Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (32)
Raspunsuri - Pagina 7

Rebiana27 spune:
Multumesc de felicitari fetelor!
Dau si de baut da' virtual ca nu prea pot altfel... deh, departarea asta!
dar si
!
biky bine ai venit in stup! Nici eu n-am vazut mesajele tale... n-am mai intrat in ultimul timp! Da' bine ca ne-ai tras de maneca!
Roxana chiar ma intrebam pe unde esti, ce mai faci?
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta

cria_bv spune:
Andra da ce meniuri ai zilnic, iti rasfeti familia, sa le spui sa aiba grija de tine. As gati si eu mai mult dar aici la mama ne calcam in picioare in bucatarie. Cred ca am uitat si ce stiam sa gatesc.
Biky bine ai venit printre noi. Eu citisem mesajul da nu am mai apucat sa raspund.
Rebiana felicitari, ce mamici destepte si harnice suntem noi.

roxanici spune:
ah, am uitat de tine Rebiana, felicitari masterato!!!
io is pe-aici, ma aberez.....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

RaisaFudulu spune:
Biky bine ai venit te primim cu bratele deschise
Andra felicitari si sa iti dea DD sanatate...cata energie poti avea...eu am soacra si ea gateste multumesc lui Dumnezeu
Rebiana bravo...felicitari si la mai mare sa ajungi doctoranda
Noi avem pui la capac cu cartofi natur si maine ciorba de pui cu tarhon...iar la fata la fel
Aseara ne laudasem ca am mancat mult cu o seara inainte iar la masa de aseara am mancat doar 150...ma si speriasem cu o seara inainte ma si vazusem ca imi pun copilul la regim daca va manca asa mult
Raisa - "nasica"
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

dani7asi spune:
Fetelor scuze ca nu m scriu dar nu imi mai revin din probleme!
acum Rami a facut pojar.....
pup tot
comorile melesi..eu...Daniela

cria_bv spune:
Vladone al meu are o noua pasiune telecomanda. Daca nu ii dai telecomanda face un scandal. Am pus si un filmulet cu el cum rade

RaisaFudulu spune:
Pupam si noi un Vladut de Cria care rade in hohote...esti tare vesel scumpicelule
Raisa - "nasica"
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

alexia3 spune:
raluca spune la Luca sa facem galerie impreuna cand vizionam becali...ca si pe mine ma amuza de parca as vedea cel mai bun program comic neregizat...este fenomenal omul asta...desi daca as judeca serios totul...cred ca
rebiana felicitari
biky si eu gandeam asa la inceput...dar in timp vei vedea ca ...nu este asa...bine ai venit si..scuze , nu am vazut mesajul tau,,,a fost o intamplare sau ti-ai dorit copilul...totusi la 12 ani diferenta intre ei si zici ca esti si ceva mai matura decat...mady sa zicem...cum a fost...povesteste-ne!
hei si eu am facut mancare multa azi...nu ma lauda nimeni...am facut si paine de casa...va dati seamalas ca ma lauda familia , mai ales Alexia ca ii fac painicutze speciale pt ea...
dani7asi...of imi pare rau pt voi...pupacim fetita Ramonitza sa stea linistita inc asa cremuita bine sa nu se scarpine si sa ramana semne si ...dupa cate stiu cel putin 9 luni are imunitate sigura de la mami si chiar pana la 1 an ...deaia vaccinul la bebei s-a mutat la 1 an si 1 luna ca pana atunci n-ar fi probleme de contaminare...acum vezi si tu cat de cat protezeaza picea...pe cat pusibil
va pupacim si va imbratisam ca virtual nu se ia
somn usor
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

roxanici spune:
vai ce m-am distrat cu Vladut si rasul lui colorat.
Alexia mama draga si paine faci? mai io cateodata cred ca voi ati trimis copiii la plimbare de aveti atat timp. Io stau cu raresu aproape non stop da nu pot sa zic ca imi pare rau.
Dani, da cum a facuT pojar? l-a luat de undeva? pupam sa treaca repede si sa nu o chinuie.
acu va scrie raresu:
mnmm nbhghb5ghhb
sa fie clar, da?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

lilidana spune:
Martutza, ca ti-ai amintit de noi.
E tare greu,nu am timp de nimic,suntem intorsi pe dos,programul e aiurea...asa ca nici sa-nvat nu am cum.
N-a fost o alegere buna sa merg la 2 cursuri,de la 9 la 3pm,e greu...
In plus,acum am umblat mult la banca sa luam un credit,apoi sa vedem niste case si am gasit ieri ceva,ne vom muta in decembrie.
Va fi "distractia" completa:si eu si Karina vom schimba scolile .
Nici nu mai vreau sa ma gandesc la nebunia ce va urma...bine ca ne mutam la casuta noastra.
David e cam marait,dar are si zile mai bunicele,nu prea agreeaza legumele,dar insist si el le mananca maraind .
Karina a fost bolnava,a avut febra,dureri de gat...Mi-e teama sa nu apara ceva si la David ca chiar o iau razna...
Am slabit,asta e bine,dar sper sa nu slabesc in continuare,simt ca prea brusc s-a intamplat si sunt putin ametita.
Am mai citit cate ceva din ce ati scris,dar nu mai pot raspunde zilnic...
Va pup pe voi si pe bebicii vostri.
Stefaniya vad si tu esti cam ocupata in ultimul timp.Ce face Carl?
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 5 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!