Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

RETETE
(ingredientele se pun/exclud functie de varsta)

Sufleu de conopida
Ingrediente
o cana lapte,2linguri rase faina,2 linguri unt ,sare,piper,vegeta,putin piper, 4 oua, 200 g cascaval ras

Mod de preparare
Se amesteca si se fierbe un sos ca o smantana.se lasa sa se raceasca si se amesteca cu 4 galbenuse si 200g cascaval ras.se amesteca apoi cu albusele spuma tare.Conopida se fierbe separat(ea o fierbe in apa cu putin lapte ca sa ramana alba!) apoi se toarna sosul deasupra si se pune la cuptor o ora.

Mod de servire
Se serveste cald ca garnitura sau fel de mincare

Sufleu de conopida cu ceapa
Ingrediente
300 gr conopida fiarta
2 oua
2 linguri lapte
1/2 lingurita sare
piper
2 linguri ceapa verde tocata
2 linguri unt topit
1/2 cana cascaval ras
2 linguri parmezan


Mod de preparare
Se amesteca intr-un blender conopida, laptele, galbenusele, sarea, piperul. Se bat albusele spuma, se incorporeaza amestecul de mai sus, apoi se adauga branza rasa si ceapa. Se stropeste cu unt o forma si se aseaza compozitia peste care se presara parmezan ras. Se coace cca 20-30 min

Mod de servire
Se serveste calda ca garnitura sau fel de mincare la cina

Sufleu de Conopida
Ingrediente
1 conopida,1 ceapa taiata marunt, o lingura de unt,200g de cascaval ras,3 oua, 150ml de lapte,2 linguri de faina, sare, piper

Mod de preparare
Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare timp de 15 min.Jumatate din cantitatea de unt se topeste intr-un vas.Se amesteca faina cu laptele, se toarna peste unt si se fierb pina devin un sos consistent.Se ia de pe foc si se adauga cele 3 galbenusuri,sare si piper.Se amesteca bine.Albusurile se bat spuma si se amesteca cu sosul putin racit.Se unge un vas de Jena cu unt,se aseaza in el conopida,se adauga ceapa taiata,se toarna sosul iar deasupra se pune cascavalul ras.Se da la cuptor la foc mare circa 15 min.

Mod de servire
Se serveste imediat cald.

Budinca de gris
Ingrediente
-4 oua
-4 linguri zahar + zahar dupa gust pentru sos
-12 linguri griº
-450 ml lapte
-3 pliculete zahar vanilat
-coaja rasa de la o lamaie
-budinca de vanilie sau frisca (optional)


Mod de preparare
Albusurile se bat spuma tare,impreuna cu zaharul.Se adauga galbenusirile si grisul.Amestecul obtinut se pune intr-o forma rotunda unsa (preferabil yena) si se da la cuptor 30’.
Separat,se fierbe laptele cu zaharul vanilat,coaja de lamaie si zahar.Sosul obtinut se toarna peste budinca scoasa din cuptor si se lasa sa o patrunda bine.


Mod de servire
Se serveste simpla,sau cu frisca/budinca de vanilie deasupra.

Budinca de orez cu stafide
Ingrediente
-300g orez-4 cesti lapte
-1 pahar zahar
-100g unt
-100g stafide
-4 oua
-unt pentru forma

Mod de preparare
Se spala si se pune la fiert,la foc mic, orezul cu laptele. Cand orezul este pe jumatate fiert, se adauga zaharul si se lasa sa mai fiarba pana ce laptele a scazut cu totul si orezul este moale. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile unul cite unul, stafidele si la urma spuma de albusuri. Se amesteca usor si se asaza in forma de budinca unsa cu unt. Se lasa la copt pina ce se rumeneste. Se rastoarna pe farfurie.

Budinca de mere cu gris (orez)
Ingrediente
-zahar
-gris sau orez
-mar curatat si feliat
-lapte
-putin unt

Mod de preparare
Intr-o craticioara unsa bine cu unt se pun straturi de zahar (strat fin),gris(orez) si felii de mar.Se repeta pana se umple cratita,se toarna lapte cat sa acopere straturile si se da la cuptor.
Este gata cand grisul (orezul) este fiert.

Budinca de orez cu stafide
Ingrediente
-300g orez
-4 cesti lapte
-1 pahar zahar
-100 g unt
-100 g stafide
-4 oua
-unt pentru forma

Mod de preparare
Se spala si se pune la fiert orezul cu laptele ,la foc mic. Cind orezul este pe jumatate fiert, se adauga zaharul si se lasa sa mai fiarba pina ce laptele a scazut cu totul si orezul este moale. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile unul cite unul, stafidele si la urma spuma de albusuri. Se amesteca usor si se asaza in forma de budinca unsa cu unt. Se lasa la copt pina ce se rumeneste.Se rastoarna pe farfurie.

Budinca de papanasi
Ingrediente
½ kg branza de vaca, 3 oua, 3 linguri rase de gris, 1 pahar mare smantana, 2 linguri faina, sare.



Mod de preparare
Se da branza prin sita sau se sfarama bine cu furculita, se amesteca cu ouale intregi, puse unul cate unul, grisul, faina si sarea. Din ¾ din compozitie se prepara papanasi: se pun in apa clocotita cu lingurita in forma de galuste si se lasa sa fiarba. Papanasii sunt fierti cind, dupa ce s-au ridicat deasupra, mai dau 1-2 clocote. Se scot cu lingura de spuma si se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet: un rand de papanasi fierti, un strat din compozitia oprita nefiarta, la care s-a mai adaugat 3 linguri de smantina. Se umple forma, deasupra trebuind sa ramana un rand de papanasi. Se da la cuptor, la foc potrivit.


Mod de servire
Se servesc cu smantana si cascaval ras.

Budinca de cartofi
Ingrediente
1kg cartofi
200g telemea
100g unt
4oua
o cutie smantana
condimente

Mod de preparare
cartofii se fierb,se fac pireu si se amesteca cu untul si galbenusele pina avem o compozitie cremoasa.se adauga albusele spuma tare si branza rasa ,condimentele si se pune amestecul intr-o forma unsa, la cuptor.se coace la foc potrivit

Mod de servire
se serveste cu smantana si chiftelute de carne sau legume.

Budinca de paste cu telemea
Ingrediente
-400-500 grame paste spiralate
-400 grame ciuperci
-300-400 grame telemea(de vaca)
-2 oua
-un pahar cu lapte
-un pahar cu smantana
-pesmet

Mod de preparare
Se face un sos din telemeaua rasa, oua (batute ca pentru omleta), lapte, smantana, ciupercile prajite putin.Dupa gust se adauga piper si sare daca mai e nevoie (eu las telemeaua la desarat). Se fierb pastele, se spala sub jet de apa rece, se amesteca cu sosul, se rastoarna intr-un vas uns cu ulei si tapetat cu pesmet si se da la cuptor pana prinde o crusta aurie.Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am prins 2 minute libere ca s a culcat d si...m-am machiat... sa fiu fresh cand o veni barbatu' peste 7 ore acasa.....io zic ca nu s sanataoasa...

cand am depistat-o pe jojo miha la durerea unei pierderi de sarcina, i-am scris, si acolo, si pe pm. sincer, nu am vrut sa insist pt ca m-am gandit ca pe noi ne asociaza cu o perioada nu tocmai fericita din viata ei. am urmarit o apoi, din cand in cand, la mamici de sept oct. daca nu ma insel trebuie sa nasca pe la jum lui oct. chiar imi doresc sa o pot felicita. pt ea si pt veronici am o mare...simpatie/empatie...nu stiu cum sa i zic...nimeni nu ar trebui sa treaca prin pierdera unui copil. daca exista vreun resentiment, eu cred ca e totusi de inteles...in momente din alea totul tre sa fie negru. si nici o amintire legata de asta nu poate fi frumoasa...nu avea cum sa spuna vai, ce dragute au fost fetele cu mine...efectiv nu cred ca isi poate aminti asa ceva...dar de isteria maselor...asta nu discut..despre 'foamea de sezational' a celor care nu au destule detalii dar nici nu vor sa aiba...vor doar un subiect de barfa..sa aiba de ce se revolta...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06



Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Super retetele!!!

Adaug si eu niste papica naturala, de casa (se pot adapta pentru bebei):

Brinza topita facuta in casa
se face extrem de usor, are un gust f bun.puteti imbogati cu marar, chimion, etc.

Ingrediente : 500gr.brinza de vaci se amesteca cu o lingurita de bicarbonat si se lasa la temperatura camerei 2 ore. Apoi se pune castronul peste un vas in care fierbe apa si se amesteca usor, nu continuu pentru ca nu se prinde, nu se afuma. Incepe sa se inmoaie si atunci adaugam o jum.pachet de unt (100 grame). Se amesteca pina se topesc toate cocoloasele din brinza de vaci. Dureaza cca.15 minute.Nu fierbeti !! Trebuie numai sa se topeasca si nu se prinde, nu se afuma asa ca nu trebuie sa amestecati continuu. Se pune in forme sau in castronel ca sa se raceasca. E super usor, gustos si sanatos.


Pate de ficat facut in casa

Ingrediente:
- ficat de pui fiert si curatat de pielitze si/sau vinishoare
- unt lasata la temperatura camerei juma' de ora
- galbenus de ou fiert bine , nucsoara

Se faramitzeaza bine ficatul (cu furculitza sau orice alt instrument).
Se adauga unt si galbenusul (urile) faramitzate bine, se amesteca totul pana devine o pasta buna de intins pe paine. Se drege de sare si se mai pune unt daca nu e prea cremoasa chestia.
Se serveste intins pe felii de paine iar deasupra se pot pune felii subtiri de castravete proaspat, sau patrunjel.

Branza de casa

3 litri lapte dulce se pun la fiert, dupa ce a clocotit se adauga 5 litri lapte prins plus inca doi de lapte nefiert.
se amesteca, coaguleaza, se scurge la fel ca la brinza de vaci. e foarte foarte fina.

Cascaval de casa
Se fierb doi litri de lapte in care se adauga doua kilograme de branza de vaci si se amesteca pana se ridica zerul la suprafata.
Se scurge bine intr-un tifon apoi se pune iar pe foc impreuna cu un pachet de margarina, doua oua batute si ceva sare.
Se fierbe pana se omogenizeaza, iar la final se adauga o lingurita de bicarbonat, apoi se rastoara cascavalul intr-un recipient uns cu unt sa se raceasca.

Cascaval de casa 2 – 1 kg branza vaca, 2-3 linguri branza oaie (optional), 1-1 1/2 l lapte, 1 pachet margarina/unt (250 g), 2 oua, 1 lg sare, 1 vf cutit bicarbonat.
Branza de vaci faramitata se "scapa" in lapte clocotit. Se va alege rapid branza de zar si imediat (daca o lasi pe foc se reamesteca) se pune la scurs (intr-un tifon dublu sau cirap de nailon, de dama). Se lasa la scurs cam 12h (peste noapte).
Branza astfel obtinuta (este foarte tare) se da prin razatoarea mica. Impreuna cu branza de oaie, 2 oua batute, margarina taiata bucati, sare si bicarbonat sodiu se pun la foc potrivit si se amesteca incontinuu, pana cand amestecul devine o pasta cleioasa (rabdare sa devina cu adevarat cleios, nu luati de pe foc imediat ce par a se fi amestecat, chiar daca se prinde de cratita). Pasta se rastoarna intr-un castron (o forma oarecare) unsa cu unt sau cu ulei (se va desprinde mai usor). se lasa la racit, apoi se rastorna din forma.




eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

RETETE:

Sufleu de conopida
Ingrediente
1 conopida medie de cca. 1 kg.
100 g smantana
200 g cascaval sau mozzarela
2 oua
unt sau ulei pentru uns tava
2 linguri de pesmet
Mod de preparare
Se spala conopida si se desface in buchetele. Se pune la fiert in apa, la foc mare cu putina sare. In timp ce se fierbe conopida amestecati bine ouale cu branza rasa si smantana. Tava se da cu unt sau ulei si se tapeteaza cu pesmet. Conopida fiarta se pune in tava si se toarna peste ea „omleta”. Se da la cuptor circa 30 de minute pana se topeste branza si se rumeneste, la foc mediu-mare.
Sugestii
Recomand folosirea cascavalului afumat in combinatie cu mozzarela pentru aroma.

sufleu de broccoli
Se da in clocot broccoli, se strecoara si scurge de apa si se pune intr-un vas mic de Jena (uns cu putina margarina vegetala sau ulei de masline). Se taie peste ciupercile, se pune branza si porumbul, se bate oul si se arunca deaupra, se adauga sare, piper, frunzele de busuioc si pasta de rosii (batuta cu putin usturoi pisat) si se baga in cuptorul incins pentru 15 minute.

Are calorii putine, gust bun si se poate manca si rece.

Sufleu de vinete
Ingrediente
2 vinete mari (cca 800 g), 5 linguri ulei, sare, piper, 300 g carne tocata (vita + porc), un catel de usturoi, 250 g pulpa de rosii (rosii pasate sau din cutie), 1/2 lingurita nucsoara rasa, 125 g branza de oaie (sau Mozzarella).
Mod de preparare
Se spala vinetele si se taie rondele. Se incinge uleiul (4 linguri) si se prajesc, pe rand, pe ambele parti, se sareaza si se pipereaza. In uleiul ramas se caleste carnea tocata, la care se adauga usturoiul zdrobit. Se toarna deasupra rosiile si se condimenteaza cu nucsoara, sare si piper. Jumatate din vinete se asaza pe fundul unei forme de budinca, apoi urmeaza carnea tocata si deasupra restul de vinete. Se presara cu bucatele de branza si se baga la cuptor. Se lasa sa se rumeneasca cateva minute si se servesc fierbinti.

Sufleu fara faina
Ingrediente
300 gr de branza de vaci cu 0% materii grase
150 gr de cascaval ras
4 galbenusuri
4 albusuri batute spuma
sare, piper

Mod de preparare
Amestecati branza, cascavalul ras si galbenusurile. Sarati si piperati;
Bateti albusurile spuma foarte tare;
Amestecati cele doua compozitii si puneti-le intr-o forma de sufleu cu diametrul de 20 cm minimum;
Coaceti in cuptorul incalzit (225 sau termostat 7) timp de 30-40 minute;
Mancati-l fara intarziere. Ca varianta puteti adauga, 100 gr de sunca slaba sau 1oo gr de ciuperci pasate cu mixerul.

Sufleu de carne de pui
ngrediente si cantitati:
1 pui fiert (1 kg carne);
100 g gris;
5 albusuri;
1 galbenus;
3 linguri unt;
1 lingura pesmet;
1 lingura patrunjel verde tocat;
sare;
piper.

Mod de preparare:
1. Puiul fiert se dezoseaza si carnea se trece prin masina de tocat.
2. Grisul se fierbe in 300 ml de apa cu sare si se lasa sa se raceasca.
3. Intr-un castron, se pun carnea tocata, grisul fiert, verdeata tocata, sarea si piperul.
4. Albusurile, impreuna cu un praf de sare, se bat spuma si se inglobeaza, prin miscari usoare, in compozitia de carne.
5. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu 1 lingura de unt si pudrata cu pesmet. Suprafata preparatului se unge cu un galbenus.
6. Forma se introduce in cuptorul preincalzit, la foc mediu, si se coace 30-35 de minute.
7. Sufleul se serveste cald, stropit cu restul de unt, topit in prealabil.
Sugestie:
In compozitia cruda se poate ingloba si o parte din zarzavaturile cu care a fiert carnea (2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 1 telina), trecute si ele prin masina de tocat. De asemenea, se poate incorpora si 1 lingura de cascaval dat pe razatoarea cu ochiuri mici.
Timp de preparare: 35 de minute, plus timpul de coacere.
Se obtin 8 portii.

Sufleu cu mere si branza de vaci
Ingrediente: 4-5 mere, zeama si coaja de la o lamaie, 1/4 gr branza de vaci, 1-2 oua, 4 linguri de zahar, 1 pumn nuci macinate sau stafide, 1 lingura gris, 1/2 pachet praf de copt.
Se taie merele patratele si se stropesc cu zeama de lamaie. Branza de vaci se freaca bine, se amesteca cu galbenusurile, zaharul si coaja de lamaie, nucile sau stafidele, grisul si praful de copt. Se amesteca apoi cu merele si albusurile batute spuma. Se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se pun bucatele de unt pe deasupra. Se da 1 ora la cuptor la foc mic.

Sufleu de dovlecel
dupa 10 luni




3 cani de dovlecel taiat cubulete
1 cana de crutoane mici
1 cana de brinza sau cascaval ras
2 linguri de unt topit sau margarina
2 linguri de ceapa tocata marunt
2 oua batute

Se combina toate ingredientele si se amesteca bine.
Se pune compozitia intr-o cratita bine unsa si acoperita cu folie de aluminiu sau capac. Se coace la foc mijlociu circa 1 ora.
Ies 4 portii.

Sufleu de branza
Ingrediente:
410 g conserva de fasole in sos tomat
3 oua, din care vei folosi un ou intreg si doua albusuri
100 ml lapte degresat
2 catei de usturoi pisat
lingura de plante uscate aromate
sare si piper dupa gust
60g Mozarella dat pe razatoare
30g branza cheddar data pe razatoare
2 legaturi de patrunjel taiat marunt
Preparare:
Piseaza boabele de fasole cu furculita sau foloseste mixerul pentru a mai scuti din efort si timp. Amesteca fasolea, galbenusul, laptele, usturoiul si plantele aromate. Condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Adauga branza data pe razatoare si patrunjelul.

Bate albusurile spuma si toarna-le peste intreaga compozitie pe care ai pus-o deja intr-o tigaie la cuptor. Lasa tava la cuptor timp de 30 de minute si, inainte de a o scoate, mai poti rade putina branza deasupra pentru a avea un aspect mai apetisant.

Sufleu de salau
Ingrediente: Clatite, fileuri de salau, sos bechamel.

Mod de preparare: Se fac 4-5 clatite de dimensiunile unui vas Jena. Se tapeteaza cu unt. Se pune la baza o clatita, apoi fileul fiert, iar clatite, iar file. Peste ultima clatita se toarna un pahar de smantana, sos bechamel si cascaval ras.

Sufleu de caise
Ingrediente: 1 kg caise, 3 oua, 250 g zahar, coaja de la o lamaie, 2 linguri de rom.

Mod de preparare: Se spala caisele, li se scot samburii, se dau pe razatoarea mare. Galbenusurile se freaca cu 200 g zahar, se adauga coaja rasa de lamaie, se amesteca caisele rase, romul, albusurile de ou batute spuma cu 50 g zahar. Compozitia se toarna intr-un vas de Jena sau de pamant uns cu unt, se baga in cuptor la foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Cand este gata, se pudreaza cu zahar si se serveste cald. In locul caiselor se pot folosi si piersici.

Sufleu de ficat
Ingrediente
Ficat de porc 400 g oua 6 buc faina 100 g unt 150 g lapte 350 ml cascaval 50 g piper sare
Mod de preparare
Ficatul se opareste bine, se trece de doua ori prin masina de tocat si se caleste in 50 g unt. Din restul de unt, faina si lapte se prepara un sos alb, care se fierbe 10-15 min., se potriveste gustul cu piper si sare si se lasa sa se raceasca. Se adauga galbenusurile, unul cate unul, ficatul si cascavalul ras, iar la sfarsit se pun albusurile batute spuma. Se unge cu unt un vas de cuptor, se toarna compozitia si se da vasul la cuptor, la un foc iute, pana ce sufleul a crescut si s-a rumenit.
Timp de preparare
30 min minute

Sufleu de visine
Ingrediente
1 kg visine
500-750 g smantana
10 oua
100 g zahar pudra vanilat
6-8 biscuiti fragezi (sau piscoturi)
coaja rasa de la o lamaie
1 lingura pesmet
unt pentru uns forma
3 linguri zahar
Mod de preparare
se scot samburii visinelor, se presara cu 3 linguri de zahar si se lasa la scurs;
Se separa albusurile de galbenusuri;
Se amesteca smantana cu zaharul pudra, galbenusurile, coaja rasa de lamaie si piscoturile sfaramate;
Se bat spuma tare albusurile si se adauga la galbenusuri amestecand usor;
Se introduc in compozitie visinele scurse;
Se unge o forma cu unt, se tapeteaza cu pesmet, se toarna compozitia de fructe si se coace in cuptorul preincalzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

jojo_mihava merge luni la ultimul control ,iar sapt viitoare ii va face cezariana. poate k ar fi frumos sa ii facem o galerie atunci, ca fiecareia dintre noi, caci la ea saraca n-am mai apucat sa facem lucrul asta....vestea n-e lovit k un traznet pe toate... Si pt ea era cumplit caci era a treia sarcina pierduta la varste destul de mari.sa dea d-zeu k de data asta sa nu mai aiba nicio problema si sa fie totul in regula.
Ea scrie acum destul de des la odisee la "mamici si gravidute de constanta"




Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by fatima

dandusa, pai crezi ca-ia asa simplu, mami? o pui pe perna ca placinta in tava si incepi sa o legeni? nuuuuuu...e o intreaga filozofie..o tehnica de mare finete..mai intai ne jucam, punem papusa, punem maimutza, punem ursuletul..nani-nani..cantam cantecele..pupam fetita, o gadilim, o ciupim, asa o pacalim sa stea pe perna..sau facem tupa-tupa, adica o tin de sub brate si o ridic in sus, ca si cum ar sari ea, apoi o pun usor pe perna si o legan in acelasi ritm..adica de sus in jos nu de la stanga la dreapta....ti-am zis, e cu schepsis..dureaza si o ora adormitul..munci grele..


bai nene, voi chiar gatiti asa ceva? pai cum puteti, bre, sa stati juma de ora in bucatarie? la noi NU SE POATE. oricum ai da-o, nu e timp. nu sta atat. cand doarme nu se poate lasa nesupravegheat...mama ce dementa....sa le salvez? sa nu? or mai fi de actualitate peste vreo 5 ani cand o sta d singur...?

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06


Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mami n d vai, tu, ce dor mi-era sa te mai prind asa intr-o buna dispozitie generala/culinara...ca de cand te stiu, numai capitol inchis/capitol deschis ne spuneai...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06



Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

dianocica..[omulet nedumerit]..daca mi te adresai mie..n-am pus eu retele alea elaborate cu nick-ul de mami_nov_dec..eu le-am salvat totusi..urmeaza gardinita, scoala..

aa, si unii au bona..

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by fatima

dianocica..[omulet nedumerit]..daca mi te adresai mie..n-am pus eu retele alea elaborate cu nick-ul de mami_nov_dec..eu le-am salvat totusi..urmeaza gardinita, scoala..

aa, si unii au bona..

eva ioana (08.11.2006)


stai beeei linistita...eu glumeam...nu conteaza cine e..(de parca n-as sti )...ziceam la misto...oricum sunt super bune retetele..macar ca inspiratie..

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06


Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

stai bre, ca nu m-am ofuscat..nu sunt eu genul..numa' nu-ntelegeam ce-i cu citatul..
..n-avea legatura si eu credeam ca are..da' de fapt n-avea..[alcool la greu][alcool la greu]..[roza cu scleroza]..

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput