Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Martutza nu-i bai ca nu ne mai poti vota... nici nu stiu unde mai sunt pozele... pe pagina 100 si muuult... Eu le-am pus sa fie.
Mai devrem nu mergea siteul asa ca nu stiu daca se poate... iar de votat nu ma pot vota io... si oricum, votasem aseara pe alex... asa ca inca n-au trecut 24 de ore.

Mai e o pijama la redoute cam in genul ala si e doar 3 euro... caut acu... (5 euro masura 71, ca 74 e epuise... da' la ai mei ar fi mare 74), uitati www.laredoute.fr/vente-dors-bien-velours-bebe-cocoon.aspx?productid=324085747&documentid=344707&categoryid=35090082&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eliana: marime 74 am pus eu pe comanda pe care o astept

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by martutza

Rebiana mai respiri?Ce-ti face prietena cu fetitza?am vazut poza cu Luca cu o caciulita haioasa verde cu galben, unanimalutz parca...vrem si noi...de unde e?

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Martutza ma bucur ca ti-ai amintit si de noi! Esti o adevarata sursa de energie! Eu sunt de azi masterata (din cauza asta n-am mai intrat ca a trebuit sa invat pentru disertatie) si am luat examenul cu 10. Sunt usurata!!! Dar de azi sunt din nou activa, sper!
Anca, prietena mea, a avut alte probleme cu fetita... s-a infundat rau pe nasuc de nu putea respira noaptea si se trezea urland dupa cateva minute de somn, adormea cu greu si se trezea din nou, si tot asa cateva nopti in sir! Am vorbit cu ea alaltaieri pt ca ieri a plouat tare si nu ne-am mai intalnit gashca de mamici si pitici, dar era mai bine.
Caciulitza lui Luca e de la un magazin din Targoviste... i-am luat-o mai mult pt ca e haioasa ca e prea racoare afara pt ea dar ne-am amuzat copios si noi si el in seara cand l-am "impodobit" cu ea.
Luca e superactiv, sta foarte bine si foarte mult in patru labutze, se misca inainte si inapoi si se arunca in fata ca o broscuta spre amuzamentul meu. In funduletz sta inca sprijinit dar speram ca in curand sa stea singurel. Face pasi sustinut de axile, mananca mult mai bine legumele pasate si asta de cand i-am introdus si spanacul... dar tot ii cant "Nuestro amor" a lui RBD ca sa termine tot ce i-am pus in castonas; i-am introdus si iaurt cu fructe si ii place. Noaptea inca se mai trezeste la acelasi program dar pare ca mananca mai putin... poate-poate renunta treptat la a se mai trezi... sau cine stie!
I-am cumparat vaccinul si il vom face saptamana viitoare cand implineste 6 luni si jumatate, ca asa se procedeaza la noi, se face la finalul lunii.
Vrem si noi pijama!!! Diana poti comanda si pentru mine? Iti trimit banii prin mandat postal! Si de luat de la tine vedem noi cum facem... dam noi o fuga la Bucuresti , numai sa vina comanda... ca am citit ca unele fete care au comandat au luat teapa! Firma nu mai livra comenzile. Stiti daca au dat drumul din nou la comenzi?
Ma rog, ideea e ca vrem si noi!!!!
Cam atat... acum plecam la plimbare ca vremea si-a mai potolit stihiile si ne e dor si de gashca de-afara!
mamici si bebici!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Ia poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by Rebiana27

Martutza ma bucur ca ti-ai amintit si de noi! Esti o adevarata sursa de energie! Eu sunt de azi masterata (din cauza asta n-am mai intrat ca a trebuit sa invat pentru disertatie) si am luat examenul cu 10. Sunt usurata!!! Dar de azi sunt din nou activa, sper!

Felicitari, Rebiana.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Meniul de azi la Adulti :

ciorba de burta si musaca de cartofi
seara cremwusti

Meniul pt maine:

supa de vita cu fidea si spanac
aripioare de pui la cuptor cu cartofi parjiti si salata verde.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Desert: cremsnit

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Rebiana, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Rebiana bravooooo!!!

Trebuie sa dai de baut!!!

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Diana jors, te rog mult ajuta-ma si pe mine sa cumpar pijamalute. Vreau 3. Una pentru 4 ani, pentru 9 luni si pentru 1 an si 2 luni. Nu ma pricep la numere, absolut deloc. Daca stii ce numere ar trebui ti-as ramane recunoscatoare. Spune-mi tu cum sa fac cu comanda sau putem sa ne intalnim undeva sa iti dau banutii. Daca crezi ca ti-am cerut prea mult, spune-mi cum sa fac sa comand si eu. Multumesc frumos.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput