Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 7
bamboletta spune:
Neata 
Dormit de la 23 pana la 8 dim 
aseara mi-a varsat sarea de bucatarie
nu stiu cum a gasit-o doar o ascunsesem bine in dulap
deci toata bucataria era cu sare, noroc ca am fost pe faza si nu a mancat din ea 
Am legat usile de la dulap
nu se mai poate
nici pana la baie nu ma pot duce ca ea e in dulap 
Dianocica-ma bucur ca esti mai bine 
La multi ani fericiti impreuna 
Bebinuta-cum fara al dilua?adik dai asa bobitele? 
sanatate la micuta 
Ktrinel-din cate imi aduc aminte ea a ales sa nu mai intre la noi pt ca suferea f mult,nu a alungat-o nimeni`
nu-mi vine sa cred
imi pare tare rau
Oanacat-felicitari pt mersul de-a busilea 
Ana Mihaela de Panaa
Maria Cristina de aka
David de Roxanica
Antonio de Crykett
Rares de marinelaf
Fatima-
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
kikineata spune:
Dandusa, papanasii aia de care vb tu sunt aia cu aluat de gogosi si prajiti in ulei...vezi dc umbli pre mult la carciuma tu pe aia ii stii ...astia sunt papanasi fierti...de fapt se numesc altfel...nush cum da se face aluatul ca la galustele cu prune doar ca in loc de cartofi pui branza...cred ca am zis bine
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
danutz spune:
Dandusule, papanasii astia nu-s de aia maro (aia se baga la cuptor sau se prajesc si au si neste ulei pe acolo).
Astia ai nostrii sunt pt bebe, tu poti sa-i servesti cu multa smantana si dulceata pe deasupra...yami yami...stii ce buni is?
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
kikineata spune:
Mey Danutz ce fete suntem noi...una si una...toate toate numa sa nu ramana dandusa-n ceata ca si-asa vede in ceata dupa o noapte de visinata!!
dandusa spune:
Ktrinel,
si eu as fi facut la fel in locul tau...
,toate am fost alaturi de ea...,care cum a stiut...,probabil ca nu a fost de ajuns...,dar chiar si asa...,nu-i frumos sa vorbesti in alta parte ...,corect ar fi fost sa ne primim "plata" aici...si sa ne dea ocazia sa ne si "aparam",daca ar fi fost cazul...sau sa-i aratam contrariul...,sincer imi pare tare rau ca are impresia asta...
Ceva asemanator mi s-a intimplat mie...,scriindu-i un mesaj de salut Florentinei G...,asa am aflat ca ea nu a mai intrat la fulguleti din cauza mea...
,scrisesem un mesaj in care ma refeream la mine...,je...si ma biciuiam si ma certam singura...,ca eu am fost cu ideea slide show-lui...si de acolo au inceput certurile...si ea a inteles ca o certam/biciuiam pe ea ...Am ramas cu gura cascata...,am recitit mesajul impreuna...,am explicat ce si cum si a inteles ca intelesese gresit...,de acolo am realizat ca odata si odata...,tot se face dreptate...sau se afla adevarul asa ca...,sper ca Jojo-Miha sa ne inteleaga intr-o buna zi...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia
/Edy
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius 
Mindrete de Crinuta
kikineata spune:
Hi hi...sunt singura aici...nu vb nimeni cu mine, da ce v-ati suparat dom'le toate ca eu-s di gasca...iaca am inceput vitaminizarea cu niscai ulei di catina si magne B6 si scriuuuuuu dar la un moment data ma simt si plec...pai sa vorbesc asa ca Moise-n pustiu nu-i corect!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Mey Danutz ce fete suntem noi...una si una...toate toate numa sa nu ramana dandusa-n ceata ca si-asa vede in ceata dupa o noapte de visinata!!
asta-i adevarul...,numai una si una...,ce m-as face fara voi?...
,minunatelor...,acum m-am luminat...www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia
/Edy
Mindrete de Crinuta
dandusa spune:
Dianocica,
la muuultiiii,muuulltiii ani impreuna
,sa fiti fericiti si sa va intelegeti la fel de bine intotdeauna...
,sa mai faceti bebelusi draguti,precum D...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia
/Edy
Mindrete de Crinuta
fatima spune:
dandusa, pai crezi ca-ia asa simplu, mami? o pui pe perna ca placinta in tava si incepi sa o legeni? nuuuuuu...e o intreaga filozofie..o tehnica de mare finete..mai intai ne jucam, punem papusa, punem maimutza, punem ursuletul..nani-nani..cantam cantecele..pupam fetita, o gadilim, o ciupim, asa o pacalim sa stea pe perna..sau facem tupa-tupa, adica o tin de sub brate si o ridic in sus, ca si cum ar sari ea, apoi o pun usor pe perna si o legan in acelasi ritm..adica de sus in jos nu de la stanga la dreapta....ti-am zis, e cu schepsis..dureaza si o ora adormitul..munci grele..
aaa, si la noi a fost esential ca a invatat sa nu mai adorama la san, prin metoda scos-bagat de n-spe mii de ori tzatzica inainte sa adoarma..
eva ioana (08.11.2006)
fatima spune:
aaa, mi-am mai amintit ceva...pentru cine e reticent cu zaharul la bebei, se poate folosi fructoza, e un zahar din fructe, sanatos. se gaseste la farmacie sau magazine naturiste.
editez: se poate face si gem sau dulceata cu fructoza.
eva ioana (08.11.2006)