Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

quote:
Originally posted by biky

Caterina mea are un program de masa.....de fapt vb. aiurea...nu are nici un program, caci nu am reusit sa il fac! Adicalea 6-10-14-18-22 sau de alea mai scurte 8-12-16-20.
Dimineata la noi incepe de obicei la ora 7 cu supt....cat, numai ea stie!
Pe la 9-9.30-10 sau 10.30 mar si nectarina rasa cu 3 biscuiti Zeo cu vanilie in jur de 100 gr + 30 sau 60 sau 90ml lapte praf milumil 2 la bibe sau deloc in functie de cat vor “muschii ei” .....sau o banana mica cu o lingurita de branza de vaci
La ora 14 sau la 15 in functie de cum ajung de la serviciu san...cat? Nu stiu....cat ii “trebe”.
Dupa “somnul de frumusete” care tine probabil in functie de cat a supt ii dau supica-crema (morcov+cartof+dovlecel+carnita) in jur de 100gr in zilele “bune” fara nimic altceva(lapte san sau formula).... sau piure cu ˝ galbenus sau ficatel de pui.
La ora 20 dupa baita de rigoare san.....si la somn in patut, singura, cu suzi si fara prea multe comentarii!
Peste noapte se trezeste la 1-2 sau 3 si mananca san.
Apa foarte putin, doar din paharut iar ceai cam 200 ml pe zi din musetel si fenicul pentru ca are tendinta de a fi constipata

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra 12 ani si Caterina 6 luni

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Fetele, va rog rabdare cu comanda la La Redoute, sa vad daca ajunge comanda pusa de mine in 14 sept. Ar putea sa ajunga de luni incolo in orice zi... cand ajunge vedem cum facem cu alte comenzi.

Mergi la inceput

quote:

Dupa ce citisem vreo 3 pagini si am vazut ca mesajul meu nu a fost luat in seama de nimeni, desi stiam ca toate fetele nou venite pe parcurs au fost intampinate cu multa caldura, m-a facut sa sufar putin...... si m-am gandit ca dupa un an la ce e bun sa ma bag si eu in seama....... vorba lui Loradin statul in umbra e una si familia stupului e alta.....
Insa...Roxanici.....m-a citit!!!!! Eram bucuroasa de parca castigasem la loterie! Felicitari Raresului pentru dinte si ma inscriu si eu pe lista curtezanelor....este un copil adorabil, iar pe tine te-am retinut din prima caci ai postat o fotografie acum un an cu un pisic frumos in brate (aveam si eu pisica si pe vremea aia eram si eu insarcinata), eu am nascut pe 22, iar tu pe 23....

Pe Caterina am nascut-o la "batranete" prin cezariana, la 39 de saptamani ,pe data de 22.03.2007 la ora 9, si a avut la nastere 50 cm, 3.100 gr, scor apgar 8

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra 12 ani si Caterina 6 luni

Mergi la inceput

quote:

Kitty....si tu ai citit mesajul meu, mai apoi, ....drept pentru care m-am hotarat sa va scriu din nou....Stiu toata povestea ta, si, tot datorita tie, am dat mai multa importanta scaunului de masina. Salutari Giuliei (am vazut-o zilele trecute intr-un filmulet cu fratiorul - e super tare!, si pe voi toti la botezul finului , sper sa nu gresesc!) Sa stii ca nici Caterina mea nu mai mananca ca la inceput! De 2 zile refuza piersica + mar + biscuiti dimineata la 10, in schimb le mananca cu placere la ora 17.(eu am inceput serviciul de saptamana asta si masa de la ora 10 o serveste cu soacra-mea....acum nu stiu daca face greva ca nu sunt eu!!!!!). In plus de asta, ea suge continutul linguritei si mai rar deschide gurita. Eu zic rabdare....si stiu ca nu e usor! A mea face parte din categoria fotomodelelor de aici...6.8 kg la 6 luni

Mergi la inceput

biky: te rog sa nu te superi pe noi... primele vreo 12 mesaje sle unui user sunt moderate, deci apar mai tarziu. De aceea nu au fost vazute de unele fete... Te primim in cu bratele deschise, si mai scrie, sa treci repede peste etapa mesajelor moderate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Salutare,

DIANA - foarte dragura pijamaua de bebe......e de sezon.....

BIKY - bine ai venit;

REBIANA27 - FELICITARI,

RALUALEXANDREI - de und eatata energie sa gatesti zilnic pt 5????!!!!! eu fac supica puiului pt 2 zile si ma oboseste.....in rest gateste soacra.....tre exploatata florile sunt pt ea ca e o scumpa;

FLOPICI - vazut poze cu nora mea Martha si e o scumpica ca de obicei......

TZUNA - ma bucur ca a papacit bine Maria.....dar sunt suparata ca a vomat cerealele......ce greu trebuie sa-i fie ei.....mai ales c anu intelege

Suzy, mami de Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

martutza mersi de raspuns am sa fiu atenta la chestiile pe care mi le-ai spus
biky bine ai venit

Ana mamica fericita de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Va pup!

A mai trecut o zi! Nici nu mai am notiunea timpului. Eram convinsa ca azi e joi!

Luca e un cuminte azi. rade continuu, sta pe burta, da din maini si din picioare cu o viteza uluitoare. Mai ridica din cand in cand si poponetzul, si iar maini si picioare. Are o energie de ma rupe! Si eu sunt chiauna dar bine macar ca nu vrea in brate.

D-na jurista flopici, multumesc . Bona e minunata. Nici nu ma gandeam ca un om strain poate sa-mi fie de asa ajutor. Il iubeste pe Luca si el e foarte bucuros cand o vede iar cand pleaca se uita foarte lung si incruntat. Imi dau seama ca este fericit dupa cum se comporta. Ea e foarte atenta si imi raporteaza orice. Si de cate ori sughita copilul intr-o zi, si ca are un cosulet nu stiu unde. La inceput ma enerva, dar imi dau seama ca e in regula. oricum, cele 6 ore cat sunt la serviciu nu-i duc grija lui Luca.
anaalina, ce sut in fund... ca m-a zburat! Dar iote ca am prins aripi! Habar n-are ce pierde! Sau a cam inceput sa-si dea seama dar nu ma intereseaza!

ma duc la matzoi ca ma chiuie!
HA! mi-am adus aminte. Aseara era Becali pe pro tv si zbiera ca de obicei . Nu va puteti inchipui cam cum facea Luca. Tipa mai ceva ca ala! si radea de se prapadea. iar eu nu mai spun...

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Raluca acum incep sa te recunosc, am citit si postul tau despre alaptare, si iar m-au napadit sute de-njuraturi la adresa rasei masculine.

Am citit pe net despre uleiul de struguri dar nu am reusit sama lamuresc daca e mai bun decat cel de masline. In schimb vad ca are multe proprietati cosmetice, ma tenteaza sa-l fierb la bain marie si sa-l folosesc pentru funduletzul prichindicii .

Ioanaradu, merci de raspuns, incep si eu cu ele maine si iti spun daca si la noi au mers. Ma gandeam sa mai astept dar daca spui si tu ca la voi au mers, imi iau inima in dinti si ii dau drumul si cu ele.

Va , fug si eu acasa ca mi-a ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Bicky, scrie si tu mai multe mesaje si mai mici, sa scapi de moderare si sa nu mai ramai in urma. Sincer io nu vazusem mesajul tau original, l-a adus parca Anne in atenita noastra. Eu de ex citesc mereu ce se scrie si dau refresh la fel de des si nu ma uit in urma deci foarte mari sanse sa nu vad mesajele care sunt moderate.

De ce ai stat in umbra atat? am fost la Vaslui (la mama); poate ne intalneam ca am fost ca cucu in orasul ala....niciun coleg nu mai am pe-acolo.

Diana deschide-ti magazin de pijamale ca vad ca ar avea succes.
Ce-a crescut si Alex, parca il si vad in marsupiu cand abia scotea nasucul de acolo.

Karla, bine ca ai o mana de sprijin, maaare lucru e sa stii.

Mei, ia nu mai vorbiti de mancare, da? ca unii nu au soacre sa gateasca si nici talente deosebite.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput