* Bucurii de sept-oct 2006 (81) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26
acum ma pui pe drumuri sa bat toata Moldova-n lung si-n lat

Ba pardon, Bucovina!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

by the way!

Ce de-a fripturici, bauturici si tortulete azi! Yam yam! S-a dus cura mea de slabire...

Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Xandrutza 76 si Getty, va multumesc pentru felicitarile adresate Carinei.
Am intrat special sa va multumesc, pentru ca nu voi mai posta multa vreme, sotul a primit o oferta de lucru in Canada si in maxim 2 saptamini plecam si noi, eu cu bebita.
La Multi Ani si din partea noastra, bebicilor care se sarbatoresc azi.
Sanatate multa si numai bucurii mamicilor si bebicilor de septembrie-octombrie si nu numai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

AndraPG drum bun. Poate veti avea internet in locuintza din Canada si ne vei da vesti despre voi.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

quote:
Originally posted by alexutza_26
acum ma pui pe drumuri sa bat toata Moldova-n lung si-n lat

Ba pardon, Bucovina!

Numara cu mine!

Ma iertati...

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Fetele multumesc pt raspunsurile cu tava..in mare cam asa ma gandisem si eu, uitasem surubelnita ..

AndraPG - drum bun si poate ne mai scrii sa ne zici ce mai face printesa si cum s-a adaptat acolo....

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tanima - felicitari pentru cei 5 ani de

Ramomar - felicitari pentru fetita curajoasa!!!

Acum am ajuns acasa si imediat ma pun pe vizionat pozele anuntate.

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liduta spune:

am incercat si ieri sa scriu cateva randuri si numai bine ce ma grabeam eu sa termin ca se trezise david, ca m-a apuca harnicia si zic sa umblu la semnatura, si pentru ca ma pricep asa de bine, am pierdut tot ce am scris, Asa-mi trebuie.
sunt atatea de spus ca nici macar nu stiu cu ce sa incep...

Cristina- felicitari pentru 2, si sa stiti ca va admir din suflet pe toate fetele care ati avut curajul si pentru al doilea bebe. L-am vazut pe Vladic cum se juca cu lupul tau si e super tare. Eu am un rotwailler de 3 ani iar David e innebunit dupa el, si fiindca il tinem si noi tot in casa, saracutul de el e jucaria cea mai de pret a lui David .

Bisous - am vazut si bebeii tai si ne-au placut la nebunie, abia asteptam sa va cunoastem mai bine.

MamiLili - eu am spus de mult timp ca sunt din Cta dar se pare ca la vremea aceea nu a atras atentia nimanui.

despre David ce sa va zic. el merge de la 7 luni, iar acum pot spune ca aproape alearga dar nu vrea sa dea drumul la degetul meu. A mers intr-o zi destul de mult singurel si desi nu a cazut de atunci cum incerc sa-l las singur, se aseaza pe vine. In ce priveste somnul de noapte, ca a adus Bisous vorba de asta, David inca plange mult noaptea , se trezeste des, si papa laptic de 2-3 ori pe noapte (cate 120 ml, nu mai mult)

Va zicem si noi La multi ani!!! tuturor bebeilor care si-au serbat ziua de 1 anisor, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

sa nu uit... vis-a-vis de ziua de 1 an, ma poate ajuta careva cu idei despre un tort in foam de masina?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Am revenit... cu forte proaspete.

Am fost cu Dudu la cabinet: concluzia a fost ca mai asteptam cu antibioticul, intrucat nu avea acel tip de raguseala de care se temea pediatra. Intre timp, mucisorii s-au rarit, iar vocea i-a revenit aproape integral. Sper sa ne facem bine pana la petrecerea de saptamana viitoare.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Liduta, cred ca ne-a scapat ca esti constanteanca pentru ca nu debutase sezonul estival. Acum ca a debutat, s-a petrecut si a si trecut, ne e dor de el si-l asteptam pe urmatorul . Dar in Constanta pe unde stai?
AndraPG, fetita ta e "junioara" ca si fetitza mea, adica n-a implinit anul, dar la noi in familie, de fiecare data cand implineste Maria un numar de luni, este mini-sarbatoare si o pupam de mama focului si-i zicem "La multi ani"! Cat stati in Canada? Sau plecati definitiv? Te asteptam cu vesti de acolo.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput