* Bucurii de sept-oct 2006 (81) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 19
Mirabelac spune:
"In ulma cu 1 an pe la ola 15, mamica mea anunta pe toata lumea ca am venit eu pe lume, de atunci viata palintilol mei s-a schimbat, ei zic ca sunt feliciti si impliniti de cand ma au pe mine
nu stiu daca am facut tot tze tlebuie sa-i multumesc dal tze pot eu sa plicep si sa vad este ca tot timpul zambesc si se zoaca cu mine
Tze am facut in ultimul an?
La 1 luna am zambit;
La 2 luni am tinut capusorul;
La 3 luni am plins o zucarie;
La 4 luni am zis mama;
La 5 luni am zis tata;
La 6 luni am stat in fundic;
La 7 luni am mels de-a bushilea;
La 8 luni mi-a iesit plimul dintzuc;
La 9 luni am stat singul in piciolushe;
La 10 luni am facut plimii pasi;
La 11 luni stlig dupa palintii mei;
La 1 anishor imi taie din motz si GATA CU BEBELUSHIA!!!
Toate astea au insemnat mult pt. palintii mei si fiecale le-am salbatolit impleuna cu voi, BUCULIILE mele dlagi! M-ati felicitat de fiecale data pt. olice plogles si pt. asta VA MULTUMESC MULT! Mi-as doli sa salbatolim cat mai multe impleuna cu voi si cine stie, poate cand mai clestem o sa devenim plieteni.
Va invit sa sarbatolim, bebeii la laptic, ceai sau suc de flucte iar mamicile la tolt, sampanie, friptuli si toate cele.
PS: M-a azutat mami sa va scliu toate astea, nu de alta dal, sple lusinea mea, nu stiu inca sa scliu.
DAVID"
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
GETY spune:
Lexi, frumos tort! Si frumoasa fetitza, mai ales ca-i creste frumos si perisorul. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
La noi tot e mai rar pe laterale si am vrut s-o tund dupa taierea de motz, dar sora-mea m-a sfatuit sa n-o fac, pentru ca-i mai tine cald in sezonul rece care vine.
Tanima, nici noi nu prea ne omoram dupa peste, mai ales ca ultima oara cand am mancat m-am inecat asa de rau cu un os, de am crezut ca dau coltu' si ma intrebam daca o sa se descurce sotzul s=o creasca singura pe Maria.
La cati mai multi ani fericiti impreuna, va urez!
Si eu m-am intrebat, oare cand o sa ma intorc la servici o sa mai stiu sa fac Note contabile? Conturile nu le-am uitat, dar nici mult nu mai am.
Am fost si noi la dr., suntem bine, fontanela este aproape inchisa si ca alimente noi ne-a recomandat peste proaspat si creier (tot fresh). Iar la vaccin pe 22 octombrie. Uitasem de el, dar mi-am adus aminte pentru ca erau multi copii pe hol in asteptarea vaccinarii dureroase.
Adriana, ai venit cu forte proaspete si cu vesti bune! Sa scapati de antibiotic!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Milabela, flumos a sclis Davidutzu tau. Malia il pupa dulce! Cand ne vedem data viitoale!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
Mirabelac spune:
LA MULTI ANI MATTI!
LA MULTI ANI NARCISA!
LA MULTI ANI THOMAS!
alexutza_26 spune:
David -emotionante cuvinte...ce sa mai ai talent la scris nu gluma ...sigur o s-o faci pe mami a ta mandra cand vei creste si ii vei scrie cam asa ceva....
Alexandramami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Adriana - bine ai revenit cu vesti bune...si sigur Dudu va fi in forma maxima pt petrecerea de sapt viitoare!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
MamiLili spune:
Mira, ce frumos ai scris, ai talent si imaginatie, nu gluma.
Tanima, multi ani fericiti de casnicie si de-acum incolo!
Alexutza, iertat!
Liduta, hai scrie-ne mai des si n-o sa uitam ca esti din Constanta.
AndraPG, drum bun spre Canada si multe realizari profesionale acolo! Va mai intoarceti in RO ? Poate o sa ai net si-o sa ne mai dai de veste despre acomodarea si viata voastra acolo. Succes!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
MamiLili spune:
Adriana, ma bucur ca Dudu e bine si n-ati trecut pe antibiotic. Sigur isi revine pana saptamana viitoare, ca doar trebuie sa cante la ziua lui, nu?
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
lilina spune:
AndraPG - drum bun si sa ajungeti cu bine. Unde anume mergeti in Canada ? ca am prieteni si-n Toronto si-n Montreal sau in alt oras ?
Mira - ce frumos ai scris. Ii doresc Bucuriei tale sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata.
AdrianaMica,ma bucur ca sunteti mai bine
lexi, multumim pt.felicitarile in avans
fetele, ma bucur ca ati scris ce ati mai pus pe tava baietilor la motz...eu uitasem tocmai mingiuta....si cum vrea taxu' sa-l faca football-ist, a mpus-o repede in punguta pregatita cu toate cele...multumim
noi plecam un pic pana la socrii mei la casa de vacanta, ca s-au apucat de facut vinul...unii muncesc altii
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"