Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Leyla,
lasa cetitul,lasa distractia...,zi mai bine,care-i secretul dormitului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Deci.....neatza.... as mai bea o cafea ca mor de somn....
Luca a dormit bine azi noapte, desi a sparg gingia nr. 5... dar eu, NU!!! E clar ca sint avand in vedere ca iarasi au sarit suruburile la pat , deci am dormit pe o rana ca altfel se trangea canapeaua cu mine...
Roxanica, ce ma bucur ca David este bine; URA!!!!!
Asiza, ne vedem maine.... si sa stii ca eu nu te las cu punga/capac de WC pe partie (era sa ma omoare cineva asa... si era sa-l iau la bataie); te invat eu sa schiezi
Va multumesc pentru urarile de new task; azi am stresat tot departamentul de QC - control calitatii... dar cred ca va fi fain: chiar o sa invat multe chestii tehnice..si uite asa ma fac inginer constructor pe bune (eu fiind metalurg, de fapt)
Aseara ne-am jucat de-a fatza ascunselea... cand ii zic nu-i, nu-i Luca care sta in picioare in patutz, indoaie genunchi sa nu-l mai vad.. si rade tare... e atat de haios..
A venit si la noi o homeopata, mi-a pus timp de 2 ore fel de fel de intrebari la care nu stiam ce sa raspund... ca nu stau cu el; azi, dadaca noteaza tot ce face ; anyway, saptamana viitoare ii fac analize (are manutzele foooooooooooarte reci) sa vad daca nu e anemic, o sa-i dau si eu 2 picaturi FE si sa tin la curent.
Nu stiu daca fac chef de 1 an... poate imi adun trupa de la job, apoi ceva in Buc; ... nu m-am gandit exact ce o sa fac....
Donia, lasa plansul... sau facem o sesiune de plans sincron Cluj-Canada (pe mine ma apuca seara dupa 21.30 ); esti minunata
Fatima, deci ai dormit si pentru mine - nu imi faci si raportul care sta pe masa
Anateo, cand citesc ce postezi tu imi dau seama ca nu am motive sa ma plang.... ce pot sa-ti zic, decat multa putere... pupici si sustinere de la noi
Dandusa, nu ma face sa vin si eu in noiembrie de ziua Crinutzei; daca as putea asa as veni... poate pe un covor zburator.. oricum virtual toate vom lua parte.... (in ianuarie insa sint... venim in vizita si mai facem un chef )
Kikineata, sa se faca gargarita repede bine
Dianocica, ce pofta de sarmale si ciuperici mi-ai facut..... sarmalele macar papa A_deju si pentru mine ; eu am mancat de toate.... miel/caprioara/urs/rata/iepure/linte/crocodil/ren/cangur/bame samd si e clar ca nu sint sanatoasa
Leyla, ma bucur ca printul Kaan este mai bine; la anul vin cu voi (oricum terminam autostrada asta la majoratul lui Luca )
Ma intorc la munca (ca sa nu ma injurati ca din cauza mea nu terminam); tocmai am rupt un cablu electric.. fug pe teren
Pupici de la ClujYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Cateva poze noi http://picasaweb.google.com/kikineata/10Luni02/photo#5107840331959078466

Imi spune si mie cineva cum redenumesc toata treaba cand vreau sa scriu de ex poze "gargarita"???

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

dandusa multumesc pt incurajare.esti o scumpaai dreptate,ma simpt la capatul puterilor,cand vad ca iar face febra,iar scaune moi.
eu de cand s-a nascut seba nu am dormit nici o noapte intreaga,cel mai bine era cand se scula de 2 ori.iar acum de cand s-au imbolnavit,am avut nopti in care am dormit 2-3 ore si nici astea legatstiu ca pana la urma o sa iesim si din asta,dar pare atat de departe ziua aceea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Baaaiiii...esti mortala...cum sa sara suruburile la pat?!!!

quote:
Originally posted by Yagmur

Deci.....neatza.... as mai bea o cafea ca mor de somn....
Luca a dormit bine azi noapte, desi a sparg gingia nr. 5... dar eu, NU!!! E clar ca sint avand in vedere ca iarasi au sarit suruburile la pat , deci am dormit pe o rana ca altfel se trangea canapeaua cu mine...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

Multa multa sanatate la bebeii bolnaviori!!!
Noi azi avem program de shopping, mergem sa ne cautam valize, ca ce am eu din perioada single in nici un caz nu mai cuprind arsenalul de acum. Iar Cata era mare adept rucsac...asa ca ...ne trebuie si noua valize din alea mari, de oameni seriosi cu multe bagaje. Tinand cont ca AMR-ul zice 2 sapt si trei zile pana va salut de pe plaja de langa Marakesh, astept sa se trezeasca Maria-Sa...sa putem sa ne bagam fundurile si funduletzul in masina si sa alergam prin supermarket-uri.
Intre timp, stau pe aici sa va plictisesc pe voi!!!
Intrebare serioasa: Mai stie cineva ceva de Madaluta? Ca parca avea programare la dr. pe 20 sau 21...Madalutoooo, macar zi-ne ca esti ok!!!
Dianocico, la ce ora va preumblati pe la Kisselef? Da-ti un PM la fata, poate ma lipesc de voi, on the way back!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Cateva poze noi

stiti ce ma enerveaza la crinutza? ca nu poti ,domn'le, sa ti iei ochii de la ea. are maslinele alea care te hipnotizeaza. daca sunt mai multi copii, si vrei si tu sa i iei pe rand, sa vb cu fiecare, sa le zici pa, sa i pupi..ceva..si ai ajuns la crinutza..pai nu mai poti sa pleci. NU POTI. se uita cu ochisorii aia la tine...te-a hipnotizat. efectiv nu mai ajungi la copilul urmator. si nu o data mi s-a intamplat asa..e groznica. daca fratele si sora n-or sa fie tot asa ochiosi..io nu stiu ce o sa se intample cu ei in casa aia aceeasi senzatie am avut-o acum uitandu-ma la sara. mi-a ramas privirea pe ochisorii ei. nici la poza urmatoare nu mai puteam sa dau. frumoasaaaaaaaa. da' rau.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Kiki,
vazut gargarita Sara,scumpa focccc si iti seamana leit...,mi-au placut ft tare caciulita roz...si costumasul gri cu fustita si hanoarc...,super...
[url=*"aici scrii link-ul"*]aici scrii gargarita[/url]
copiezi tot fara stelute
Bebinuta,
admirat si minunatie de Ada...,grasunica,plimbareata ,admirat si casuta cea noua...,gradinita este a voastra?...,asta mi se pare minunata...,mai ale spentru Ada...,nu mai zic de gratarel,ceva...,superrrr.Daca poti,mai pune poze cu casuta? si gradinita
Yagmur,
felicitari pentru noul post...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:

Cateva poze noi http://picasaweb.google.com/kikineata/10Luni02/photo#5107840331959078466

Imi spune si mie cineva cum redenumesc toata treaba cand vreau sa scriu de ex poze "gargarita"???

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mai,dar gargarita e o scumpa si o frumoasa,pupam

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Pai Crinuta o sa fie scorpioanca de aia fatala, care te hipnotizeaza in 2 sec si pe care nu o uiti toata viata!!!
Aviz Dandusule, o sa-ti stea baietii garla la usa...
Iar de Sara, ce sa mai zic...frumoasa de pica!!!

quote:
Originally posted by dianocica

quote:

Cateva poze noi

stiti ce ma enerveaza la crinutza? ca nu poti ,domn'le, sa ti iei ochii de la ea. are maslinele alea care te hipnotizeaza. daca sunt mai multi copii, si vrei si tu sa i iei pe rand, sa vb cu fiecare, sa le zici pa, sa i pupi..ceva..si ai ajuns la crinutza..pai nu mai poti sa pleci. NU POTI. se uita cu ochisorii aia la tine...te-a hipnotizat. efectiv nu mai ajungi la copilul urmator. si nu o data mi s-a intamplat asa..e groznica. daca fratele si sora n-or sa fie tot asa ochiosi..io nu stiu ce o sa se intample cu ei in casa aia aceeasi senzatie am avut-o acum uitandu-ma la sara. mi-a ramas privirea pe ochisorii ei. nici la poza urmatoare nu mai puteam sa dau. frumoasaaaaaaaa. da' rau.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Vazut poze de Sara...superba, si chiar are niste ochi Vad ca si ea e shefa pe telecomanda . Am mai vazut poze pe forum la capsunele, piersicute, etc,...mai, dar fulguletii sunt toti foarte frumosi, superbi de/a binelea...pai nu/i de mirare cu asa mamici " minunate"

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10

IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput