Strumfi de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
karligutza spune:
aoleoo depresia!!!!!! 

atentie, maine dupa 11 asteptam poze lunito sa vedem daca te-a scos coafeza din 'starea de naspa'
altfel, eu cred ca noi suntem frumoasele si jadi chiar daca se duce de 2 ori la coafor intr-o zi, tot naspa e ![]()
hai fetelor, cer impacare!
daca nu, iese cu 

bataie se cheama toate astea! ![]()
mami karligutza 
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm, deci perfecta! ![]()
first_carmen spune:
alexi22 tocmai trec prin aceiasi poveste ca a ta.
Stefan dupa o ora jumatate ce a mincat 120 ml plinge ca ii este foame ... Il mai las putin si ii dau ca nu ma mai inteleg cu el.Si eu stiam ca tb sa treaca 2 ore jumatate de la ultima masa ca sa-i dai urmatoarea dar ce sa fac ... poate sa-i crestem cantitatea de laptic de la o masa ...
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua
i_ulia spune:
karli, am platit intretinerea. acum peste 2 luni ma mai vad aia. sau las banii cuiva inainte sa plec sa imi plateasca restantele
tare frumoasa culoarea cea noua!!
nikole, cica secretul unei casnicii reusite e o memorie scurta. deci nu lua lecitina
casa de piatra!
anya,
pt informatiile noi si odihna placuta la munte!
nu mai retin cine ma intreba in capitolul trecut despre cum a decurs povestea cu luxatia. deci... la controlul pediatric de o saptamana, pediatra a zis ca nu ii prea place cum se simte soldul stang, mi-a spus sa ii pun 2 pampersi, dar sa nu imi fac griji, ca e super frecvent la fetite si se reface in 99% din cazuri fara alte interventii. mi-a dat totusi trimitere pt ecografie la dr. stamate. am fost cuminte, am pus 2 pampersi, desi afara erau 40 de grade, am facut programare la ecografie si la ortoped. rezultatul l-ati aflat si voi miercuri: luxatie congenitala de sold.
de astazi iris poarta hamul cel oribil si urla ca din gura de sarpe muult mai des decat inainte. sper sa se obisnuiasca repede cu el. eu sunt 

, dar imi revin, ca trebuie sa fiu tare pt pitica mea.
o seara buna si o noapte cu mult somn pt strumfei si pt mamici!
valen spune:
eh, multumim de aprecieri; ma simt flatata cand ziceti ca seamana Ines cu mine, caci in realitate mie mi se pare ca seamana leit cu bunica sotului meu; cel putin cand i-am pus baticutul ala albastru parca o vedeam pe bunica cu basma; o sa caut o poza sa va arat si voua;ANDICU, isi sustine f bine greutatea asa ca o pun fie pe canapea fie pe fotoliu si o pozez; nu sta mult asa, evident, ci doar ~10 sec, insa sta; defapt ei nici nu prea ii place s-o tin in fundulet ci in picioare;
witchy_witch spune:
Am vizionat si eu poze mai multe azi, hotarata sa retin si sa si comentez...
Andutzy super dragutz Horia, si dupa ce ca are costumash identic cu Alexandru al meu, mai si seamana un pic intre ei. Doar ca Horia e mult mai maricel....Alex are maine 1 luna de abia.
Valen, Doamne cu superbitate de fetita ai... de fapt amandoua sunt superbe. Ce mai, m-au dat pe spate fetele, iar pe cea mica imi vine sa o petesc deja pentru flacaul meu, ca si el e precoce si deja se trage cu manutele de tricourile noastre si se impinge cu picioarele in noi sau canapea ca sa se ridice si el in picioare. La numai 1 luna! Evident ca nu poate sta asa singurel, dar se tine de noi si inca se tine bine! Deci iata ca se potrivesc cei doi!
Nikole sa iti traiasca puiul, tare frumusel e! Si aveti niste poze artistice impreuna voi doi, f frumoase.
lorinaoo1 spune:
Gata, am facut completarile la blogul nostru, a adormit fie-mea la 10.30 si de atunci sunt calare pe calc. Vreau sa mai descarc si niste pozici sa ma laud si eu, ca m-ati innebunit cu frumusetile voastre, Horia, Adeluta, Ines. Ce sa mai... mi-au picat ochii in gura cand am vazut ce supergirl e Ines 

, a evoluat in specia "homo erectus"
, ca sa nu mai spun ca ma mandresc cu moldovencele mele din specia Karligurutza sapiens
, desi n-am niciun merit
Si sa nu-i uit pe cei doi dulcei ai lui Carmen 

, bre da' ce de jucarii... ma primiti si pe mine printre ele? ![]()
Jadi sper ca nu m-ai luat in serios 

Fata mea mi-a scos peri albi azi si tot asa de vreo 2-3 sapt. Urla nu se joaca la orice, de foame, de somn, de plictiseala. Ieri a fost o zi mai linistita si parca speram sa se mai calmeze apele, da' de unde... Fetelor, dati-mi o speranta mica, mica... se mai linistesc copiii dupa 3 luni sau nu? Ca vecinii din cartier stiu toti cand plange Lorinuta. Noroc ca a descoperit ea ca poate plange la decibeli mai multi de cand cu analizele alea nenorocite. Se mai si ineaca de plans si lacrimioarele ii curg siroaie. Noroc ca nu m-apuc si eu de plans... Sotul are o vorba, apropo de decibelii fie-mii: Batman-Batman 

Ioana, tot la Boti? 
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
Poze noi pt cine vrea sa vada...
Plec si eu la culcare ca si asa sunt zombie, cine stie ce zi ma asteapta maine 
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
Antoanela23 spune:
Buna seara frumoaselor,
Am citit tot din urma si am uitat..tot, of, greu la batranete maica...
Dar am admirat bebelusi superbi, Horia, Adela, Ines, Alexutzu, Lorina, Petru si Stefan, sa va traiasca mai fetelor, tare sunt dragalasi.
Luna, aici sunt recomandati sacii in defavoarea paturicilor. Si se mai gasesc niste sur-pijamale din polar, f calduroase, care se pot pune cu sau fara maneci. Si am mai vazut numai juma de saci, care incep de la talie in jos, in astia clar nu au cum sa alunece. Eu am folosit saci la Victor fara probleme pana cand nu s-a mai putut din motive de foiala maxima, pe la vreun an. Pe Sonia deocamdata o infasez lejer intr-o paturica crosetata de sora-mea, mi-e draga rau.
Nici eu nu-i pun Soniei caciulita in casa, niciodata. Iar afara ii pun gluga ca deloc nu suporta caciulile, deh, e sora lui fra-su.
Jadi, cool blog-ul, multumim ca l-ai facut, Lavinia multumim de sugestie.
Manusi folosim pt ca indiferent cum ii tai unghiile, a doua zi se umple de zgarieturi.
Anya, drum bun si odihna placuta la munte.
Andicu, eu am observat ca Sonia doarme mai bine in scaunul de masina decat in landoul perfect orizontal, cred ca poti sa-l ridici un pic deja. Carutul sport se recomanda dupa ce stau in fund. Tot asa adoarme Filip, la 6 seara? Daca da, ca sa nu-l trezesti special pt baie , fa-i baia in timpul zilei ca nu e nici o regula privind ora de baie.
Karli, sa-ti fie de bine vopseala, esti bella.
Lia, naspa cu sanul stang, nu stiu ce sa-ti spun, vorbeste cu un doctor.
Diane_dun, mai scrie cateva mesaje ca sa scapi de moderare si sa nu-ti mai apara mesajele cu intarziere. Bine ai venit in grup.
Hai ca va pup doamenlor, somn usor,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
kitty_nic spune:
Luna, multumesc mult. Voiam sa aflu cand ar trebui sa nu mai aiba nimic, ca de imbunatatit s-a imbunatatit de 2 zile. Multam inca odata.
Am vazut ca se dezbate subiectul caciulita, paturica, sac de dormit. La Dari in camera sunt 23-24 grade si o culc in body si pantalonasi sau o salopetica si o paturica destul de subtirica. Caciula nu suporta de nici o culoare, iar afara cand e frig si o scot cu caciula zici ca o musca. Se enerveaza, trage de ea si transpira de zici ca are tepi - deh, ce sa-i faci, copil nascut pe vremuri de 37 grade si crescut in primele 2 luni la temperaturi "inalte", tinut in pampersi si in rest la "bustu' gol".
Acum fug la somnic ca peste 4-5 ore imi da copilul trezirea si maine iar sunt cu ochii scosi. pupici la mamici si bbici.
Mami Cristina si
Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
karligutza spune:
buna dimineata si un praz verde!
ce atata cafea?![]()
deci
pt.cine doreste, ca sa nu mi-o iau pe cocoasa de dimineata ![]()
Iulia, Lavi, Anto multumesc!
Si zi asa Lavi, exista aceasta specie?
rea samanta ar zice unii!
Ti-am admirat cupilu'... m-am uitat atent la toate pozele noi... si-am vazut: ochisori frumosi, zambet cuceritor, chiscute care tradeaza in mod sigur si alte chiscute
, ce sa mai... si mai ales ca e prietena cu ursuloiul ala care daca nu-i cuminte, o papa imediat... dar devreme ce-am vazut-o e clar ca Lorina e o fetita cuminte, asa ca eu cred ca tu vii p-aicea cu minciuni cand ne spui ca fata urla
....... si-apoi de ce s-a imprietenit asa tare cu pinguinul ala? vrea sa afle informatii despre dl.ren? si-apoi despre mos craciun? 

care vad ca e cam dupa casa... e asa de frig la noi...... brrrrrrrrrr. Deci gata comentariile! ai fetita si frumoasa si cuminte si desteapta! Sa nu te prind ca o mai dai in gat pe-aici! ![]()
pup fetili, fetitili si flacaiasii nostri scumpi-strumpi-strumfi (numa' nu-mi iesea)
mami karligutza 
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm, deci perfecta! ![]()