Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 7
kikineata spune:
Hai mai Ktrinel ca nu mai pun carnati/cearsafuri de-acum. am gresit. citeam pt. mine de fapt si am vazut explicatii ce si cum cu lapte, branza, sare si am zis ca mereu se intreba lumea de transformarea sta cu laptele in branza de ce e buna una alta...da-le naibii.
Roxanico, tare-s amarata azi,....gargarita e infundata tare, respira greu ...of ce frica mi-e...nush ce Doamne iarta-ma cand suntem mai bine ne loveste ceva, am asa un nod in gat. Ca n-a mancat nimic azi dim...bine 60 gr...asta nu-i bai dar noi numai de raceala n-avem timp...de muci n-ar fi dar se aude asa o haraiala...of.
Bambo am pus aia de nebuna doar eram constienta ca nu citeste nimeni

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
dandusa spune:
Anateo,
offf ,saracuta de tine...,ce greu ,nu suni ca o placa stricata sa stii...
,suni ca o mamica obosita,foarte obosita...,imbratisam tare
,sa mai furi de la noi putina energie pozitiva,cea negativa doar ce am eliberat-o ieri...
,de obicei noi dansam tota ziua ,cind sintem pline de energie...,dansam ,cintam...,ne distram de minune amindoua...,ii place orice fel de muzica...,doar sa aibe ceva volum...
,asa ca ai grija...cu energia luata de la noi...,s-ar putea sa dansezi in in bus...
,noua ni s-a intimplat de citeva ori
,sa nu zici ca nu ti-am zis...![]()
dianocica spune:
hai sa va zic una apropo de copii mofturosi. n am mancat NICIODATA sarmale, ficatei, carne de miel/iepure/porumbel...multe, ciuperci-de vreo 2 ori, si mai am cateva zeci de alimente dar nu mi vin acum...promit sa va zic cand imi amintesc. si sunt sanatoasa tun. deci nu stresati copiii ![]()
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
dianocica spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Bambo am pus aia de nebuna doar eram constienta ca nu citeste nimeni
io am citit. pana am ajuns la partea cu nu stiu ce vibratii de nu-ti pleaca sufletu' cand mori si mi-a trecut subit 
diana si david 03.12.06
kikineata spune:
Mey, nimeni in afara de fetele cu D, da?? Pai se poate?
quote:
Originally posted by dianocicaquote:
Bambo am pus aia de nebuna doar eram constienta ca nu citeste nimeniio am citit. pana am ajuns la partea cu nu stiu ce vibratii de nu-ti pleaca sufletu' cand mori si mi-a trecut subit
. e..intentia conteaza
diana si david 03.12.06
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
1.he he..toate semnele...pai nu rodea crinutza de zor la o eticheta de sosete acu' doua saptamani ..? crinutza care e o finuta si n ar baga asa ceva in gura in mod normal..(spre deosebire de d care ar manca zilnic 2-3 etichete..) plus mama de crinutza obosita si fara chef de intalniri...dar nici nu dadea vina pe copil...deci se obisnuise cu o maraiala sustinuta de cel putin 3-4 zile. era evident, nu?
2.bucurestiul azi kiselef e inchis, doar pietoni si biciclete. va bagati? eu l as duce pe d la o tura. e si un parc fain pe o parte.
3.quote:
azi am bintuit cu Teutz orasul in lung si-n latdeci cat de lung si cat de lat ca aici n ati ajuns.
raspund pe puncte...
1. ti se potriveste de minune postul de asistent al Doniei...

2.daaaa,noi venim...,eu si Teutz...,pe ea n-o mai intreb...,pentru ca de fiecare data raspunde cu da!...,asa ca o iau ca pu un "da"...
3.exista o explicatie...,nu erai acasa...
kikineata spune:
CORECT. mie mi se face greata cand vad peste, humus, linte si mai am si eu multe. Miel, porumbei, alte oratanii...bleahhhh.
quote:
hai sa va zic una apropo de copii mofturosi. n am mancat NICIODATA sarmale, ficatei, carne de miel/iepure/porumbel...multe, ciuperci-de vreo 2 ori, si mai am cateva zeci de alimente dar nu mi vin acum...promit sa va zic cand imi amintesc. si sunt sanatoasa tun. deci nu stresati copiii
diana si david 03.12.06
dandusa spune:
quote:
Mey, nimeni in afara de fetele cu D, da?? Pai se poate?quote:
Originally posted by dianocicaquote:
Bambo am pus aia de nebuna doar eram constienta ca nu citeste nimeniio am citit. pana am ajuns la partea cu nu stiu ce vibratii de nu-ti pleaca sufletu' cand mori si mi-a trecut subit
. e..intentia conteaza
diana si david 03.12.06
daaa si eu...,am citit o mare parte...,cea cu carnea...,dar mi s-a parut ca explica preaaaa,preaaaa si-am renuntat
dianocica spune:
quote:nu este adevarat. huuuuoooo. manipulatoriiiii...mint poporul cu nerusinare. eram acasa, frecam menta. verificati activitatea pe forum
Originally posted by dandusaquote:3.exista o explicatie...,nu erai acasa...
3.quote:
azi am bintuit cu Teutz orasul in lung si-n latdeci cat de lung si cat de lat ca aici n ati ajuns.
diana si david 03.12.06
leyla spune:
Shi io, shi io! cetit, cetit, da nu pot zice ca mi-au si ramas in minte toate chestiunile alea
.
Multumim mult fetele de urari, se pare ca au functionat, intr-adevar Kaan este mult mai bine, a dormit si am dormit f bine asta noapte, ii mai curge nitel nasul dar nesemnificativ... si am iesit ieri afara si la pranz si pe seara.
Donia, nu, nu ne mutam in Antalya (da as vrea io ca-mi place asa mult orasul
), mergem doar pentru vreo trei/patru saptamani la socrii mei care sunt acolo in aceasta perioada, si daca tot avem casa, masa de ce sa nu profitam....asaaa, cica sunt in jur de 30 de grade zilele astea, deci clar o punem de o baie in mare.
Yagmur, da, da, hai cu noi. Sper ca nu citeste cine nu trebuie sa ne-njure ca indraznim sa lasam poporu fara autostrada.
quote:
Mey, nimeni in afara de fetele cu D, da?? Pai se poate?

deci cat de lung si cat de lat ca aici n ati ajuns.