ii mai pazesti ca pe oua-se joacaca impreuna mai organizat.noi la teo cand a facut 2 anisori am facut acasa cu vreo 5 copilasi.a fost un pic cam aglomerat avand in vedere ca fiecare copil vine cu amandoi parintii.asa ca la 3 ani spatiu destinat copiilor a scris pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

scuze pt greseli,dar l-am trimis fara sa mai corectez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Tema asta e tare grea!
Imi rezerv dreptul de a 'fura' din ideeile voastre.
La multe lunisoare pentru sarbatoritele de ieri: Anca de Auras_v si Antonia de Saryta si pentru cea de azi Elisabeth de Clemoni!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by asiza

Donia, multumesc din suflet ca ma incurajezi cu urografia asta...de-asta am eu un feeling asa...mai deosebit pentru tine, pentru ca iti pasa, da' chiar iti pasa de toate! Esti extraordinara...nu stiu de unde ai atata energie...eu sunt mai tanara cu ceva ani decat tine si parca ma simt mai sfarsita...Te tzuc...gata cu sentimentalismele...

da,da,bravo Asiza,ai pus punctul pe I...si eu vroiam sa mentionez ceva despre Donia...,ca tot vorbim de ea...
Eu nu inteleg un lucru...si ma uimeste de fiecare data...,cum de tine minte toot [omulet ginditor],eu in general citesc toate mesajele,adica cap-coada,dar sa mor daca retin...,uit ,deci citesc vreo 3-4-5 pagini,ma stradui sa retin si sa raspund si uit...,dar ea isi aduce aminte de analizele Crinutei care erau nu stiu cum...acum nu stiu cit timp,sau de urografie sau de altele...,cum ?nu stiu ! Eu am ramas in urma cu memeoria...,din perioada sarcini eram asa...si se pare ca ma tot tine...,probabil ca ar trebui sa mai citesc si eu o carte,ceva...,ca se pare ca forumul nu-i de ajuns...,sau mai bine sa ne spuna Donia ,secretul ei...
Deci,draga noastra capitana ,zi-ne care-i secretul minunatiei tale?

ps:scum citeva zile ,ma intorceam de la curs...si uitindu-ma pe geam in bus,am vazut-o o tipa pe scaunul de dintzar,era seara,la parterul unui bloc,isi facea dantura...,brusc mi-ai venit tu,Asiza in cap...,mi-am zis..."ce-o fi facut Asiza la dintzar?"...si-am uitat sa-ntreb...,ca sa vezi ce memorie am...,dar m-am gindit...asta-i important...,ce conteaza ca tu nu stii?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Neatza! Hai la cafea ca/i aburinda...

DANDUSA felicitari si tie pt dintisor...la multe ne potrivim. Citeam acu nu's cat timp, ca dupa si Crinuta papa tzitzi inainte de a adormi, ziua, daca esti cu ea...idem si la noi...daca nu sunt, adoarme fara.
Despre ALAPTAT in acelasi timp...putem stabili toate fetele de pe forum o zi, ora chiar daca suntem in orase diferite...folosim webcam
Despre MARELE EVENIMENT de 1AN ce sa zic: noi sarbatorim pe 15 dec cu familia, bunici, strabunici, strastrabunici (ca mai avem ), nasi, unchi, matusi...neamu'i mare...la tara la taiatul porcului. Duminica, pe 16, facem chef la TM cu bebeii, avem vreo 5 prieteni cu copii, asa ca va fii un tort, confetii, jucarii...dar nu stiu unde exact, ca nu as prea vrea acasa...astept si ideile voastre...
DONIA chiar asa, citesti si notezi...sau?

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ANATEO si la mine este exact la fel: cand e mama aici adoarme fara tzitzi, la ea in patut, toata noaptea, eventual o trezire scurta pentru o gura de apa, ziua doarme tot la ea in patut...cand e numai cu noi......zicem ca/i dau dintii , care dinti stiu ca a plecat mama...Oricum cica dupa un an se regleaza cu somnul, cu papa, cu tot...hai ca nu mai e mult. si sanatate multa!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10

IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fatima si Asiza,
repede,repejor,rupeti tacerea si spuneti si la fetele nedormite[omulet obosit tare],ce-au mincat puiutii vostrii ,aseara?...,pe ce parte au dormit?...cu veioza,fara veioza?...,sa furam si noi secretul

La noi,petrecerea de 1 anisor,va fi cu siguranta...,doar ca in cerc restrins,citeva mamici cu bebici,nu facem turta,ca nu-i musai acu',plus ca nasa este la nspe' km departare...,Claudiu nu este acasa...asa ca facem o adunare generala,gen intilnirile noastre din Herastrau,luam tort,coifuri,trompete,farfurii,sampanie si suc pentru mamici si biscuiti,ceai,multe... multe fructe taiate frumos ,aranjate pe platouas,pentru bebici
Asta va fi meniul,in mare...,dar ramine sa ma gindesc la o locatie draguta...,la noi nu exista un loc de joaca ,pentru bebici...,sint in mall-uri,dar pentru copii mai mari,se arunca,urla,arunca cu bile...,asa ca nu-i de noi...
Initial,m-am gindit sa amin aceasta adunare generala,pina in Ianuarie ,cind vine si tati de Crinuta...,dar Claudiu nu vrea... sa se amine...[omulet trist],ma simt aiurea ca nu este si el de fata...,foarte aiurea...,asta e...
Asa ca turta o vom rupe in Februarie la anul,dupa planul de acum...sau cine stie?!?...,oricum Claudiu trebuie sa participe...,asa ca depinde de venirea lui...

Multumesc de raspunsuri,chiar si celor care asteapta sa fure idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by asiza

Donia, multumesc din suflet ca ma incurajezi cu urografia asta...de-asta am eu un feeling asa...mai deosebit pentru tine, pentru ca iti pasa, da' chiar iti pasa de toate! Esti extraordinara...nu stiu de unde ai atata energie...eu sunt mai tanara cu ceva ani decat tine si parca ma simt mai sfarsita...Te tzuc...gata cu sentimentalismele...
ntz ntz ntz..mica . nu tanara....ntz ntz ntz...
quote:
,de unde puii mei stiai ca-i iese lu' fimea coltzul?.
he he..toate semnele...pai nu rodea crinutza de zor la o eticheta de sosete acu' doua saptamani ..? crinutza care e o finuta si n ar baga asa ceva in gura in mod normal..(spre deosebire de d care ar manca zilnic 2-3 etichete..) plus mama de crinutza obosita si fara chef de intalniri...dar nici nu dadea vina pe copil...deci se obisnuise cu o maraiala sustinuta de cel putin 3-4 zile. era evident, nu?
bucurestiul azi kiselef e inchis, doar pietoni si biciclete. va bagati? eu l as duce pe d la o tura. e si un parc fain pe o parte.
quote:
azi am bintuit cu Teutz orasul in lung si-n lat
deci cat de lung si cat de lat ca aici n ati ajuns...
tema clar acasa, lui d ii place muult, se va simti cu siguranta bine. dar nu vor fi mai mult de 5-6copiii, ca nu e loc...si care 2 parinti? cu unul, domne...sa incapa mai multi din astia mici...adulti..cu alta ocazie. va fi ziua copilului, nu a noastra.
roxanica bravo davidutului ca a razbit raceala aia sau ce o fi fost.
fatima banuiesc ca sti dar iti zic oricum. nodulii
+roseata+durere sunt de la nesupt. problemele apar daca nici dupa 1-2 supturi sanul nu se goleste bine. dar la voi e normal, daca zici ca pe eva a apucat-o dormitul.... am observat ca odata ce descopera somnul fara tzi, dorm mult mai bine si mai mult. cred ca s-a prins si eva ca iesi mai bine daca nu te mai intrerupi din somn pt tzi. pupici multi si tare mult ma bucur ca treci pe la noi cand ai timp

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput