Strumfi de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
lorinaoo1 spune:
Neata cu nisip in ochi... 
Anto 
Karli da' cafea cu praz verde cam ce aroma are?
Sar'mana pt aprecieri
. Nush cum faci 'neatale ca esti mai ceva ca o profa de romana, bre
Iaca profa de rom nu prea a reusit sa le ticluiasca desi am admirat cu ochii cat cepele pozicile Dulcineei tale 

. Iar tu... arati naspa tare
, na ca m-au molipsit Jadi si cu Luna, pe ele sa le bati daca te supar ![]()
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
Simo78 spune:
Neatza! Eu vreau
da nu cu praz!!!!!!!! ptiu ptiu!
Matei s-a trezit urland din nush ce motiv! M-am speriat ceva de groaza...s-a linistit imediat ce l-am luat in brate! Ma intreb ce motiv o fi avut ca nici sa pape nu i-a trebuit, a adormit lemn la loc!
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
karligutza spune:
mai, cafeaua cu praz verde cred ca are aroma de rahat!
nu credeti?
profa de romana ca scriu corect? sau de ce?
(nu v-am zis ca sunt sora lu' ion creanga? sora cea mai mica bre! mica rau di tat!
)... lasa-ma dom'le cu naspa asta, ca ma 'nervez acuma si urlu ca MATEIU' lu' Simo...
deci mi-am dat seama, ma aburiti!
si daca tot vorbiti urat de mine nici nu mai votez subectu' asta.. na! ca sa va pedepsesc cumva! prea vi-o luati in cap 
![]()
deci Simo sa inteleg ca problema ta de azi dimineata poate fi subiectul zilei/sau chiar al weekend-ului... de ce se trezesc uneori bebelusii urland!? or visa urat sau sunt sechele de pe urma sarcinii cand fiecare dintre noi si-a mai facut de cap cu un KFC cu o COCI_COLA
sau cu sor'sa lu' COCI_COLA 
mami karligutza 
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm, deci perfecta! ![]()
Simo78 spune:
Mai, eu am but destul de multisor Pepsic in sarcina...si acu cafea ZILNIC! Sa ii fi ratat startul copilului la premiul Nobel? 
Simo
de Matei Hisham 
lorinaoo1 spune:
Bre, sora mai mica a lu' Creanga (ar trebui sa te cheme Crenguta
), bre, nu la corectitudinea limbii ma gandeam eu (desi nu faci greseli de gram.) ci la stil. Cred ca ai mai auzit replica "Imi place cum scrii"
, nu? Si chiar arati naspa, na ![]()
Simo eu cred ca Mateiut s-a speriat de coada de gagici care il petesc, ca acusi ajunge randul pana pe Independentei, la N.I.Popa ![]()
In alta ordine de idei, am vazut neste pozici faine tare, de la Anto (fetita iti seamana leit 

si e o scumpete cu ochii aia mari, or fi negri?), de la Anya (nu se mai poate, arati ca o adolescenta imbracata mai sic, vrei sa decedam de invidie?
; Arina e dublura Anyei, deci o printesa dulce prin definitie
), de la Samadhi, Lary si alte co-forumiste cu bebici superbi.
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
karligutza spune:
si mie mi s-a intamplat Simo sa se trezeasca Adela plangand de parca a lovit-o ceva... eu cred ca a visat urat; s-a intamplat de 2 ori la somnul din timpul zilei.... sper totusi sa nu fie grav
; asa de grav precum ratarea premiului Nobel....
ia zi, dl.Simo i-a pregatit biblioteca lu' Matei? ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
nikole spune:
Neata din tara soarelui rasare!
Fetele o intrebare scurta scurta, sa ma lamuresc si eu...
ii oleak rusinoasa...vreau maine sa merg sa-mi fac molifta, insa de aseara vad ca am niste scurgeri, sangerari, nu stiu ce ar putea fi, ca lohiile s-au terminat acum o sapt.
Nu poti intra in biserica daca ai astfel de sangerari, nu???
nu stiu ce sa fac...oricum stau in usa sa vina preotul sa-mi citeasca, nu intru in biserica dar totusi...
lamuriti-ma si pe mine de va pricepeti...revin ca plange cupilu ...
poze Kevinutz
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
ia zi, dl.Simo i-a pregatit biblioteca lu' Matei?
karligutza
sunt mamica Adelutei
Pregatit, pregatit! Cumparat Baby Enstein full colection...da daca io i-am dat Pepsi si cafea....dijiaba

Simo
de Matei Hisham 
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Simo78quote:
Originally posted by karligutza
ia zi, dl.Simo i-a pregatit biblioteca lu' Matei?
karligutza
sunt mamica Adelutei
Pregatit, pregatit! Cumparat Baby Enstein full colection...da daca io i-am dat Pepsi si cafea....dijiaba
Simode Matei Hisham
chiar ca dijiaba!

aviz amatoarelor de cafea! mai bine cafea cu praz verde, poate se mai dilueaza si efectu'
karligutza
sunt mamica Adelutei

Alex