Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (32)
Raspunsuri - Pagina 8

karla32 spune:
Cria, Vlad e de reclama cu rasul asta! Am ras si eu cu lacrimi! Dragalas de nu se poate! Pup copanele!
Si eu care ma asezasem la vizionat. Aoleu, ce urla fi-miu! Iar cred ca e in nas!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V

Kitty spune:
Diky, ma bucur ca esti alaturi de noi, ai sa vezi ca e o gasca prietenoasa! Cand am vazut ca ai doi copii si diferenta intre ei e mare, m-am bucurat ca mai e cineva ca mine - adica mai sunt si alte fete, chiar si cu 3 pui!
Cria, Raul al meu ma tot ruga sa tot pun din nou filmuletul vostru, radea si el langa mine!
Felicitari Rebiana! Ma bucur pentru tine. Eu tocmai am renuntat sa incep masteratul pentru ca ma simt foarte obosita si vinovata fata de copii ca nu sunt cum ar trebui. Cred totusi ca e si varsta!
Lilidana, chiar ma gandeam azidimineata ca nu te-am mai "vazut" de mult, dar n-am scris nimic pentru ca citind mai pe fuga in ultimele zile, ma gandeam sa nu cumva sa nu fi observat postarea ta. Sper sa nu ti se imbolnaveasca si David! Acum la cele care avem copii mai mari exista riscul ca ei sa aduca tot felul de virusi acasa, mai ales daca sunt in colectivitate.
Harnicute sunteti fetelor cu meniurile voastre, Alexia, Andra!! Si mie imi place mult sa gatesc si mai ales sa fac prajituri, dar acum nu prea mai pot ca tot trebuie sa ma intrerup si nu merge treaba!
Si sa va dau si vestea cea buna! Giulia a mancat 55 ml de cereale!!! Nu radeti de mine pentru ca ma bucur pentru asa de putin! Cred ca pana acum nu a mancat nici 10 ml! A mancat din bibe, cu tatal din dotare, si eu nu eram prin preajma. Daca incerc sa-i dau eu ma trage de bluza si plange. Acum nu stiu....poate mi s-a parut, dar parca dupa ce a mancat in brate la tatal ei parca altfel se uita la el, il pipaia si pe el pe fata cum face cu mine cand suge...
Am fugit ca inca nu doarme!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by ioanaradu
Mihael@ punem??
nuuuuuuuu....va zic io cand e cazul
Bicky, si eu iti urasem bun-venit, cred ca nu ai observat...am o prietena cu copii exact de varsta fetelor tale, ea are 37 de ani
Ce fete gospodine, ati gatit, eu am frigiderul gol, azi mi-am schimbat niste geamuri si a fost toata casa cu fundu'n sus, Stefi n-a dormit deloc, n-am avut timp de nimic.
Ghibuadina, parca si tu ziceai ca ai o carte, ai reusit sa o pui pe adresa comuna?
Tzuna, Stefi vomita cerealele Milupa cu lapte, dar imediat dupa masa, am incercat 2 sortimente si la fel s-a manifestat. Acuma sunt pe Nestle fara lapte.
Astazi i-am dat Stefaniei piure de cartof + morcov + pastarnac + ardei si a mancat cu pofta dar...la 100ml se opreste, nu mai vrea si pace...azi nici lapte nu a vrut dupa...si trecusera mai bine de 3 ore de la ultima masa, se vedea ca ii e foame. In ritmul asta nu stiu cum o sa ajung eu sa-i inlocuiesc vreo masa de lapte.
marul crud si ea il mananca mai bine decat fiert sau copt...azi i-am dat unul chiar acrut si se stramba dar deschidea gura in continuare

Mihaela si

poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

lilidana spune:
Kitty,,am vizionat si noi(eu cu Kari) filmuletele voastre,dar n-am apucat sa scriu nimic intre timp.
Ai o pereche de copiii frumosi si se vede ca se iubesc muult.
Karinei i-a placut atras atentia,in special,fratiorul ,a observat imediat ce dragut e si m-a intrebat "cati ani are?".
Poate punem de-o "incuscreala" cu cei mari .
Felicitari pentru Giulia,e un inceput bun,va manca si mai bine,ai sa vezi.
Eu cred ca a mancat mai bine la tati pentru ca el nu e asa stresat ca tine.Ce zici?
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 5 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

ralualexandrei spune:
Nu gatesc pt cinci ar fi bine sa gatesc doar pt atatia suntem mai multi ,acum am si un nepot la mine,face un curs de hair stylist la Christine Valmy, el fiind din Ardeal(ca si mine dealtfel), gatesc si cateodata imi pun mintea pe bigudiuri ca nu stiu ce sa mai fac de mancare,de aceea am postat meniul Roxanici
,pt ca stiu ce nasol e sa ramai in pana de idei.
Va multumesc pt aprecieri ,intr-adevar sunt iute,uneori prea iute in ce priveste grija lor fata de mine ea nu prea exista ei sunt prea ocupati fiecare cu ale lor insa eu stiu ca ma iubesc si ca fara mine ar fi pierduti
.
Pup mamici si pitici ca maine la 6 sunt in picioare la 8.30 trebuie sa fiu cu fii-miu la stadion la Ghencea ca are antrenament si eu ca o closca ce sunt inca nu am curaj sa-l las singur,o sa vedeti si voi cum e peste cativa ani.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

MICKYN spune:
Buna fetelor! Intru si eu a treia oara in discutiile voastre, dar eram pe cale sa renunt caci am avut aceeasi senzatie pe care a avut-o Kitty.Ca ma bag si eu ca musca-l lapte! Dar mi-am zis sa mai incerc odata?
Tudor al meu de doua zile este terorist.A devenit mai plangacios ( de parca nu era).Afara mi-a facut un spectacol de zile mari.Urla in carut de ziceai ca se ineaca, nu alta.Chiar o baba s-a oprit sa vb cu el, crezand ca nu vreau sa vorbesc cu el si-l las intentionat sa urle. Si bondarelul meu...s-a oprit din urlat, a ras la ea ,doua trei secunde si a continuat spectacolul.Baba a concluzionat :e rau! de parca de parerea ei aveam nevoie!Ajunsa acasa spectacolul a continuat pe motiv ca l-am lasat in patut pana sa-i pregatesc cele necesare pentru baita.
Cred ca motivul ar fi dintisorii, care stau sa apara.Si spun asta pentru ca se trezeste urland din somn, il linistesc si adoarme din nou.Si asta de cateva ori pe noapte.
De mancat nu avem inca un program bine definit
Noaptea la 1-4-7 si la 9 lapte de la tzitzii sau de la biberon, la 13 supa ( pe care o mancam cu placere din castronel cu lingutita), apoi lapte la 17,20.
Deocamdata nu am inceput cu sucurile de fructe.
Fetelor, voi pentru cate zile pregatiti supita?Sau mai bine zis, cate zile poate sta supita pentru bb in frigider.Am uitat s-o intreb pe pediatra.
Ce cu legume sau va pregatiti pentru bb pentru mancarica de la iarna ?Dati-mi niste idei! Am pus niste dovlecel si ardei la congelator si as vrea sa mai stiu de ce as mai avea nevoie. Va pupacesc.!
[ url="http://good-times.webshots.com/album/560640732xVhPTy"]poze Tudor

ralualexandrei spune:
Hai ca ina n-am plecat in patut.
Micyn si eu m-am simtit de multe ori ca musca-n lapte asa ca nu esti singura,macar suntem doua .
Puil s-ar putea sa faca asa de la dintisori ca si Edy de 2 zile cam asa se comporta cu toate ca inainte era un copil extrem de linistit.
Eu supa o fac pt 2 zile maxim 3.
La congelator poti sa mai pui fasole galbena sau verde din cea fideluta,dar s-o fierbi bine inainte apoi o lasi sa se scurga si sa se raceasca si abia apoi o congelezi,poti sa mai pui conopida ,poti sa faci ceva suc de rosii,eu il pun in sticlute mici cum sunt cele de Tedy pt supa piticilor si cel pt noi in sticle mari.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3