* Bucurii de sept-oct 2006 (81) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Getty, apropos de "junioare", tocmai de asta m-am bucurat de felicitarea facuta Carinei, este ultima luna cind se mai sarbatoreste ca bebelus, de luna viitoare, intra deja in categoria copiilor mici. Sa-ti traiasca si tie mindretea si sa aiba o petrecere cit mai reusita cu ocazia implinirii primului anisor.
Multumesc si pentru urarile de drum bun, adevarul este ca trebuia sa fim plecati de anul trecut, cind sotul meu primise o alta oferta de munca in Japonia dar nu am vrut eu sa merg acolo.
Acuma nu a mai putut refuza oferta primita, are un prieten din copilarie care locuieste acolo de ani buni si care i-a facut rost de tot ce trebuie, job, casa, etc.
Si cum am terminat si eu anul asta facultatea, sper sa gasesc ceva de lucru si pentru mine.
De plecat probabil ca nu vom pleca definitiv-desi nu se stie niciodata,depinde de ceea ce vom gasi la fata locului, cert este ca vom sta o buna bucata de timp dar cu siguranta ca ne vom intoarce macar in concedii.
Asa ca va urez inca o data toate cele bune si sper sa aveti parte numai de bucurii si de impliniri alaturi de micile voastre comori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

David-Stefan, Matteo, Thomas si Andreea Narcisa, La multi ani cu multe bucurii, sa fiti sanatosi si numai de impliniri sa aveti parte in viatza!

si bebeluseiCarina Elisa si drum bun sa aveti spre Canada!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

xandrutza, cu placere! eu ti-am atras atentia pt ca atunci cand ai scris ca Narcisa bea mult lapte ca-i place m=am gandit ca bea in jur de un litru si am zis hai sa-ti spun!
Adriana, ma bucur ca ati venit cu vesti bune si ca nu a fost nevoie sa=i administrezi antibiotic! sanatate multa!
Mirabela, foarte frumos ai scris! mai bine zis emotionant!
Lilina, felicitari plimbaretzului!
Si cu ocazia asta raportam si noi ca de ieri seara mergem singuri! Ne ridicam in picioare de jos, stam 1-2 secunde in echilibrul, apoi facem 3-4 pasi iar mai stam 1-2 secunde apoi iar cativa pasi si cand ajungem unde ne-am propus ne lasam jos!

edit sa spun ca tocmai am vazut pozele Mariei! super zambareatza si chiar geniala ideea cu tortul in forma de 1!
iar apropos de tava, pe langa ce au zis fetele noi am mai pus si o siringa ( ca poate se face doctor), o piesa de calculator (o memorie externa), un prieten pasionat de pescuit ne-a adus a pluta si am pus-o si pe asta! Eric a ales cheile de masina, memoria de calculator si mingea de golf!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by lilina
noi plecam un pic pana la socrii mei la casa de vacanta, ca s-au apucat de facut vinul...

Bem si noi macar un must?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput