Strumfi de iulie-august 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

BUua dimineata spre zi la fete
Eu cafea nu beau dar va acompaniez.
A fost o noapte ... care a fost de fapt zi. A inceput Stefan la 23 sa manince apoi la 00:45 Petru, a continaut Stefan la 2:30, urmat de Petru la 3:45, in continuarea a fost Stefan la 6 (aici recunosc m-au lasat sa dorm mai mult) si urmat de Petru la 6:45. Si apoi sominc pina la 9:30 (amindoi+mamica) . Acum stau si dau din picioare si minute ca doi gindaci cu roatele in sus .... si nu plinge nimeni.
Simo78 si Stefan urla (ca altfel nu pot sa-i zic) de ma sperii si sar ca arsa din pat. Dar am observat ca indata ce-l tin (chiar si un minut) se calmeaza si oricum nu se trezeste decit daca il las sa plinga mai mult (adica nu sunt imediat linga el).
Eu nu mai stiu ce sa ma fac cu Petru ... se fitiie asa de mult ... pleaca de pe paturica lui in sus (tiris) si isi da pampersul pina la jumatatea fundului si ... din cind in cind pipile ajunge afara si tb schimbat . azi nopate de doua ori a tb sa-l schimb.
Ceva de genul asta:
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua/2007-09-20/14:17:30

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

O faza dura ... amindoi au inceput sa sugita ....ma duc sa-i acresc

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata si de la noi!

M-ati facut sa rad de dimineata!
Karli, Lavi are dreptate cu "sora lui Creanga"!
M-am de Lorina cea dulce in brate la Mos Martin! tare frumoase si fata si pozicile!

Anto, multumesc de lamuriri! deci il pot ridica pe Filip in landou, ca are doar o pozitie mai sus, aia de aprox 30 gr.
De adormit adoarme mai nou ori pe la 6 seara ori pe la 8 exact cu 1 ora-2 inainte de masa ( mananca din 4 in 4 ore) si daca adoarme profund se mai trezeste dupa 5-6 ore si asa sarim peste toate cele. Daca adoarme la 8, 8.30 apuc si-i fac baita, dar mai devreme nu prea apuc. Oricum nu-l trezesc, dar ma gandesc ca la programul lui de somn, o data 6 ore si inca o data 3-4 ore , daca ar adormi pe la 10-11 seara... da, asta e, acum zic merci si asa!
Pe de alta parte ma bucur ca si-a mai scos singur o masa si acum am ajuns la 5 mese/ zi , adica in grafic la cantitatea de lapte praf pe care il papa. Adica in jur de 180 ml la o masa. Dr a zis ca e f bine asa .

Carmen, saraca de tine, cred ca esti teleghidata!

Filip a adormit acum in carucior, dupa ce l-am invartit un pic prin sufragerie. Probabil ca va dormi fix 1/2 ora, ca el e cu programul fix, baiat punctual la orice face.
Azi-noapte a stat mama cu noi si am dormit si eu noapte intreaga , dar naspa, ca al meu sot e plecat iar din oras si vine abea deseara si i-am simtit lipsa. Tare nu-mi place cand nu e cu noi seara!

Si eu m-am speriat o data cand Filip a facut la fel : dormea profund si deodata s-a trezit urland de parca patise ceva. L-am luat repede in brate si s-a calmat si a si adormit la loc. Mamaaa ce m-am speriat atunci! l-am controlat sa vad daca n-a patit ceva...pe urma s-a mai intamplat sa scanceasca in somn, dar nu sa planga asa tare ca atunci! am tot vrut sa intreb si eu daca e normal, dar pt ca nu s-a mai repetat, am uitat.

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Nikole, du-te linistita sa-ti citesti molifta, daca ai implinit 40 zile de la nastere. In biblie spune ca la 40 zile femeia "devine curata". iar despre mitul ca nu ai avea voie sa intri in biserica cand esti "cu probleme" uita!!! Se aplica ca sute de ani in urma cand nu existau tampoane si femeile care erau in perioada aceea riscau sa faca mizerie in biserica. In biblie nu scrie ca nu ai voie sa intri atunci cand esti "la ciclu" ci ca nu ai voie sa "murdaresti biserica". Eu merg bine mersi la biserica oricand, fara sa mai tin cont de perioada in care ma aflu, asta dupa ce am fost lamurita de acest lucru chiar de catre un preot in care am foarte mare incredere. Lohiile pot tine de la cateva zile la 2 luni si poate mai mult, depinde de organism, cat ii trebuie sa se curete.

First carmen ti-am admirat strumfii, sunt deliciosi. Cat ar fi de greu, nimik nu se compara cu o fotografie cu 2 pujuti asa simpatici. Sa-ti traiasca sa fie sanatosi, si n-ar fi rau sa-i inscrii pe site-uri de fotografii, sigur castiga!!!

Am admirat si toti strumfii din generatie, sa fie sanatosi, ca frumosi sunt de numa numa...

Pupici,

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by Carmena

Nikole, du-te linistita sa-ti citesti molifta, daca ai implinit 40 zile de la nastere. In biblie spune ca la 40 zile femeia "devine curata". iar despre mitul ca nu ai avea voie sa intri in biserica cand esti "cu probleme" uita!!! Se aplica ca sute de ani in urma cand nu existau tampoane si femeile care erau in perioada aceea riscau sa faca mizerie in biserica. In biblie nu scrie ca nu ai voie sa intri atunci cand esti "la ciclu" ci ca nu ai voie sa "murdaresti biserica". Eu merg bine mersi la biserica oricand, fara sa mai tin cont de perioada in care ma aflu, asta dupa ce am fost lamurita de acest lucru chiar de catre un preot in care am foarte mare incredere. Lohiile pot tine de la cateva zile la 2 luni si poate mai mult, depinde de organism, cat ii trebuie sa se curete.

First carmen ti-am admirat strumfii, sunt deliciosi. Cat ar fi de greu, nimik nu se compara cu o fotografie cu 2 pujuti asa simpatici. Sa-ti traiasca sa fie sanatosi, si n-ar fi rau sa-i inscrii pe site-uri de fotografii, sigur castiga!!!

Am admirat si toti strumfii din generatie, sa fie sanatosi, ca frumosi sunt de numa numa...

Pupici,

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Carmen , multumesc mult pentru raspuns, pe care il asteptam cu sufletul la gura ca nu stiam ce sa fac maine...voi merge atunci, chiar nu vreau sa mai aman.
Ti-am admirat si eu baietii, ai doi copii reusiti, uite poza www.flickr.com/photos/10678611@N07/1094917497/in/set-72157601397610617/" target="_blank">ASTa e dovada faptului ca nimic pe lumea asta nu e mai frumos, pur si curat decat un copil!
Sa-ti traiasca flacaii, si sa le faci si o surioara..a...si bine iti mai seaana asta micul, e picatura din tine!

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

fetelor molifta se poate face si mai tarziu de 40 de zile??Chiar nu shtiu...

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

nikole eu mi-am facut molifta la 10 zile dupa ce am nascut! si nici nu m-a intrebat preotul de starea mea fizica ...

Mioara mamica lui Doru Andrei (1.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mamii, eu mi-am facut molifta cu 10 min inainte de botezul lui Filip, iar el avea 2 luni fara 2 zile. Si dureaza 5 min toata chestia.

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Am incarcat cateva din pozele de aseara, va invit sa ma vedeti cu suvite blonde, la party-ul de aseara:
www.flickr.com/photos/9835076@N02/sets/72157602115583504/detail/" target="_blank"> PARTY

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

tutror.
Cum v-a mers cafeaua azi?
Valen,nu m-am mai saturat de adimirat fetitele tale,i-am aratat si mamei mele o scumpica care sta in picioare la trei luni,si nu-i venea sa creada absolut deloc ca are trei luni.E o dulceata de fetitza.
Fetelor eu cand ies afara cu amndoi copiii,e o intreaga odisee:imbraca pui mic,apoi pe cel mare...se apuca cel mic de plans ca nu-i convine imbracat...ma imbrac eu,uit ceva,ma intorc inapoi...odata era sa plec in papuci de casa,alta data dupa ce am iesit afara,cel mic s-a apucat de plans dupa tzitzi,desi ii dadusem in casa..asa ca inapoi si se supara cel mare ca el vrea afara...si tot asa.Eu sunt singura tot timpul pana la 19-20 seara.
Va doresc o zi buna,si VA ROG CINE STIE SI ARE TIMP SA-MI SPUNA SI MIE CUM SA PUN FOTO PE YAHOO,APOI AICI,CACI AM UITAT-NU PREA LE AM CU COMPUTARUL.

Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput